debil, ne próbálj kibújni
a többi rves)))))))))
véletlenül sem ezt írtad
hanem a te hülye véleményed próbáltad hatékonyabbá tenni azzal hogy a többiekkel is takaróztál
debil, ne próbálj kibújni
a többi rves)))))))))
véletlenül sem ezt írtad
hanem a te hülye véleményed próbáltad hatékonyabbá tenni azzal hogy a többiekkel is takaróztál
Nem tudod már a szűk agyaddal elolvasni, hogy nem én mondom, hanem a többi részvényes, amelyik ül csöndben, mint hal a szatyorban??
Iskolában a tanárnak nem kellett ennyit magyaráznom wazze.
Uncsi..
de megtettem.,.
Ma hol van a E-star 83as vers számonkérésük a kedves trolloknak?
Elmaradt?
Felőlem.
szóval nem mondtad, hazug beültető aztán meg elismered?????
maga írta amikor sj a fórumban találkozóra hívta akiket érdekel
"trollok találkoznak"
mind1 voltám már én sj is már meg kitudja ki még ))
yó hétvégét
trool
troll
troll
papagáj )))
továbbítottam, hogy a részvényesek azt kérik, hogy vegyen papírt.
Azt is elmondtam, a részvényeseknek nem tetszik a pere.
Azt is elmondtam, hogy többet nyer azzal, ha lemond a járandóságáról a részvényesek megszerzésével, mint a 20milkájával.
Azt is elmondtam, nekem tök mindegy vesz, vagy nem..
Ennyi volt az egész.
Értelmezz troll!
Egyébként részvényesek meg tudják a véleményemet, így mindegy is a papír nélkülieknek.
Ennyi volt a soron kívüli társalgásom.
Emlékezhetnél miket kamuzol össze-vissza, hol ennek nyalsz, hol annak, utána meg letagadod.
Ez sem igaz..
folyamatos troll kamu..
megint provokálás troll módra, hogy beszélgessek velük.
kamu.kamu.kamu
annál az volt csak viccesebb mikor felszólította hogy vegyen illetve mondjon le a jogerősd járandóságáról
Tisztelt Decorum kikezdte Steiert a másik fórumon eddig..
Állandóan bajuk volt vele..
Ők tudják..
mondtam.. összefogás kell vele.
http://bet.hu/newkibdata/115178406/KEGkgyreg.pdf
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt
Részvényeseket, hogy a szabályszerűen regisztrált részvényesek számára tekintettel a 2013. szeptember 9. napjára összehívott rendkívüli Közgyűlés határozatképessége nem lesz megállapítható, melyre figyelemmel a napirendi pontok keretében határozat nem hozható.
A megismételt Közgyűlésre a 2013. július 18-án közzétett meghívóban foglaltak szerint, 2013. szeptember 23-án 10 órától az eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, amely az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Részvényeseket, hogy a 2013. szeptember 23-i megismételt Közgyűlésen a 2013. szeptember 9-i Közgyűlésre szabályszerűen regisztrált részvényesek gyakorolhatják részvényesi jogaikat.