Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#657374 TrendMan Előzmény: #657346

Inkább arra fogadj, hogy a fél-hármas USA adat gyenge lesz.

Nem akarják az erős dollárt, egy jó adat volt már tegnap, ilyenkor jön egy gyengébb majd - mindig ezt csinálják:-)

#657346 banyaiz Előzmény: #657315

Nem fogadok mégsem, nem szórakozom ezzel. A bónusz is akkor van ha jól értelemezem a szabályzatot, ha már egyszer fogadtál.

Elméletben megfogadom a győzelmünket. :) Vhogy úgy érzem van esélyünk nyerni de lehet, hogy megártott az ebéd.

#657335 banyaiz Előzmény: #657315

most nézem bet 365-ön 4,5-ös szorzó győzelmünk, 15 k bónusz kezdőknek. De van vmi ilyen furfang , hogy háromszor kell legalább fogadni pénzt vehess ki. A kis rafináltak. :)

Kb ilyesmire gondoltam, hogy 15 k-val megteszem, plusz bónusz (nem tudom első fogadásnál is használható e) . Szóval nagyon "brutál" összegekben gondoltam a fogadást, kb ennyire bízom az aranylábú gyerekekben. :)

#657315 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657310

Öt perc alatt regisztrálhatsz bárhova, feltöltöd egy kis pénzecskével, oszt jó napot, bár ennyi erővel inkább tegyél néhány BÉT "csillaga" papírra, lehet, hogy jobban jársz :-)

#657310 banyaiz Előzmény: #657277

Így kezdtünk, nagyon helyes.

Védekezni ne álljunk be mert védelmünk harmat gyenge.

Csábító a számomra, hogy megfogadjam a győzelmünket közel 5-ös szorzó, és ezek a románok olyan de olyan gyengék mint mi kb. :)

Vmi apróval megtenném , de nem szoktam fogadni aztán nincs is ilyen számlám semmi. Megnézem mennyire macera a folyamat.

Re: öttusa

#657307 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657234

Mindig ezt csinálja..., mintha számítana, szerintem az ellenfél edzője csak akkor lepődne meg, ha 11 kapussal kezdenénk a meccset.

Megvan a kezdőcsapat, ne…

#657277 TrendMan

Megvan a kezdőcsapat, nem alkuszunk:

4-4-2-ben kezdünk, földbe döngöjük őket a Böde-Szalay csatárpárossal.

#657234 TrendMan Előzmény: #657206

Ha jól látom, ill. nem látom, még összeállitás sincs?

A kapitánynak annyi egyenértékü választása van, hogy az utolsó pillanatig pókerezik:-)

#657206 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657071

Mivel focizni nem tudnak, így maradnak a kötelezően mondandó frázisok... Este azért elkezdem nézni a meccset (pedig hányszor megfogattam...), de valszeg nem nézem végig...

#657071 matgab Előzmény: #655671

jaj, de nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat... Valahogy az elmúlt 30 évben ezek mindig csak üres kötelezően mondandó frázisok voltak.

Meccs után meg a szokásos, elkerülhető gólokat kaptunk, nem fújta le a meccset a bíró időben, nem fújták be a jogos szabálytalanságot, pedig akkor másképp alakult volna a meccs (ez egyedül a pár évvel ezelőtti török magyaron volt igaz, amikor Gerzson kapott sárgát 11-es helyett 0-0-nál, aztán 3-0 lett a vége)...

Szóval nem tudom, lehet, hogy bíznom kéne a matgab faktorban és megjátszani az X1-et...

A budapesti meccsen ugye rajta voltam a román győzelmen egy nagy összegű DNB-vel, ott majdnem buktam egy nagyot, de megérte volna... Mindenesetre, nyerni akkor sem nyertem...

#655976 banyaiz Előzmény: #655935

Legázoljuk őket. :) Jó lenne, inkább nem mondok semmit mert annyi ilyet láttam már, hogy nagy fogadkozások meccs előtt csapattól aztán tele volt a gatya a meccsen és esélyünk nem volt.

#655972 banyaiz Előzmény: #655924

1,01-re ki az aki megteszi ?

Magyar győzelem 4x szorzóval azért csábító lenne ha foglalkoznék fogadással. Nagyon gyenge ez a román csapat. Döntetlen egyik félnek sem jó igazán.

#655937 TrendMan Előzmény: #655935

Egyébként, ha Dzsudzsák mellé 2-3 játékos fel tudna nőni, akkor lehet is esélyünk.

Sajnos nem látom, hogy ki lenne az, még Szalaiban sem látom most a spirituszt.

pl. az a játék, amit anno a Finnek ellen mutattunk idegenben itt is elég lehet