itt se marad sok vevő a szívműtétben
kedves troll32 ))
itt se marad sok vevő a szívműtétben
kedves troll32 ))
"ezidáig azért valakik szépen felporszívóztak összesen kb. 1 millió darabot 12,13-on (főként 13-on).
kérdés, hogy lesz-e csődegyezség az EMG-vel, az EMG a sziget visszavásárlási opció tulajdonosa ugyanis, nem az est.
lew82"
EMG = Est média
persze, hogy lesz megállapodás, csak elhúzzák, amíg lehet.
valaki beleunt az örökös rallyba
realizált kedves 32? )))
bolgár, román (apport) mind vacak lett, de ez nem is csoda
a magyar reklámbevétel is nagyon nagyon gyenge
sufnicég,aki elvegetál majd egy darabig, amíg ki nem találnak valami új kecsegtető storyt "befektetőt" megint )))
Azért ez nem semmi, hogy még a lapokkal is mínusz 200 misi.
re: sufni kft.
Süllyed a hajó.
Lehet, itt is elkezdenek majd bányászni vagy vizezni vagy ebből lesz az Est-star. :D
"2013 első félévében a reklámpiacon belül a vártnál is nagyobb visszaesés volt tapasztalható a Társaság számára jelenleg még legfontosabb nyomtatott magazinok piacán és jelentősen romlottak az egész évre vonatkozó idevonatkozó előrejelzések is"
"Társaság számára jelenleg még legfontosabb nyomtatott magazinok piacán" ... jelenleg még legfontosabb??? profilváltás lesz???
"• A cégcsoportot terhelő nagyhitelek refinanszírozására tett eredménytelen erőfeszítések után a 2012 augusztus végén értékesítettük a Sziget Kft-ben meglévő egyik, 49 százalékos üzletrészünket. Ezzel egyidejűleg 2014. július 16-ig tartó vételi jog került alapításra az értékesített részesedésre. A vételi jog egyoldalú nyilatkozatunkkal lesz gyakorolható, a vételár pedig mintegy 830 millió forintnak a vételi jog gyakorlásáig terjedő időszakra eső kamataival növelt összege lesz. Az EST MEDIA Nyrt. mindemellett 2 százalékos szavazati joggal rendelkező tulajdonosa maradt a Sziget Kft-nek, ezzel biztosítva a rálátást a cég ügyeire
a vételi jog időtartamára."
lassan lejár ez is...
44 oldal?
ez volt az egész félévnyi tevékenységük, hogy ezt megírják :-)))
Nem érek rá, elemezze ki maga, kedves Kuti stop úr :-)
-200 m bevételek -50%
ha jól olvasom
de majd a kuruc32 megnézi ))
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2013.I.féléves IFRS szerinti, konszolidált, nem auditált gyorsjelentése
http://bet.hu/newkibdata/115113437/2013.08.30.2013.I.feleves_jelentes.pdf
még a műtét előtt
kedves wudu32))
Nem tudom, hogy igaz-e, de a sors kegyetlen, előbb-utóbb egyenlít. Lásd pufajkás Gyuszi múltja és utolsó évei.
"(#26435) Kopasz bünti
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 22:20
Most, hogy a kopasz infarktust kapott ki fogja mozgatni a szálakat?
Biztos a pokol bugyraiban fogok elrohadni, de én nem szurkoltam neki amikor műtötték, mégis túl van rajta.
Szerintem lassan megkapja a jól megérdemelt büntetését. Az első után jön a második...
zakar"
Ez igaz? mert akkor végre az első tolvajt utolérte az igazságszolgáltatás...
TP is jobb, ha felkészül, nála is lehet még ilyen hamarosan...
na, végre.. csak hagyja is bent azt a 48 k-t.. jöhetne már 10 alá, hogy a kbc-s maki megkapja a pakkját, aztán még 1-2 pánikos eladás és indul a 6-22-es mandula :))
lassan, de biztosan halad a kbc-s karmai közé... re: 9 ft
még 1-2 hét és meglesz