Regisztráció Elfelejtett jelszó

MNYP, avagy visszalépjek, minek?

Re: Tolvaj banda :)

#693847 banyaiz Előzmény: #693833

Dolgoznak az ügyön, de amíg van pár 100 mrd-os kezelt vagyon addig nem vszínű minden pénztár bedobja a törölközőt.

Viccesen néz ki a nyugdíjrendszerben ez az mnyp maradvány mint egy emlékmű. :)

Hosszú távon én azt is el tudom képzelni újra megindítják a járulékokat 4 év múlva , 8 év múlva ki tudja.

De ez is lehet amit mondasz.

#693833 picirigo Előzmény: #693828

Nem...nem lesz itt semmilyen ajánlat. Teljesen szétcseszik a pénztárakat, azok bedobják a törcsit...aztán mindenki mehet vissza S.Gabikához.

#693828 banyaiz Előzmény: #693826

Ez előferdülhet a későbbiekben még. Egy újabb visszautasíthatatlan ajánlat. :)

#693826 picirigo Előzmény: #693821

A legnagyobb gáz a manyupunk-kal, h pár év múlva amikor ismét eléri a 3-400milliárdot valakinek marha jól fog jönni....egy tollvonás, esetleg pénztár ellehetetlenítés és máris mehet a közösbe a jelen nyugdíjakra, vagy már értelmetlen F-ságra!

#693821 banyaiz Előzmény: #693641

Tovább kitartott mint gondoltam ennyi éhes disznó között akik makkal álmodoznak, de azért választás előtt csak elfogyott.

Nyeretlen Kétéves: Egyéni számla? Szerintem úgy okoskodtak, hogy volt mindenkinek egyéni számlája az mnyp-ben. Erről önként lemondott, szóval nem is olyan fontos ez. :) Ígérgették ígérgették de hát bokrosabb teendők voltak pl a trafikok körül . Meg ha nem is fontos ez a népnek akkor minek törjék magukat? :) Rezsiháború aztán öröm boldogság, egyéni számlák és egyéb úri huncutságok nem kellenek a nép egyszerű gyermekeinek, csak megzavarja őket. Van ebben logika az kétségtelen.

Tolvaj banda

#693795 Papus_stock

Szerintem meg mind a ketten indokolatlanul sokat kerestek :)

Az én elszámolásom szerint 8,38% amivel azért együtt tudok élni;-)

P.

#693648 Grizzly Géza Előzmény: #693646

Nem keresek sokat, csak jól sakkoztam a portfolió váltásokkal :)

Most egyébként klasszikusba pakoltam,mert félek egy tőzsdei összeomlástól,de az is hozott 5% felett picivel...

Idén tervezem 7 millára feltornázni, akár befizetéssel is,azt sem b@szom el... Majd a kölök vesz belőle egy jó kis autót ;)

#693646 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693641

Nagyon hasonlóan alakul a számlaegyenlegünk... bár ismételten megjegyezném, hogy indokolatlanul sokat keresel :-)

Az egyéni számlák jól vannak.... nagyon erős ígéret volt, ezért nem is lett belőle semmi :-)

Pofán hazudtak kb 3 millió embert...és számít? Nem számít... mivel ez az ország a fülke és fotel forradalmárok hazája(tisztelet a kivételnek)

Tolvaj banda :)

#693641 Grizzly Géza

Csak sikerült eltapsoni a NER-nek a nyugdíjvagyont...

Nekem megjött az elszámolás,klasszikus 5%,kiegyensúlyozott 8,8% hozam.

Jól eltőzsdézték a pénzem, van 6,6 millió a számlán ;)

Egyéni számlák hogyan alakultak mostanában?

" Régóta foglalkoztat a …

#690401 Margaretta

" Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy az MNYP vagyon elvételét és a nyugdíjcélú megtakarítások költségvetésbe csatornázát is figyelembe véve, hogyan alakul az államadósság.

Az állami nyugdíj ígérete, az MNYP vagyon elvétele, gazdasági értelemben hitelfelvétel volt az állam részéről, melynek visszafizetésére az egykori magánnyugdíj-pénztári tagok nyugdíjba vonulásakor kerül sor. Elkészítettem a grafikont, az AKK honlapján található adatokból, melyhez hozzátettem azt a havi 30 Mrd forintot, melyet az emberek a központi költségvetésbe fizetnek be havonta, illetve az államosított 3.000 Mrd forintot. Az adatok meglepőek. (2011 májusára tettem be a 3.000 Mrd államosítását, ami azonnal emelte az adósságot, az ábra hozzávetőleges, a hivatalos adatokra épül, a 30 Mrd befizetéssel fixen számoltam, de nyilván a foglalkoztatás csúcsával tovább nőtt, magasabb lehet, ha hiszünk a médiának).

Igen, 27.000 Mrd forint, figyelembe véve, hogy harcot indítottunk az államadósság ellen csúfos a kudarc, felér egy kapitulációval! Unokáink is nyögni fogják!

http://buxelliott.blogspot.hu/2014/02/allamadossag-teljes-kapitulacio.html

Re: nincs cím

#688399 Grizzly Géza Előzmény: #688351

Asszonyt gyes után nem vették vissza a munkahelyére,mondván majd "betegállományosdit" fog játszani a gyerekkel. A végkielégítést 1 hónap anyázással és munkajogásszal sikerült kiharcolni (összesen kb 250k nettóról beszélünk...). Ráadásul egy adóforintokból tékozló alapítvány volt a munkáltató, ahol 3,5 milla jut bőrülőgarnitúrára(ami az igazgató kérójában van használatban), de a gazdasági ügyintézőt 0 forinttal küldték volna el az agyatlanok,pedig tud egy-két érdekességről...

#688374 Grizzly Géza Előzmény: #688351

Nem,mert már azt sem engedhetem meg magamnak :)

Én átléptem a Szövetség Nyp-be,mert a Pannónia elvérzett...

#688351 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688348

Jó kérdés! Egyébként még kibírnának 4 évet(na nem mindegyik) ha nincs újabb ötletparádé(de ha maradnak akkor garantáltan lesz :-). (mert kell a lóvé)

Mostanság olvastam néhány kuponos balhéról, remélem Te nem voltál "áldozat" :-)

Mondjuk a VIX is megugro…

#657740 lagwagoner

Mondjuk a VIX is megugrott, és fog is....csak más miatt.

#656998 banyaiz Előzmény: #656968

Nem lényeg.

Viszont a piacukat szétkapták elég rendesen. Mindig példálózók lengyelekkel, hogy mnyp-jük lengyel tőzsdén fektethetett be stb, erre bolondgombát esznek.