Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#656432 Margaretta Előzmény: #656425

Én nem tartottam számon a heti munkaidőmet, de tanítási időszakban elérhette a 35-40 órát is. Ha valaki jól akarja csinálni, akkor a heti 20 kötelező simán feltornázódik 40-re. Igaz a szünetekben nem csináltam ilyesmit vagy csak keveset.

Én a jó tanárokban látom a megoldás kulcsát, mármint a jó oktatásét,jó iskolákét.

Én sem tudom, hogy mivel lehet ezeket belepkézni:)

#656430 Euroman Előzmény: #656425

meg ha jó fityeszseggnyaló lesz, esetleg h. rózsikának is benyal, akkor előreléphet...

#656429 Margaretta Előzmény: #656422

Épp erről írtam.

Az alap tantervet is megszinesítheti egy jó tanár.

De végülis az sem véletlen miért nem ölnek bele sok munkát és fáradtságot a tanárok.

Ha már eleve jó lenne, akkor sokkal kisebb energiával lehetne belecsempészni az ujdonságokat.

Bár, nehéz lehet amiatt is, ha a tanulók papás-mamást játszódnak a hátsó padban:)

#656425 Dr. ursi Előzmény: #656368

ebben látod egyetértünk.

jó tanítók nevelők kellenének. akik nem azért mentek tanárnak mert 2,5 hónap szabi, hanem azért mert hivatástudatból.

nos ilyen ma lepkehálóval se fogható.

-

amúgy ha másoknak 40órás a munkahét alapbérben akkor ez miért volt más a tanároknál ?!

nincs ebbe semmi 40 óra alapbér ha plusz az a túlóra.

majd megszokják.

akinél meg előkerül a hivatástudta v a karrier az majd lépked előre és feljeb és jól is fog keresni.

a tanfelüygelet pedig gondoskodik arról h ne felolvasás legyen a könyvből !!!

#656422 rbbj11 Előzmény: #656383

látom nem vagy tisztában az egésszel, pedig elvileg gyereked van! Kötelezö a gyereket állami iskolába vagy állam által elismert intézménybe járatni vagy az állam által elöírt vizsgákon teljesíteni. Ez nem kívánságmüsor. ès sajnos a 100 éves követelmények a kötelezöek továbbra is, kisebb módosításokkal. A teljesen praktikátlan matek, szépirodalom minden mennyiségebn, ami szinte senkit nem érdekel már, értelmetlen elméleti kémia és fizika (amit lehetne teljesen gyakorlatiasan is tanítani, pl. háztartási kémia formájában) stb

#656418 rbbj11 Előzmény: #656368

ez butaság, mert tanterveket kell teljesíteni, a lényegen semmiféle jegyzet nem változtat. Semmi szükség ma egyenletekre pl. ált. iskolában vagy épp középiskolában mindenkinek sinusra és cosinusra...De a szépirodalom sem érdemelne fele ennyi óraszámot se.

#656412 walex Előzmény: #656404

Ajajaj... Hiba! Így nem lesz belőled államtitkár, osztályvezető, elnök, miniszter sose. :D

#656409 Grizzly Géza Előzmény: #656405

Upsz,ez még eszembe sem jutott... Rossz listára kerülök... Az hogy nem írtam alá a rezsicsökkentés támogatását,az hány(mínusz) pont? ;)

#656407 Grizzly Géza Előzmény: #656401

Ok,csak nincs túlóra,vizsga pótlék. Mint ahogy tőzsdenyúl is leírta,hogy emelkedett az eü dolgozók alapbére,de cserébe a MT megváltoztatásával csökkent az ünnepnapi,műszakpótlék,stb...

Tehát egy átlagos hónapban nem biztos hogy jól jártak,olvasni én is olvasom minden nap,hogy jobban teljesítünk ;)