Napi ajánlat jobb oldalt :))
Azt meg minek? Akkor nem leszek rajta a listán :)
http://www.fungie.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=442:szervi-lista&Itemid=121
Én nem tartottam számon a heti munkaidőmet, de tanítási időszakban elérhette a 35-40 órát is. Ha valaki jól akarja csinálni, akkor a heti 20 kötelező simán feltornázódik 40-re. Igaz a szünetekben nem csináltam ilyesmit vagy csak keveset.
Én a jó tanárokban látom a megoldás kulcsát, mármint a jó oktatásét,jó iskolákét.
Én sem tudom, hogy mivel lehet ezeket belepkézni:)
meg ha jó fityeszseggnyaló lesz, esetleg h. rózsikának is benyal, akkor előreléphet...
Épp erről írtam.
Az alap tantervet is megszinesítheti egy jó tanár.
De végülis az sem véletlen miért nem ölnek bele sok munkát és fáradtságot a tanárok.
Ha már eleve jó lenne, akkor sokkal kisebb energiával lehetne belecsempészni az ujdonságokat.
Bár, nehéz lehet amiatt is, ha a tanulók papás-mamást játszódnak a hátsó padban:)
azért mert a felkészülesre illetve a dolgozatjavításra is kell idó
ebben látod egyetértünk.
jó tanítók nevelők kellenének. akik nem azért mentek tanárnak mert 2,5 hónap szabi, hanem azért mert hivatástudatból.
nos ilyen ma lepkehálóval se fogható.
-
amúgy ha másoknak 40órás a munkahét alapbérben akkor ez miért volt más a tanároknál ?!
nincs ebbe semmi 40 óra alapbér ha plusz az a túlóra.
majd megszokják.
akinél meg előkerül a hivatástudta v a karrier az majd lépked előre és feljeb és jól is fog keresni.
a tanfelüygelet pedig gondoskodik arról h ne felolvasás legyen a könyvből !!!
látom nem vagy tisztában az egésszel, pedig elvileg gyereked van! Kötelezö a gyereket állami iskolába vagy állam által elismert intézménybe járatni vagy az állam által elöírt vizsgákon teljesíteni. Ez nem kívánságmüsor. ès sajnos a 100 éves követelmények a kötelezöek továbbra is, kisebb módosításokkal. A teljesen praktikátlan matek, szépirodalom minden mennyiségebn, ami szinte senkit nem érdekel már, értelmetlen elméleti kémia és fizika (amit lehetne teljesen gyakorlatiasan is tanítani, pl. háztartási kémia formájában) stb
Lehet. Nem kell személyazonosságot igazolni az aláíráshoz.
ez butaság, mert tanterveket kell teljesíteni, a lényegen semmiféle jegyzet nem változtat. Semmi szükség ma egyenletekre pl. ált. iskolában vagy épp középiskolában mindenkinek sinusra és cosinusra...De a szépirodalom sem érdemelne fele ennyi óraszámot se.
Benne van a pedagógus szakszervezet álláspontja is... hogy mit szerettek volna és mi lett helyette...
Állítólag Chewbacca is a rezsicsökkentés híve. :)
http://blog.gigmasters.com/wp-content/uploads/2011/04/chewbacca.jpg
Ajajaj... Hiba! Így nem lesz belőled államtitkár, osztályvezető, elnök, miniszter sose. :D
Azt álnéven is alá lehet írni, megkérdeztem az aláírásgyűjtőktől :)
Upsz,ez még eszembe sem jutott... Rossz listára kerülök... Az hogy nem írtam alá a rezsicsökkentés támogatását,az hány(mínusz) pont? ;)
Ok,csak nincs túlóra,vizsga pótlék. Mint ahogy tőzsdenyúl is leírta,hogy emelkedett az eü dolgozók alapbére,de cserébe a MT megváltoztatásával csökkent az ünnepnapi,műszakpótlék,stb...
Tehát egy átlagos hónapban nem biztos hogy jól jártak,olvasni én is olvasom minden nap,hogy jobban teljesítünk ;)
Na igen,én olvasatlanul iktatom a postaládák alatti papírgyűjtőbe ;)