Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Trafiktörvény, a Fidesz bukása

Re: nincs cím

#656320 rbbj11 Előzmény: #655689

gyönyörü ez a kormány. Remélem 2/3-dal bukik. Nem akartam elmenni szavazni, de az itt olvasottak volt az utolsó csepp a pohárban. Most már elmegyek, és mindenkit a köreimben, akik nem mentek volna el, a szavazásra buzdítok. Ezt az Al Capone irányítást meg kell szüntetni.

#656319 prospero Előzmény: #656312

Ja..ja... lesz itt tejjel mézzel folyó kánaán... mi mindent lehet kezdeni ebből a nagyjából ezer milliárdból...de még ott van a tb 3000 milliárdja... meg az eü kassza 1800 milliárdja... azokat is ki lehet adni kezelésbe... máris kevesebb ember szidja az államot meg a kormányt... és főleg az iskolákat vissza magánkezelésbe meg a tankönyvbizniszt... mindenki tanuljon, azt amit akar!

Ezekből a pénzekből, meg addig amíg hatalomra kerülünk... lehet osztogatni... még az adózást is el lehet törölni... szinte... naná... mindenki fizesse meg azt amit igénybe vesz! Nehogy már hozzá kelljen járulnom Mari néni térdprotéziséhez...hogy ő nem tudja kifizetni... hát az ő baja! Vagy Pistike oktatásához évi 500 ezer forint értékben... Lacika bölcsődéjéhez évi 700 ezer forint értékben... Mancika orvosi egyeteméhez évi 10 millió értékben...Különben is a Fidesz mondta, hogy mindenki amennyit keres, annyit is ér! Ezt az egyet kivételesen átvesszük tőlük... de a pártunk fazonjához igazítjuk a szlogent: mindenki fizesse meg azt amit igénybe vesz! Az oktatást, az eüt... Ez így igazságos!

Ellenzéki kormányt 2014-ben, mert már nem bírjuk tovább az állam elnyomását!

#656316 rbbj11 Előzmény: #655631

:DDD Király, találó. :)

Az lehet csak a bajuk, hogy kikiáltották a munka országát, a termelés és munka alapú társadalmat! Visszasírja a sok elégedetlen értelmiségi a szellemi foglalkozásúak kommusita megbecsülését! Hát bolondok ezek? Azt hiszik, még akkor is jobb volt nekik??!

Inkább termeljenek, pl. dohánybolt révén. Igazi munka alapú társadalmi pillér! Nagy munka a mutyi, az már igaz.

#656313 banyaiz Előzmény: #656304

Nem kell emelni a nyugdíjakat 5%-al 2% inflációnál pl.

Szóval most ránézel egy Tónira, Lézerre , Viktorra stb ezek az emberek ezzel amit képviselnek a vezetőink? Nekem biztos nem, max közjogilag mivel magyar állampolgár vagyok. Mondjuk amúgy sem rajongtam soha azért ha vki vezetni akart volna valahová, de ezek főleg ne akarjanak.

Elvileg normális értelmes emberek akkor viselkedjenek úgy, ha pedig nem tudnak akkor húzzanak el. Szemmel láthatóan nem sikerül nekik. Nem érdekelnek a politikai indokaik, személyes nyomoraik , hogy mi népszerű és mi nem. Tegyék népszerűvé a "gondolkodást" munkaalapú társadalom fontos, de nem ártana a gondolkodás alapú társadalom első körben. Láthatóan ez a tevékenység nem népszerű jelenleg, de dolgozzanak rajta ebben javuljunk, ne az ellenkezőjén gőzerővel. Ha csak ennyire képesek akkor ne akarjanak országot vezetni. Főleg ne Mo-t.

#656312 rbbj11 Előzmény: #655611

pontosan, "MOL, Rába, BKV, MÁV, dohánykereskedelem és játékgépek... lehet privatizálni..", alig várom. Privitazilását is akarom. Természetesen nem rablás áron, hanem drágábban, mint ahogy vették.

#656304 prospero Előzmény: #656297

Na nehogy már az ellenzéket sértegesd itt nekem! Hiszen mindenki tudja, hogy Orbán Viktor a hibás...hogy az ellenzék nem tudott eddig érdemben hozzászólni a dolgokhoz...szegények... hát nem tudják kitalálni, hogy azt a pár száz milliárd bankadót, amit 100-1000 Ftonként szed össze a bank az emberektől, hogyan lehetne kiváltani...úgy, hogy ne legyen gazdasági visszaesés.... bár van egy remek ötletük, csak még nem árulták el... még tartogatják a választások utánra meglepetésként győzelem esetén:... pedig egyszerű, mint a pofon... hát a hiány terhére, hitelből... hiszen spanyolok is vagy portugálok - nem is tudom már - 130% körüli GDP arányos adósságnál járnak pedig 2010-ben még egy szinten voltunk... nehogy már nekünk ne lehessen 130% az adósságunk néhány év alatt...aztán miután eljutottunk erre a szintre... akkor válasszuk meg Orbánt, hogy a szar lapátolása közben egyre több szar fröccsenjen rája... lehessen már undorodni tőle...hogy soha többé ne kelljen attól tartani, hogy bárki veszélyeztesse a modern progresszív demokratikus Magyarországot!

#656299 prospero Előzmény: #656290

Én? Hát én most tértem meg közétek! Mégiscsak van értelme az ellenzéki propagandának! Hát felnyitottátok a szemem, hogy egy ellenzéki kormány mindent meg fog oldani! Lesz itt pénz dögivel mindenre... nem ilyen fideszes minőségbiztosításra, meg tanfelügyeleti rendszerre... minek az... persze csak azután, miután a Fidesz kormány minden vonatkozó intézkedését eltöröljük benne az életpálya modellel is természetesen... hiszen szegény tanárok ezzel meg lettek rövidítve... követeljük vissza a 2008-as illetménytáblát nekik, nehogy már rosszul járjanak...!... Minden reménységem, hogy egy ellenzéki kormány végre bevezesse újra progresszív SZJA-t! ... ezért a pótlékokra sem lesz szükség, amivel kompenzálta ez a rohadt Fidesz kormány az adójóváírás eltörlését... tehát azt persze vegyék vissza....mármint a pótlékot....cserébe viszont tegye lehetővé a mindenkori ellenzéki kormány... hogy már a 200 ezer forintos gazdag tanár is 32%-os kulccsal adózzon! Naná! Mi az hogy! Nagyon is!

#656297 banyaiz Előzmény: #656228

Próbáltam csak vázolni hogyan képzelem Viktor gondolatvilágát :)

Ott a fő probléma vsz amit Cs papa is megfogalmazott kissé burkoltan ugyan, hogy ez a magyar belpol kb egy brazil szappanopera színvonalán, és szellemi tartalmán mozog.

Nem mintha én olyan rendkívüli intellektuális szinteken mozognék, vagy olyan igényes lennék, hogy az példátlan lenne. Szóval nem ott mozgok én sem, emberből vagyok én is, de hát azért ettől a szinttől elhatárolódnék ahol csak lehet.

2/3-al egy állítólag konzervatív jobboldali kormánytól 2013-ban, hát egy "hajszállal" több szellemi töltetet várnék, úgy általánosságban.

Szörnyű pusztítás amit művelnek a népbutítással (amúgy sem vagyunk a toppon e tekintetben hát nagyon hiányzik ez).

Most egy ilyen "gránit" alapra mit lehet építeni? Na hát ez az . A többi már csak ráadás.

Nem ahhoz kell mérni, hogy milyen az mszp vagy akárki. Jó alacsonyra a lécet akár át is lehessen esni rajta. :) Nehogy már.

#656290 Turkoglu Előzmény: #656228

Prospero te mantrázod az idótaságot amit a televizióban meg a rádióban hallasz a csapatodtól.

A való élet kicsit távol áll tőled. El szoktad hagyni néha a lakásodat vagy a tolószékedhez vagy láncolva és csak tv-t nézel meg netezel.

Van neked valami közöd az oktatáshoz, meg a minőségbiztosításhoz had kérdezzem már meg, mert úgy hirdeted itt az igét mintha abban élnél? Ez persze csak költői kérdés mert az írásodból kitűnik, hogy a világon semmi.

Szóval arról kellene summás véleményt megfogalmaznod amihez némi közöd is van.

#656247 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #656235

Jól beszélsz!

"Hogy a másik oldal miért nem tudja kamatoztatni ezeket az orbitális hazugságokat, az nekem rejtély?"

Mert f@szkalapok!

"Mondjuk az szja terhelés csökkentése és a deviza hitelek rendezése baromira nem jutott volna eszébe az ellen oldalnak (legalábbis a balnak nem). "

Ha megnézzük mik voltak a Bajnaiék tervei az SZJA-val(persze azok csak tervek voltak...:-)

akkor ez nem teljesen igaz.

A devizehiteles kérdés meg nem lenne ilyen húzos, sz@rnak sz@r lenne csak nem ennyire. Egyébként a lopott manyup pénzből 3X (minimum) megmenthették volna a devizahiteleseket, de valahogy nem volt sürgős! (meg kedvük sem volt hozzá)

Amúgy egyetértek a mondandóddal.

Azt majd elfelejtettem, hogy saját magukat nagyon hamar megmentették(Kósa, Arrogán, stb...)

#656235 gilgalad Előzmény: #656222

Az alternatíva hiánya miatt sajnos lehetnek is elbizakodottak. Egy egész kommunikációs monstrum áll mögöttük, és a populizmus teljes arzenálja (legutóbbi népbutító intézkedések). Bajnai-Meskó- és a többi, hahah, súlytalan érv nélküli pojácák...

Hogy a másik oldal miért nem tudja kamatoztatni ezeket az orbitális hazugságokat, az nekem rejtély? Közmunkások hada, vergődő gazdaság, emelkedő államadósság, két autógyáron kívül semmilyen értékelhető teljesítmény, pályázat mutyik, hol van a MANYUP lóvé?, menekülő fiatalok stb. Az egy kulcsos adó bizonyára sokaknak bejön, meg a deviza hitel rendezése is, ha lesz ilyen egyáltalán, de a túlterpeszkedő arrogáns állam hogy jöhet be bárkinek is? Mondjuk az szja terhelés csökkentése és a deviza hitelek rendezése baromira nem jutott volna eszébe az ellen oldalnak (legalábbis a balnak nem). És emiatt némi szégyenérzet azért nem árt ha belefészkeli magát keblükbe...

Én továbbra sem látom a tökös ellenfél alternatíváját, aki észérvekkel, elegánsan lesöpör minden hazugságot amit a jaffás csapat nap, mint nap mantrázik a képünkbe. Éppen ezért mindenki apatikusan nyomja a melót, és azt mondja, leszarom majd lesz valahogy. A hívek pedig tapsolnak a szarnak...

nem értem prosperót. mi…

#656230 Dr. ursi

nem értem prosperót.

minek áll le veletek ....

#656228 prospero Előzmény: #655631

...A számból vetted ki a szót! Hát hogyne! Sokkal jobb volt a régi rendszer pótlékokkal...változatlan volt a közalkalmazotti/köztisztviselői bértábla 2008 óta 5 éve? Ugye, hogy a köztisztviselők és közalkalmazottak viselték a terheket eddig!! Szemét Orbán kormány! Már azért is ő volt a felelős, hogy sem Gyurcsány, sem Bajnai nem emelte a fizetésünket 2008-2010 között! Szegény MSZP nem tudott kormányozni, mert a szemét Orbán mindent megakadályozott... Micsoda reálbércsökkenést voltunk kénytelenek elviselni eddig is! És most van képe átlagosan 34%-kal emelni a fizetésünket és elvenni a felét... de inkább az egészet... hogy már csak 16% legyen az emelés vagy semmi....

Ide ellenzéki kormány kell 2014-től! Az majd mindent megold! 2002-ben is 50%-kal emelték a fizetésünket! Igaz ők is elvették a pótlékokat, pluszjuttatásokat! De arra már nem emlékszünk! Lelkesen tapsoltunk a kormánypropagandának, az 50%-os béremelésért cserébe! Most viszont 5 év után 34%-kal akarják kiszúrni a szemünket és minőségbiztosítást akarnak bevezetni az oktatásban?! Ez sértés!

Na amiben tévedsz banyaiz, és ne haragudj, de ki kell kérni mindazok nevében akik most kaptak valamit az államtól... hogy feltételezed, hogy telhetetlenek lennénk... 5 évig tengődtünk ugyanazon a bértáblán... kaptunk az államtól szja kompenzációra pótlékot... amit most beépít a béremelésbe... meg kaptunk egy kis cafeteriát... de ezt már Bajnai és Gyurcsány is megadta... és ezt meg elveszi... ez a felháborító... hogy miközben a gazdaság alig növekszik, vagy még visszaesés is volt akkor képes a szemét Orbán 34%-nál kisebb béremeléssel kiszúrni a szemünket...! Ez az arrogancia ne továbbja! Ezen csak az ellenzék tud segíteni, senki más! Majd ők tudják, hogyan kell hitelből fizetést emelni!

#656222 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #656214

Mondhat bármit a szotyis... már évek óta saját magukat is becsapják. Lehet még egy kicsit "teszetoszáskodni", de egyszer úgyis eljön az igazság pillanata, percről-percre közeledünk hozzá, ez a "rendszer" halálra van itélve, mint már mondottam.

Ebből a f@sspirálból nem jönnek ki!

#656214 Tapasz Előzmény: #656207

Saját szemmel láttam, a saját fülemmel hallottam, hogy a Tavares jelentés kapcsán megkérdezték OV-t, hogy ha Magyarországon minden szép és jó, akkor miért menekülnek a beruházók magyarországról Erre válaszolt a miniszterelnökünk: nem menekül senki, nőnek a beruházások. A tények viszont ezt mutatják:

http://www.ksh.hu/beruhazas

Ha ezt is kimagyarázod, elmehetsz Jehova tanúnak :-))

#656213 Tapasz Előzmény: #656207

Még szerencse, hogy hitelünk már nincs, és a jelenlegi kormány, élén a miniszterelnökkel, sosem hazudott.

Amúgy ki akar MSZP kormányt?

#656207 prospero Előzmény: #655689

"Prospero: itt lett volna a lehetőség megmutatni,hogyan is kell ezt csinálni lopás nélkül."

Mi az ellenzék ígérete, ha hatalomra kerül, akkor mi lesz?

Ezért kell nekünk MSZP kormány! Mert akkor nem lesz lopás... nem is volt soha! Mi az hogy! Hazugság... na az volt... kicsi kis hazugságok...pl. 1900 milliárdos jóléti hazugság 2006-ban...de azt bevallottuk... de hát az is csak az emberek érdekében volt, nehogy már úgy érezzék, hogy rosszabbul élnek, mint 4 éve... az a kis hazugság ... hogy tudjuk hova kell húzni az ikszet!

És a helyzet az, hogy hitelekből mi az MSZP továbbra is tudunk igazat mondani... főleg most, hogy a FED nyomtatja a pénzt...pénzbőség ideje van...mit számít, hogy mi lesz később... hogy a szart majd egy másik kormánynak kell ellapátolni... Élj a mának! Amit ma megehetsz ne halaszd holnapra! Meg a hatalom? Ugyan már! Hiszen nekünk mindegy ki a kormányfő, ha leváltja az Orbán rezsimet! Hogy mi lesz a rezsivel? Hát már mondtuk korábban is, hogy nem lesz gáz-ár-e-me-lés! Mi csakis az igazat mondjuk... még a legdurvább hazugságunkat is bevallottuk... és persze soha nem loptunk, lopunk, és lopni fogunk!!!