Morgan Stanley? Nincs ott dráma.
MS felvásárlás értékelése csöppet negatív lett :) hetesen rés..
megszokott dji long visszanyitva immár harmadszor
Részvényállományomat viszont szórhattam volna nyitás után...
o :)
adat előtti móka?
repültek a stoppok
Hát én legkorábban holnap du szembesülök az ultrashort etf okozta kárral. Max 100$ ha holnap nyitásig még +0,5% ot megy a futures. Szerencsére dax long nyerő kb kioltja.
követő stop bent
Gondolkodtam, hogy ide vagy a Közel-Kelet topicba tegyem, de inkább ide illik:
"A Szíria elleni esetleges katonai támadásról szóló amerikai kongresszusi szavazás valószínűleg rendesen megbonyolítja a demokraták és a republikánusok közötti vitát, ugyanis elveszi az időt az életbevágóan fontos költségvetési kérdések megvitatásától, pedig ahhoz, hogy a washingtoni kormány ősszel elkerülje a fizetésképtelenséget, hamarosan az adósságplafon emelésében kellene megállapodnia a törvényhozásnak."
B@sszus, tényleg hogy "elfelejtkezett" a világ erről: Nyilván ha háború lenne, akkor "szükséges lenne megszavazni" az adósságplafon emelését, de így, hogy nincs, baromi érdekes lesz, hogy hogyan akarja a fizetésképtelenséget elkerülni az USA központi kormánya.
Hogy úgy mondjam: Business as usual, amikor nem működik a központi hatalom és belföldi problémák vannak, akkor a jól megszokott forgatókönyv szerint bűnbak kell, illetve háborút kell indítani. WWI reloaded...
azért most már egészen jól néz ki :)
futi elég szép
kevesek voltak :)
Másodszor is eljátszották ugyanazt.
Short jön tovább keddre.
70ről, de harmat gyenge...