rábeszéltél, szűk stoppal adtam rá, hátha dupla csúcs lesz. Bár totál bullos nagyobb tf-en
rábeszéltél, szűk stoppal adtam rá, hátha dupla csúcs lesz. Bár totál bullos nagyobb tf-en
usdjpy short 99.60-nál utolsó bővítés
szép naggyá vált a pozi, és elég tréül néz ki :-o
korrekció nélkül robogunk 100 fölé?
Ok, tegnap 6-7 körül felvettem velük a kapcsolatot a honlapon, elég meggyőzőek, úgy gondolom érdemes itt számlát nyitni. A számok azt mutatják, h az FXCM-nél is jobb, ez tehát a mutatók alapján tény.
gratula, nekem ez még kevés.
wnprt szerinted miért ezt választottam? :)
Én zártam 30 pont nyerőben. 1.56-nál visszaszállnék. Ha esik tovább, ígyjárás...
no így se rossz, akkor lefele bővítek :)
Én mindenre használom, nem akarok egyszerre 5 programot futtatni, felesleges. Ha meg nyersz, akkor nem kell a spreadre figyelni :)
Főleg ezen a brókercégen keresztül kereskedsz? Mert jómagam azon gondolkozom, talán más cégen keresztül érdemes devizapárokkal és fémekkel. Mire ajánlod az Iront, devizákra vagy inkább aranyra?
nekem 1,57067 :) lemákoltam
0.05 lot-onként növelem minden 50 pont emelkedésnél. Múltkor a legfelső 1.5695-ről volt, csak kicsit korán zártam :(
minden van, mint a kínai piacon
ECN, no dealing desk jellemzi az Iron FX-t? Ugye nem market maker?
Én még 56 körül várom, remélem emelkedik még. Nincs kész a pozi
jónak tűnik a setupod
enyém meg 0ba...ehh...
de ha dollár erősödést vársz akkor szopó lesz az usdjpy short az bizonyos
1.5576-on nekem is megnyílt az első adag short. 2 hete már ugyaninnen fogtam rajta 100 $-t, remélem most is meglesz :)
Én magyar cégtől nem fogok forexezni, mert nem versenyképes. Nézz utána nekik és mérlegelj. Most 100% befizetési bónuszuk van 6000 dollárig. Magyarán beraksz 1k-t akkor 2k-val kereskedhetsz. Még tanulni is jobban megéri így sztm...
Az jó brókercég? Jómagam eddig a RandomFX-ről hallottam jókat, bevallom mert már 4 éve ügyfelük vagyok és lényeges h van hazai ügyfélszolgálatuk, képviseletük. Megbízható az Iron FX, ecn, no dealing desk? A spreadek jobbak EUR/USD-nél mint 2,6? EUR/HUF-al is lehet kereskedni?
ironfx, azért van fent a bannerük