addigra két rezsicsökkentést is lezavarnak ))))
addigra két rezsicsökkentést is lezavarnak ))))
Én remélem, hogy Karácsony és új év között lesz bejelentve :)
Új céldátum dec 31. De jó, jó lenne azért előbb lezárni ezt a témát. Rogán szövegét a maga helyén kezelném. Még akkor is azt szajkózná, hogy a bankok viselnek mindent ha már közben tény lenne, hogy nem. :) De, hogy mi szükség van erre a szájkaratéra, nincs elég bajunk e nélkül is. Hát az ilyen dolgokról beszélt tegnap Cs papa, amivel persze nem mondott újdonságot.
orsós már 50 évesen elhízott törpe disznó...
60 éves, ehhez képest vsz nem nézett ki nagyon szarul, ritka az, hogy vki 60 évesen is úgy nézzen ki mint 18 évesen, ez még tartok tőle a nagy Viktornak sem fog sikerülni. :)
Nem lesz sajnos miniszterelnök (pedig jó volna vsz) mert vszínű nem akar ennyire belekeverdni a politikába.
300 mrd-ot pedig gondolom arra mondta, hogy ennyi a maximum.
elnézést.
csaányi nagyon rosszul nézett ki az atv-s intrejú után adott nyilatkozatban. lásd híradó.
vagy olgica viselte meg ennyire (bár kétlem :o)) vagy amúgy is szarul van (beteg) - a szeme sok mindent elárult.
leírt ember.
talán mert nem érti az új idők új szeleit s ez nem kizárólag hazai szél nem politika hanem a gazdasági irányváltás mely nemzetközileg folyik s közben a közgazdasági tanok újraalkotása, mert a régi már nem él nem működik az új rendszerben.
nemhogy miniszterelnök :o))) de hamarosan bankvezér sem lesz.
-
amúgy meg kelti a pánikot h 300 mrd.
az összes hitelre.
de szó nem volt erről.
na mindegy.
Sok mindenről beszélt. Jó kis interjú volt ez.
Nekem két dolog tetszett igazán az egyik amikor mondta , hogy már lassan nemesi címhez hasonlóan alakulnak a megnevezései "uzsorás polip páva" :) a másik, hogy honnan veszik a bátorságot ezek a **** politikusok akiknek a hitelessége 0-nál is kevesebb a bankárok ledegradálására ráadásul erkölcsi alapon és , hogy egy komoly versenyhátrány a magyar belpol az országnak.
Maximálisan egyetértek. Csányi for president.
Cs. papát miniszterelnöknek ! Ennyi tömören a véleményem. :)
Ha ez a részvénybedobása vmilyen szinten hozzájárul ahhoz, hogy ez a dev hiteles mentőcsomag végül normálisan lesz kivitelezve akkor meg van bocsátva a lépése a részemről.
Viszont ebből a jövőben ne csináljunk rendszert, hogy a kapitány elhagyja a hajót minden "apróság" miatt. Egyszeri esetnek még talán elmegy, vágóhíd biznisz stb.
az uzsonnás sertéstelepes verziója a devizásokról )
holnap akciós lesz
Jóvanna, visszavonultam. :-)
Azért talán mutat egy irányt, eszerint a 4k (most?) elmaradt.
így van, ne legyél mohó
Certi vétel nem tudom mennyire lehet fontos jel, nem értek hozzá.