gbpusd
gbpusd
most akkor usdgbp vagy gbpusd?? :-)
és short?
csak hogy egyértelmű legyen mit figyeljek... ;-)))
elkezdődött a kiépülés fontban
sztm jó ötlet, de Én egyelőre eurusd és usdgbp-ben keresem a short építés lehetőségét. Bár egyelőre előbbit longolom :)
egyáltalán nem bízok ebben a le körben szntem már nem lesz
mind1 próba...
vélemény vki??
az én lezártam is brutál volt, de ne foglalkozzunk a mi lett volna ha...dolgokkal mert felesleges..
ha szignifikánsan kilép a szűkülő háromszögből akkor eljött az örök long országa 103ig
de :) köszi... :) értelmetlen stop az is zavar, csak a 96,7-es nagy pozi volt, szokásos kétszerese..
inkább 96.75??
engem is az értelmetlen stop berakása...
yen long zárva, de nagyon bosszant a 97.75 nem teljesülése
lepottyanhatna a háromszeg aljára, de kicsi a valószinűsége ezért picit nyitottam...
nem értem, honnan kéne kimenekülni yenbe.... Attól még persze így lehet, de én az árfolyamon se látok semmilyen direkt összefüggést Szíriával. A yen sztem jobban függ össze a rv-piaci hangulattal és a japán tőzsde alakulásával és a japán jegybanki programmal. Én az elmúlt időszak yen erősödésekor sokkal inkább láttam párhuzamos rv-piaci zuhanást mögötte. Hiába nem csitultak pl. a szír bombázással kapcsolatos infók, a yen pattant a rv-indexekkel együtt 2 napja.
ez így van,CHF is
Már nem tudom hol, de valamelyik gazdasági portálon olvastam a napokban, hogy ha Szíriát bombázzák, akkor a jen menedékdevizaként lép fel és erősödni fog. Ezért erősödött már a feszültségek hatására a napokban is.
én átvittem hétvégére. Sztem eddig volt pletykára eladás, ha végre megbombázzák Szíriát, kitör majd a happy long és vele usdyen is szökken
ne is mond, mert ott is van nyitott long pozim...