Regisztráció Elfelejtett jelszó

Közel-Kelet (Izrael, Palesztína, Irán stb)

Re: nincs cím

#655399 Csusza Előzmény: #655254

Sajnos a nép nagy része ilyenekkel megnyugtatható.

És ne feledjük egyik nagy kedvenc indokomat: "Lehet valami alapja, mert olyan sokan beszélnek róla."

Re: végtelen buta kerry ...

#655264 Grizzly Géza Előzmény: #655258

Talán inkább a főnökét,benjámint kellene Hitlerhez hasonlítani(bár ez az összehasonlítás nem méltó Hitler bácsi emlékéhez)

#655260 Dr. ursi Előzmény: #655259

Az ENSZ főtitkára előreláthatóan kedden tájékoztatja majd a Biztonsági Tanácsot a szíriai helyzetről. Oroszország és Kína eddig három alkalommal vétózta meg, hogy a BT határozatban ítélje el Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányát, és szankciókat léptessen életbe ellene.

#655259 Dr. ursi Előzmény: #655258

Kormányzati forrásokból származó értesülések szerint Obama péntek este döntött úgy, hogy kongresszusi jóváhagyást kér a katonai csapás elrendeléséhez, miután egy hosszabb sétát tett kabinetfőnöke, Denis McDonough társaságában. Elhatározása eleinte ellenkezést váltott ki a legfelső szintű döntéshozóknak azon a kétórás tanácskozásán, amelyen az elnök mellett részt vett Joe Biden alelnök, Chuck Hagel védelmi miniszter, James Clapper nemzeti hírszerzési igazgató, John Brennan, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója, Susan Rice nemzetbiztonsági és Lisa Monaco belbiztonsági tanácsadó.

végtelen buta kerry ...

#655258 Dr. ursi

John Kerry, az amerikai diplomácia vezetője Hitlerhez és Szaddám Huszeinhez hasonlította Bassár el-Aszad szíriai elnököt, és kifejezte meggyőződését, hogy az amerikai kongresszus támogatni fogja a Szíria elleni katonai csapást, ami fontos üzenet lesz Irán és Észak-Korea számára is. Rámutatott, hogy az elnöknek jogában áll önállóan is elrendelni a katonai akciót, ha azt a törvényhozás nem hagyja jóvá. Azt ugyanakkor nem mondta ki, hogy Barack Obama ebben az esetben is parancsot adna-e a támadásra. A külügyminiszter szerint nem a gyengeség, hanem az egységre törekvése jele volt, hogy az elnök a kongresszushoz fordult felhatalmazásért.

#655254 Dr. ursi Előzmény: #655187

érdemes ebbe belegondolni.

ha ez a bizonyíték.

h interneten terjedő felvételek.

amit bárki készíthet bárhol.

legközelebb az lesz h feltesznek több videót amin magyarok zsidókat üldöznek majd szarinnal teli kólásdobozt dobnak a zsinagógába ahova menekültek.

és akkor már jöhet is usa h megbüntet mert ezt aztán nem szabad.

az egyedüli demokratikusok akik egész véletlenül az együttes és tagjai kijelentik h ők látttak mindent sőt ők vették fel az egész jelenetet.

s akkor majd minket is jól lebombáznak.

mert usának ez bizonyíték.

egy netre feltöltött anyag.

Nu feleim, tessenek elol…

Nu feleim, tessenek elolvasni ezt a cikket, mert ez már majdnem felér az "az is lehet, hogy ott se vótam" című védelemhez, de mindenképpen kiváló példa a Chewbacca védelemre:

Mert ez éppen csak nem humoros. Ilyenkor lehet megérteni, hogy a South Parkban valójában semmi vicc nincs, tényleg ez a színvonal arrafelé. Tessék megnézni ezt a "bizonyítékokkal teli" cikket:

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-582406

"Nagyon valószínűtlen, hogy augusztus 21-én szíriai felkelők hajtották volna végre Damaszkusz körzetében a vegyi támadást - állította az amerikai kormány hírszerzési értesüléseken és nyílt forrásokon alapuló pénteken közzétett értékelése.

A négyoldalas dokumentum szerint egyúttal az is nagyon valószínűtlen hogy a szíriai ellenzéknek lenne kapacitása arra, hogy nagy mennyiségű videofelvételt, orvosi személyzet és civil szervezetek által is megerősített fizikai tünetet, illetve erre a vegyifegyver-támadásra vonatkozó egyéb információt hamisítson annak érdekében, hogy a damaszkuszi rezsimre terelje a gyanút. (No comment!)

"Az Egyesült Államok nagy biztonsággal úgy értékeli, hogy a szír kormány vegyifegyver-támadást hajtott végre Damaszkusz egyik külvárosában 2013. augusztus 21-én. Továbbá értékelésünk szerint a rezsim ideggázt vetett be a támadás alatt" (SZERK: Az is lehet, hogy ott se vótam, ha az egyik véletlenül nem lesz jó, akkor ott a másik eset is) - hangzott az értékelés, amely szerint a támadás legkevesebb 1429 embert, köztük legalább 426 gyereket embert ölt meg.

"Nagy bizonyossággalm úgy értékeljük, hogy a gáztámadást a szíriai kormány hajtotta végre ellenzékiek ellen a damaszkuszi külvárosokban augusztus 21-én. Értékelésünk szerint nagyon valószínűtlen egy olyan forgatókönyv, amely szerint az ellenzék hajtotta végre a támadást" (SZERK: Á, tényleg nagyon valószínűtlen...) - állt a jelentésben.

A következtetés a rendszer előkészületeire, a támadás lebonyolítására és hatásaira vonatkozó információkon, valamint a rezsim és az ellenzék képességeinek összehasonlításán alapul. (SZERK: Röviden: Nem tetszik a rendszer pofája)

A dokumentum rámutatott, hogy a rezsim, amely hatalmas készleteket halmozott fel katonai rendeltetésű vegyi anyagból (egyebek között mustárgázból, szarinból és VX-ből), valamint az ezeket célba juttató eszközökből, az elmúlt év során több ízben is intézett kisebb támadást az ellenzék ellen. Az értékelés szerint a felkelők nem használtak vegyi fegyvert. (SZERK: Miközben tényszerűen tudható, hogy a kormányerők eddig nem használtak, és bizonyított, hogy a lázadók használtak!)

"A szír rezsim rendelkezik olyan lövedékekkel, amelyekkel feltevésünk szerint a támadást augusztus 21-én végrehajtották, és rendelkezik azzal a képességgel is, hogy egy időben több helyen hajtson végre támadást. Nem láttunk arra utaló jeleket, hogy az ellenzék hajtott volna végre olyan nagyméretű, koordinált rakéta- és tüzérségi támadást, mint amilyen augusztus 21-én történt" - hangzott a jelentés. (SZERK: Ki beszélt rakéta, tüzérségi támadásról és annak mi köze az állítólagos vegyi- avagy ideggáz támadáshoz?)

A dokumentum azzal indokolta a vegyi fegyvereknek a kormányerők általi bevetését, hogy a rezsim igyekezete a Damaszkuszt a főváros környékéről támadó ellenzéki fegyveresek leküzdésére kudarcba fulladt. (SZERK: És ezért polgári lakosokra dobnak vegyi fegyvert, többségében gyerekre. Ez most komoly?!) Az amerikai információk szerint az előkészületek három nappal a támadás előtt kezdődtek meg Damaszkusz Adra nevű külvárosában, ahol az erre szakosított alakulatok rendszerint összeállítják a vegyi fegyverek, köztük a szarin keverékét. (SZERK: Rendszerint????? Hiszen be sem vetettek ilyet... de "rendszerint" összeállítják...)

Azokat a Damaszkusz környéki, ellenzéki ellenőrzés alatt álló negyedeket, ahonnan vegyifegyver-támadást jelentettek - beleértve Kafr-Bátnát, Dzsavbart, Ain-Tarmát, Darajját, és Muaddamiját - augusztus 21-én a kora hajnali órákban vették tüzérségi és rakétatűz alá. A támadások a rezsim által ellenőrzött területről indultak, mintegy 90 perccel azelőtt, hogy a vegyi támadásról az első híradások 2 óra 30 perckor megjelentek a közösségi médiában. (SZERK: Érdemes figyelni: Tehát BIZONYÍTOTT TÉNY, hogy a rezsim hagyományos tüzérségi támadást indított, hiszen tudható, hogy pontosan mikor támadtak ÉS MIVEL. Ezek után nyilvánvaló, hogy JÓVAL KÉSŐBB(!) megjelennek hírek vegyi támadásról, azaz jóval azok után, hogy a tözérségi tűznek vége van. Az egészről ordít, hogy nem történhetett úgy, ahogy írják!) Damaszkusz körzetében három kórházban kevesebb mint három óra leforgása alatt mintegy 3600 pácienst vettek fel ideggázra utaló tünetekkel.

A jelentett tünetek és az események járványszerű mivolta (SZERK: Most már biologóiai fegyver is lesz, JÁRVÁNYSZERŰ... no comment, sok minden jellemző a vegyi és ideg fegyverekre, de a JÁRVÁNY - az éppen nem) - azaz a nagyszámú és azonos tünetektől szenvedő beteg felvétele rövid idő leforgása alatt, az, hogy sokan jöttek egy helyről, valamint az orvosi és az elsősegélyt nyújtó személyzet megfertőződése - megegyeztek egy tömeges ideggáz-támadás képével - állította a dokumentum. (SZERK: Most már keverik az ideg és vegyi támadást, de ez még csak hagyján: Abból, hogy megtörtént, nem az következik, hogy azt ki követte el)

"Száz olyan videofelvételt azonosítottunk, amelyek feltételezhetően a támadásokról készültek, és amelyek közül sok az ideggáz hatásaira, bár nem kizárólag azokra jellemző fizikai tüneteket mutató testeket mutat be. (SZERK: Tehát a támadásról konkrétan NEM készült felvételek [vö 9-11 ikertornyok], ezzel szemben az áldozatokról - minő meglepetés - rengeteg felvétel készült] Az áldozatok tünetei között a jelentések szerint szerepelt az eszméletvesztés, az orr és a száj habzása, a pupillák összeszűkülése, a gyors szívverés, és nehéz légzés. Több videó nagyszámú valószínű halottat mutat be, akiken nincsenek látható sérülések (SZERK: Ezt most VÖ azzal, hogy komoly tüzérségi támadást szenvedett el a környék - hogy létezik, hogy komoly tüzérségi támadásnál, illetve tüzérséggel belőtt vegyi fegyvernél SEMMIFÉLE külsérelmi nyom nincs? Hol vannak a tüzérségi tűzben - nyilvánvalóan - meghaltak? Hát nem érdekes, hogy a tüzérségi tűznek NINCS áldozata, de az általuk kilőtt vegyi fegyvernek meg vannak?), ami a vegyi fegyver okozta halálra jellemző, és nem jellemző kézifegyverek, robbanó lövedékek (SZERK: Tehát tüzérségi tűz a közelben sem volt, ahol az áldozatokat találták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) vagy hólyaghúzó gázok okozta halálra" - állt az összegzésben, amely szerint nem valószínű, hogy az ellenzék ilyen bizonyítékokat tudna hamisítani. (SZERK: Minek hamisítani, ha egyszer bevethet vegyi fegyvert is?)

vezető lehallgatott beszélgetésére, amelyben az illető megerősítette a vegyi fegyverek bevetésének tényét, és kifejezte nyugtalanságát amiatt, hogy az ENSZ-ellenőrök bizonyítékot szerezhetnek az incidensről.

A dokumentumban foglaltak szerint a vegyi fegyvereket bevető egységek augusztus 21-én délután parancsot kaptak a támadás beszüntetésére, majd az érintett negyedeket ágyútűz elé vették. (SZERK: Tehát a doksi elején úgy nézett ki, hogy ELŐSZÖR volt a tüzérségi tűz, majd sokkal később a vegyi támadás, majd ezek után mindenki bevonul a kórházba - aki még tud -, majd ezek után még egyszer tüzérségi tűz? Mi értelme van ennek?) A tüzérségi támadások intenzitása 24 órán át a négyszerese volt az előző tíz napinak, s az erős ágyúzás augusztus 26-ig tartott. (SZERK: Magyarán szólva, a kormányerők folyamatosan tüzérségi tűz alatt tartották az adott területet és MÁR TÍZ NAPPAL KORÁBBAN(!) is lőtték az adott területet. Innentől kezdve azt állítani, hogy a tüzérségi tűz csak azért volt, hogy bizonyítékot tűntessenek el - az egyszerű nonszensz, de egyebekben önmagában cáfolja a vegyi fegyver kormányerők részéről történő bevetését pusztán logikailag is)

Az értékelés emberektől (SZERK: Az androidok nevében tiltakozom!), híradástechnikai és térinformatikai hírszerzési, valamint nyílt forrásból származó, egymástól független információkon alapul. (SZERK: Egyszóval, semmiféle bizonyíték nincs) Ez utóbbiak között vannak nemzetközi és szíriai egészségügyi személyzettől származó beszámolók, videók, szemtanúi és újságírói elbeszélések, a közösségi médiában megjelent több ezer beszámoló (SZERK: Hová süllyedt a világ), amelyek Damaszkusz körzetéből, legkevesebb 12 különböző helyszínről számolnak (SZERK: Ahhoz képest, hogy eredetileg EGY volt, most már TIZENKETTŐ van, de valahogy ez eddig nem nyert hírértéket), valamint nem kormányzati szervezetek jelentései. (SZERK: Hogy mik vannak...)

#655206 Grizzly Géza Előzmény: #655192

Ha nem lesz elég a szóbeli kérés,majd kinyitják a NSA-dossziékat. Ki szeret szex közben ugatni,mint egy kutya,melyik szenátor pedofil,ki hord egyszerre magassarkút és bajuszt a hálóban,ki szereti,ha cippzáras maszkban korbácsolják,stb...

Egyből meglesz a többség ;)

#655190 Előzmény: #654968

Először is szeretnék elnézést kérni, kiakadtam azon, hogy "lehazugoznak", ez számomra kényes pont. Innentől kicsit kiakadtam.

Namármost, ettől eltekintve elmondom, hogy mi volt a másik problémám a beírásoddal: Az, hogy azt írod, "ne a neten gyűjtsek adatokat", majd belinkeled a hitelesnek nem igazán elfogadható Wikipédiát, de a vicc poénjáért pont azt a cikket, amit én is elolvastam amikor felvetetted, hogy szerinted tud bombázni az A-10-es. Ez egyrészt furcsa volt ebben a kontextusban, másrészt jó példa arra, hogy ki és mit olvas ki az adott cikkből: Én például azt olvastam ki, hogy bár kétféle bombateher hordozására volt az A-10 kialakítva, de az egyiket időközben betiltották (kazettás bomba), a másik pedig a lézervezetésű bomba, aminek viszont időközben még a tűzvezérlőjét is leszerelték. Ennek okán az én olvasatomban a cikk azt jelzi, hogy az A-10 nem tud bombázni, mert nincs hozzá tűzvezérlése.

Ettől még bombázhat, ha te mondod, de ez a cikk akkor is rossz érv volt, mert aszerint pont nem tud bombázni.

"Én már a rendszerváltás után voltam katona, akkor már mindenféle tagok voltunk."

Ezért írtam, az már egy másik világ volt, komolytalan bohóckodás, pláne abban az időszakban, amikor jellemzően mindent leszereltek, kivontak a hadrendből és még az is kérdés volt, hogy kell-e egyáltalán Magyarországnak honvédség.

"Amúgy meg két eset lehetséges:"

És mivel több eset lehetséges, ezért teljesen nyilvánvaló, hogy mindenki azt hisz, amit csak akar :)

#655187 Csusza Előzmény: #655092

"...Láttuk az interneten terjedő borzasztó képeket és más bizonyítékaink is vannak..."

Interneten terjedő képek. Ez aztán a bizonyíték!

#655180 macika Előzmény: #655176

ne izguljon! a templomosok majd közbelépnek

nem olvasta?

putyinjele.blog.ru ))

#655176 Zotya32 Előzmény: #655106

mackóka, ne pattogjon már ennyire, a maga korában már csak csoszogva biztonságos a haladás :))