veszélyes sztem 20ig -25ig lökik sp
honnan toltad rá?bár dow a legkiesettebb
veszélyes sztem 20ig -25ig lökik sp
honnan toltad rá?bár dow a legkiesettebb
longot nyitottam dji-ben szűk stoppal
Én is rátettem profitvédőt, tök kivan...
Ez mi az anyjuk p ját... 2-3 perce napi aljon -0,57%-on, most meg -0,2% visszajött a shortom 0 hoz.
Hirtelen ötlettől vezérelve S&P short, hétfőn zárva lesznek + szíria, lehet zárások lesznek hétvégére. Jobb lett volna feljebb, de ez van :)
snp long fél pont híján nem teljesült...
elkezdtem visszanyitni néhány korábbi shortocskát
Ma a totál találomra kereskedés útjára léptem :) HBAN vétel 8,23-on úgy kb 1 órája, stopp bent természetesen . Nem is tudtam, hogy ilyen részvény létezik tegnapig, a véletlen választás :)
long profitvédőket kistoopolták szépen éjjel, csesszék meg...
nekem a shortom találták meg így két napja...
Ilyen szalagcímekkel kecsegtetnek: "Syria crisis may take Fed’s tapering plan off the table"
Csalás miatt fizet a JPMorgan
Egy amerikai bíróság arra kötelezte a JPMorgant, hogy ötvenmillió dollár (11,3 milliárd forint) kártérítést fizessen Leonard Blavatnyik orosz befektetőnek, írja a napi.hu.
A pénzintézetet okolta azért, mert nagy összeget bukott az amerikai jelzálogpiac összeomlásán Leonard Blavatnyik orosz befektető. A milliárdos üzletember azonban nem lehet maradéktalanul elégedett, hiszen eredetileg 100 millió dollárra perelte a bankot. Blavatnyik szerint számlája 2006-os megnyitásakor a JPMorgan szakemberei konzervatív befektetést ígértek neki, azonban néhány év múlva kiderült, hogy kockázatos eszközökbe fektette pénzét a befektetési bank, ezért komoly veszteséget szenvedett el.
Szintén a JPMorganhez kapcsolódó hír, hogy a spanyol hatóságok kedden letartóztatták a bank egyik volt alkalmazottját, aki a néhány éve 6,2 milliárd dolláros veszteséggel járó ügyben lehet érintett.
A Londoni bálna néven elhíresült Bruno Iksil által felvett pozíciók komoly bukást jelentettek a banknak, most Javier-Martin Artajo kerülhet rács mögé, hiszen annak idején ő volt Iksil felettese a banknál, most pedig az a gyanú ellene, hogy francia társával meghamisították a könyveket, hogy eltüntessék a veszteséget. Bruno Iksil együttműködik az amerikai hatóságokkal, így őt nem is vádolták meg.
ahan...
hát ez remek....tényleg annyira szuper...
és akkor most,mit szeretnél még??
jósnő telefonon azt mondta, majd holnap meg holnapután lesz 40 alá beverés
pénteken kisüt a nap, és felszárad az eső, napolajra is szükség lehet, világos bőrűeknek 50faktoros
hétfőn viszont gyorsan elbújik reggel a nap és jégeső is lehet, vigyázzak a tőkéimre nagyon
...ja, lehet hogy csak a meteorológiát hallottam, az meg akkor se tudja hogy esik az eső ha a fejére hullik...