Regisztráció Elfelejtett jelszó

Közel-Kelet (Izrael, Palesztína, Irán stb)

Re: nincs cím

#654762 Grizzly Géza Előzmény: #654751

Nem ártana! Ahelyett hogy érdemtelenül védelmet kapnak...

"1981-et írtunk. Ötödik osztályos voltam, igen jó tanuló, de igen rossz gyerek. Év végi jutalomosztáskor rendszerint a következő emléklapot kaptam: „Varga Tamás pajtásnak kiváló tanulmányi eredményéért és… (a kipontozott részen az állt: „példamutató magatartásáért”, de ez mindig át volt húzva vastagon, filccel).

Május volt, nem bírtunk magunkkal. Valamiért összeverekedtem Szorcsik Zsoltival, aminek következtében büntetésből (!) mellém ültették Jónás Ritát. Rita cigány kislány volt. Illetve… annyira nem kicsi, már 15 felé közelített az éveinek a száma.

Amikor az igazgató néni bejött órát tartani, észrevette, hogy én teljesen kihúzódtam a pad szélére. Megkérdezte, miért? Megmondtam neki az igazat: mert Rita büdös.

Még aznap ez került az ellenőrzőmbe:

„Kedves szülő! Gyermekét igazgatói intésben részesítem, mert tanulótársáról azt mondta: „büdös cigány.”

32 év telt el azóta. Ez alatt a 32 év alatt nemhogy javítottunk volna a dolgokon, hanem még azt is elrontottuk, amiről azt hittük, nem is lehetséges.

() Varga B. Tamás ()"

#654758 KawaBazsy Előzmény: #654687

"És mondjuk példának okáért nem is tud bombázni"

Nem a szart nem. Értem én, h nem voltál katona, s csak a netről ismered a fegyvereket, de legalább néznél utána..!

"Another commonly used weapon is the AGM-65 Maverick air-to-surface missile, with variants for electro-optical (TV-guided) or infrared targeting. The Maverick allows targets to be engaged at much greater ranges than the cannon, a safer proposition in the face of modern anti-aircraft systems. During Desert Storm, in the absence of dedicated forward-looking infrared (FLIR) cameras for night vision, the Maverick's infrared camera was used for night missions as a "poor man's FLIR".[55] Other weapons include cluster bombs and Hydra rocket pods.[56] Although the A-10 is equipped to carry laser-guided bombs, their use is relatively uncommon.[57] As of 2000, the A-10 has not been equipped with weapon control systems for accurate bombing.[20] A-10s usually fly with an ALQ-131 ECM pod under one wing and two AIM-9 Sidewinder air-to-air missiles under the other wing for self-defense."

http://en.wikipedia.org/wiki/Fairchild_Republic_A-10_Thunderbolt_II

#654751 Fornit Előzmény: #654749

Ezek tudnak valamit tényleg. Nekünk is fel kéne venni a tárgyalásokat Indiával. :)

"Végső megoldás: Izrael …

#654749 Grizzly Géza

"Végső megoldás: Izrael "átköltözteti" Ugandába a néger menekülteket

Izrael megállapodott Ugandával a zsidó államba érkezett szudáni és eritreai menekültek "átköltöztetéséről" - jelentette az izraeli Háárec című lap pénteken, miután a katonai cenzor feloldotta a titkos tárgyalásokon történt egyezmény több részletének hírzárlatát.

Gideon Szaár izraeli belügyminiszter szerdán közölte a parlament belügyi és környezetvédelmi bizottságának ülésén, hogy véglegesítettek egy megállapodást az eritreai és a szudáni menekülteknek az őszi zsidó ünnepek utáni, egy szerdán még meg nem nevezett afrikai országba történő áttelepítéséről."

#654696 Előzmény: #654687

Sikerült elírni:

"Ja igen, és pont azért kell tudnia egyhelyben állni, mert a fegyverzete mozdíthatatlan a géphez képest."

És pont azért kell tudnia lassan mennie és nagyon fínoman manővereznie, mivel a fegyverzete mozdíthatatlan a géphez képest, tehát az irányzás pontosan úgy működik, mint a II.Vhs gépek esetében, egyszerűen célra fordul és célra tartva tüzel.

#654693 Előzmény: #654687

Na ilyen egy warthog lassú körözése - és mellesleg az ereje egy rövid sorozat esetében:

#654687 Előzmény: #654686

A varacskost már írtam KawaBazsi, viszont az meg nem más, mint egy hatalmas Gatling gépágyú és köré egy körítés. És mondjuk példának okáért nem is tud bombázni, hiszen nem arra van kifejlesztve, hanem hogy szitává lőjön bármit, ami az útjába kerül. Annak idején félelmetes látvány volt, amikor Szaddam elit gárdája ellen küldték, aztán kb annyit láttál, hogy volt tank oszlop, nincs tank oszlop. Ehhez azonban feltétel az, hogy igen tisztes távolságról, jóval a tankok lövegének hatótávolságán kívülről tudjon tüzelni, mert különben leszedik éppen lassúsága okán. Pont emiatt egyébként kíséretre is szorult, tehát hogy ilyen (lassú) gép egymagában nem merészkedne bevetésre, az szinte bizonyos.

Ja igen, és pont azért kell tudnia egyhelyben állni, mert a fegyverzete mozdíthatatlan a géphez képest.

És ha van olyan gép, ami rendkívül feltűnő már csak hajtómű elrendezés okán is - az pont a varacskos gyesznó.

Hát hogy ez mekkora kamu…

Hát hogy ez mekkora kamu wazze, tessék csak megnézni a felvételeket:

http://www.bbc.co.uk/news/world-23892594

Hát 0:50-nél nézzétek meg a """""krátert""""", ennél egy kézigránát is nagyobb mélyedést csinál, jól látható, hogy sem a fal, sem a gödör mellett lévő primitív támfal sem sérült meg. Repeszek és repesznyomok sehol nincsenek - nem mellesleg pedig SEMMIFÉLE VEGYI ANYAG NEM LÁTHATÓ ÉS TALÁLHATÓ - egy napalm tűzhöz képest pedig végképp semmi sincs, a ház falán semmiféle sérülés nincs, ha VALÓBAN repülőről érkezett volna a bomba, akkor az a fal minimum bedől, ahová esett a bomba, de jól látható, hogy annak semmi baja nincs. Vér sehol nincs!

Ennek alapján úgy vélem, egy egyszerű primitív háztáji bomba robbant, de még abból is egy igen szerény fajta - egy repülőgépről érkező bomba pusztán kinetikus energiája révén nagyobb pusztítást okozott volna.

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe azt, hogy egy kutya közönséges II.Vh-s orosz tűzérségi löveg miatt 500m-es körben telepítenek ki, itt meg az iskola falán - sacc/kb 5 méterre(!) a robbanától SEMMIFÉLE nyom nem látható!

Micsoda primitív kamu, bejött amit írtam: Egyszerűen robbantottak egy házi bombát, és most egy repülőgépre akarják fogni, amit egyébként valójában senki sem látott, sőt mint kiderült, nem is a BBC forgatott aznap (ott van a riportban!), hanem úgy kapták a felvételeket...

No comment.

#654682 Spade Előzmény: #654566

Az angolok távplmaradása elég nagy csapás mert nincs honnan indulni a B-52-eseknek, és azok az igavono barmok azok szállitják az ajándékok zömét. Ezért valszeg korlátozottabb lesz a csapás. De ha a kongresszus nem fexik keresztbe akkor lesz. Mert úgyis a lopakodók indítják a showt, azok meg amcsiból rajtolnak.

#654681 Dr. ursi Előzmény: #654678

ja reggel a rádióban a jordán érsek megmondta:

mindenki tudja h nem civileket akarják a nemzetköziek megvédeni, hanem politikai és gazdasági céljaik vannak.

#654678 Dr. ursi Előzmény: #654677

A már beavatott honatyák közül többen úgy nyilatkoztak, hogy az adatok ugyan nem állapítanak meg közvetlen kapcsolatot Bassár el-Aszad elnök és a gáztámadás között,

Obama elnök az amerikai …

#654677 Dr. ursi

Obama elnök az amerikai nép érdeke alapján kíván döntést hozni a vegyi fegyverek szíriai alkalmazásával kapcsolatban.

-

mégis mi az amerikai nép érdeke ?

támadni és harcolni egy idegen országban ? megölni megint emberek tízezreit ? lerombolni egy országot ? társadlamét sezegénységbe és káoszba taszítani ? ez lenne az amerikai NÉP érdeke ?

nem hiszem.

ez csak egyes amerikainak nevezettek érdeke.

és a sajtó már presszionálja obit .... h ő kész akár egyedül is támadni oszt közben nem is mondott még semmit.

állapodjunk mega bban h …

#654675 Dr. ursi

állapodjunk mega bban h egyikünk se vezetett még ilyen gépeket tehát nemtudja mi van.

viszont feltételehető h nem tudnak kis körben alacsonyan kis sebességgel körözni - a leírás miszerint körözgetett keresett majd ledobta inkább egy kisgépre illik.

a bbc gondolom felismert volna egy harriert bár kitudja :o)

viszont nem fotózta le ! miért ? tele volt kamerákkal ! ha látta miért nem fotózta ? ja a brit sajtószabi ... már le is törölték nekik.

#654673 Előzmény: #654653

Ez optikai csalódás, oda is van írva, hogy a "lassúság" valójában 140 km/h, ami ~40m/s-nek felel meg, vagyis meglehetősen nehéz lenne vele egy kijelölt célpont felett körözgetni. Nomeg, minek is, simán odamegy, támad, távozik.

#654671 Spade Előzmény: #654661

"amúgy nem az okosbomba hanem rakéta az ami célzottan pontosabb"

Hát nemtom a lézer irányítású bomba sztem eléggé pontosnak tekinthető, kb odamegy ahol a lézer pont van

#654669 Ibiza Előzmény: #654666

míg29 tudja megcsinálni..de a szűk fordulók nem azonosak a bemutatottal..

#654668 Előzmény: #654649

Szerinted mennyi idő alatt szedne le egy ilyen gépet egy lázadó Szíriában egy automata fegyverrel? És nem is lenne feltűnő egy Harrier :)

ne legyetek szimplák..na…

#654667 Ibiza

ne legyetek szimplák..nagyobb zsugát is belevihetnek a werberi tanácsadók..

Gondolom kormánygépek rendszeres ellenőrzést és megfélemlítés célzatú jelenlétet demonstráltak az adott térségben..napi rendszerességgel.. lehet azonos vagy hasonló nyomvonalon mentek nap mint nap...csak a repülési vonal közelében kell keresni olyan helyet ami kellően humanista érzéseket kelthet..kórház öregek gyerekek.. jönnek gépek a napi rutin szerint és már csak robbantani kell a megfelelő helyen..soha nem mossák le a kormánygép volt.