Regisztráció Elfelejtett jelszó

Közel-Kelet (Izrael, Palesztína, Irán stb)

Re: nincs cím

#654666 Előzmény: #654643

Elméletileg nagyon is tud körözni ilyen kis helyen:

De csak egy őrült csinálná ezt meg alacsony magasságban akkor, amikor olyan terület fölött van, ahol kézifegyverrel is kárt lehet tenni a gépben. Harci területen nem ér rá egy vadászgép ilyen trükköket bemutatni, ott belép, támad, kilép, nem pedig körözget.

Egy sima oktató jet egyébként alkalmas arra, amit leírtak - de az csak annyiban "jet fighter", hogy sugárhajtású, csak éppen köze nincs az igazi támadó vadászgép fogalmához.

GPS egyébként is csak GPS vezérlésű bombákhoz kell.

#654660 Előzmény: #654641

Azzal kevere Csusza, hogy ezekben az esetekben a vadászpilóták előre nzének, nem pedig célt keresnek maguk alatt. A leírt eset úgy néz ki, hogy:

a.) egy, a területen ismeretlen pilóta odakeveredik, körözgetve célt keres, majd tévedésből(!) rossz helyre dobja a bombát [ez akár kormányerő is lehet]

b.) egy, a területet jól ismerő pilóta keresi a forgatóstábot, majd utána kíméletlenül ledobja a közelükben található óvódára/iskolára/kórházra/menekülttáborra a bombát.

#654653 Csusza Előzmény: #654645

Én is csak hétvégeken szoktam. :-))

Döbbenet lassan is tudnak menni, még normál gépek is, ezek Gripenek, amik nekünk is vannak:

#654652 Dr. ursi Előzmény: #654649

de egy vadászgépet már csak fel lehet ismerni ! h miféle ! v a bbc minek volt ott ? miért nem fotózta le ?

#654651 Csusza Előzmény: #654581

Kiderült, nem volt elég jó ürügy a korábbi gáztámadás, azt elkúrták. Így tehát jól megszervezve, brutálisan, látványosan megölnek pár gyereket, erre már csak felhördül a világ, és nyugodtan, igazságot téve lehet lehet igazságos háborút indítani.

És ezt meg lehet etetni a világgal, hihetetlen..

#654648 macika Előzmény: #654644

és ezért nem lesz bombázás a városokban még okosbombával se

bevonulni meg nincs ember, nem is merik nem is támogatja senki se

a zsidók meg fosnak attól

marad az ensz

az meg olyan amilyen

#654646 Grizzly Géza Előzmény: #654642

"Caitlin Hayden, a Fehér Ház egyik szóvivője a brit voksolás után bejelentette, hogy az elnök az Egyesült Államok érdekei szerint fog dönteni."

ennyit a civilek "megvédéséről"

#654643 Dr. ursi Előzmény: #654639

egy vadászgép nem tud körözni ilyen kis körben.

egy vadászgépnek túl nagy a sebessége ehhez.

azok úgy mennek h elrepülnek a cél felett és gps megadott koordiánták alapján bemérve dobják le a megadott koordinátára a bombát.

nemtom érthető-e ?!

szóval csak kisgép alkamas arra h körözzön kiválassza célpontot és kézi irányítással ledobja a bombát ami szintén kicsi ugye !!!

szóval ez valami helyi akció volt és szó sincs vadászgépről hacsak nem valami második világháborús gépről.

#654641 Csusza Előzmény: #654634

Dehogynem! Én se hittem volna, de érdekes dolgokat láttam nemrég a kecskeméti reptéren, hihetetlen manővereket csináltak vadászgépekkel.

#654639 Előzmény: #654635

Mert ha tényleg egy alacsonyan és alacsony sebességgel repülő reguláris vadászgépről értekezünk, egy olyanról ami többször megkerüli az adott helyszínt, akkor teljes képtelenség az, hogy egy magasan képzett pilóta egy iskolaudvart nézzen támadási felületnek és oda dobjon le bombát.