Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: Készletadat,OPEC,Kifutás

#6734 Bakiba Előzmény: #6726

Kérdeztelek itt, hogy mivan a shortoddal így most már tudom:)

Adatos kis kör +0.72 zárult nálam, remélem Harcos is jól jött ki belőle:)

A záróval egyet értek, anélkül további bizonytalanság.

Arany síkos pálya most nekem, még nem dőlt el merre az arra, ezért zártam.

Ha látok valamit a másik totyikban jelzem úgyis:-)

#6726 rbbj11 Előzmény: #6714

én tartogatom tovább a shortom. Nem rohanok sehova. A héten jó lenne zárni, de ha nem, az sem baj. Igazán nekem egy 44 latti záró lenne több-kevésbé megnyugtató. 40 felett nem nagyon szándékozom zárni.

Aranyat belongoltam, nem is kicsit.

Idexekhez nem nyúlok, de mivel ma nem volt nagy emelkedés, mehetnek tovább holnap: Dax min. 4060 pontig el kéne másszon, DJ 7400ig.

#6708 Sumér harcos Előzmény: #6537

Az olajkészletek emelkedtek, azonban a benzinkészletek csökkentek

2009.03.11. 16:11

Az amerikai stratégai olajkészletek 700,000 hordóval 351.3 millió hordóra emelkedtek a múlt héten az előző heti adatokhoz képest. A finomítók napi kitermelése átlagosan napi 14.1 millió hordó olaj volt. A finomítói kapacitás 82.7 százalékos volt. (ProfitLine.hu)

A benzin készletek 3 millió hordóval, 1.4 százalékkal 212.5 millió hordóra csökkentek. A finomított kőolajszármazékok tartaléka 2.1 millió hordóval, 1.5 százalékkal 145.4 millió hordóra emelkedtek. Az összes kereskedelmi célú kőolaj tartalékok a múlt héten 2.6 millió hordóval emelkedtek.

Az elmúlt négy hét során a benzin igények átlagosan 9 millió hordó volt naponta, mely 1.6 százalékkal több, mint egy éve. A finomított kőolajszármazékok iránti igények átlagosan napi 4 millió hordó volt az elmúlt négy hét során, mely 6.1 százalékkal kevesebb, mint az előző év hasonló időszakában volt

Re: funda vagy TA

#6601 Sumér harcos Előzmény: #6594

még adat előtt...nem jelentős mennyiség,

rángatták,még 45.11usd is volt egy pillanatra,lehet adni kellett volna ott...:)

#6594 Sumér harcos Előzmény: #6590

látom éppen +0.7

vettem longra megközelitőleg ott 44.50-en egy kicsit,de majdnem szkeptikus vagyok....

#6538 BudFox Előzmény: #6485

akkor én majd 850-800 pont alatt kezdem gyűjtögetni..ha lemegy egyáltalán addig.

#6485 Bakiba Előzmény: #6478

Az viszont vigasztal, hogy Robnak bejöhetett a shortja

Vágyaink így teljesüljenek:)