Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kereskedési rendszer teszt

Re: nincs cím

#704068 Rozsdáskilincs Előzmény: #703923

Szia Hathor!

Ja persze h,vagyok akit egyszer a mozdonyfüstje… :)

Nagy nehez egyet eladtam az is hiteles 3 havi határidővel, a lényeg elment. Egész jó áron.

20K-ról még korai beszélni szerintem. Jelenleg is olyan szinteken vagyunk ami minimum megálló v,korinak kell jönnie hetibe.

OTP-be lehet még egy kis erő 5000 környékéig. Ott majd meglátjuk merre kell belépni.

#703923 Hathor Előzmény: #703920

Szia,

tudtam, hogy előkerülsz.

Örülök, hogy a teszted működik elméletben.

Gyakorlatilag mi újság barátom?

Mikor lépsz be merre?

Adtál el ingatlant?

BUX hetes havi??

http://postimg.org/image/xmw8uo1c9/

Meglesz 20K kitörés, vagy lefordulunk újra előtte? :D

#703920 Rozsdáskilincs Előzmény: #681349

http://s24.postimg.org/5lygwyyhh/image.png

Sziasztok, jól eltelt egy év:)

Megcsináltam az OTP kereskedés elszámolását. A teszt indulása 2013.05.01.

Az év végéig elért eredménye +14,51%. 2014.01.01-től eddig eredménye 22,9%.

Igaz most május vége van és nem bontom szét 05.01 ig hogy tiszta éves zárást készítsek. Ez a pár nap nem számít:)Tehát az 1 éves eredmény amit a rendszer termelni tudott tisztán jutalék levonása után 37,4%.

Hmm.. szerintem nem rossz, Vakmajmot, Nyilasit meg egykét nagyarcot bár nem tudom milyen eredményt értek el az elmúlt egy évben de szerintem megvertem őket.

Tudom a nem nyilvános trédjeik lehet ennek az elért eredmény sokszorosai akár.

Az igazság az hogy nem nagyon foglalkoztam a módszer fejlesztésén. Amikor megalkottam a rendszerem akkor teszteltem párhónap adatain. Az alapelv a fontos a finomítás még hátra van. Mehet a szekrénybe, majd egyszer.

Még tartozom az Hati elszámolásával. Egyenlőre unom a számokkal való bíbelődést.

Ja még annyi emlékeztetőül az alap elv az volt hogy ne maradjon ki egy emelkedés sem. A jelenlegi emelkedésbe még nyitva van a pozi elméletben:) Ezen ha nem lesz nagyon szivatós a zárás lehetősége akkor 10% közelébe lesz a profit.

#681349 Rozsdáskilincs Előzmény: #666788

lassan megcsinálom az elszámolást, előzetes oti plusszos Hati azt hiszem minuszos, langyos víz semmi rendkívüli ilyen nyugdíjas indexmozgás mellett mi lenne:)

A Hati minek a rövidítés…

#666783 net91

A Hati minek a rövidítése?

Köszönettel.

Re: zulu

#666645 Rozsdáskilincs Előzmény: #666606

itt unom szénné magam, nézegetem a hati grafikont, volt két szép nyerőm hogy a francba lett ilyen szerény a szeptemberi eredményem. Átnézem újra, meg is találtam a hibát a megnyert pontokat osztottam le a befektetett tőkével elfelejtettem a 10x-t

Helyesen az szeptemberi hati eredmény +5,54%. Na így már jobb a kedvem:) Jaj ezek a számok...

#666606 Rozsdáskilincs Előzmény: #663431

Hati aug -0,41% 5pozi 3 minuszos 2 pluszos

szep +0,18% 5 pozi 3 minusz 2 pluszos

Oti aug -0,06% 3 pozi 2 plusz 1 minusz

szep +0,04% 1 plusz 2 minusz tréd

Mol aug- szep együttes eredménye -0,34!

hát harmadik hónapja oldalazunk, szeptemberben már mutatkozik valami trendelés de sajnos vékony a mozgás tartomány, nincs pénz a piacban

#663431 Rozsdáskilincs Előzmény: #662181

adós vagyok az augusztusi könyveléssel, mínuszos lett, nem nagy de vitt. lusta vagyok mint a dög. már lassan két hónapja nem mennek az árak sehova, nehéz ilyenkor pénzt csinálni. Bízom előbb utóbb elindulunk valamerre. Akkor majd csurran valamicske haszon lehetőleg olyan mértékkel amivel pótolja az eddigi ádigállást:)

#656713 Hathor Előzmény: #654293

4594. hely?

Az élet nem habostorta. ,-)

Amit ma megnyersz, holnap elveszítheted, vagy amit ma elveszítesz, holnap megnyerheted..

#653687 Dr. ursi Előzmény: #653682

nézd meg újra :o)

nemtom hány magyar van.

azt se összesen mennyien vannak.

de gondolom elég sokna a világról.

és abból 6 hét alatt 188 az szép.

szvsz :o) 340%-al eddig.

#653682 Rozsdáskilincs Előzmény: #653652

hány magyar van kedves? 3. ezt nem tudtam kihagyni:) amúgy nálam 288 az a 188 de ez is szép

szépen visszajöttünk a sáv aljára eltettem még egy kis virtuális pénzt:)

Megtaláltam a DAX.F shortolom 1 lot egy pillanat alatt lett 600 eu csökkenteni kell a méretet.

#653150 Rozsdáskilincs Előzmény: #653144

szépen felkapták 3350 felett számítottam a felre de nem ekkorára:) ugyhogy újabb short lett berakva

ja és akkor +2H az idő