Krémes per pillanat nincsen :D elég romlandó az ilyen melegben.... de ha kell küldök postával :D
no a shortokat lehet lezárom ha 17000 fölé megy..
Krémes per pillanat nincsen :D elég romlandó az ilyen melegben.... de ha kell küldök postával :D
no a shortokat lehet lezárom ha 17000 fölé megy..
Ezt elnéztem.
Mégsem szabad ennyire lemenni felbontásban.
Bud,
hozzál már egy krémest pls...
Minek kapkodsz. Ütögesd be a szinteket meg a stoppokat és indulhatsz a krémessel..
amit 17130 on nyitottam shortot...le kéne -e zárni..azon gondolkodom.......ha nagyon menni akar felfelé..akkor visszaveszem.
egonnál:) Teegnap 820volt az alja, támasz csak a rés szt. Előző csúcs (780) nem hiszem..
mivel mások kiállnak TAm mellett shortban :) 17120 magasságában a stop kb lefele bővítés.
:D:D 3.rés miatt nem "merek" shortolni, persze lehet csak két hét múlva lesz:D
17.200-at írtál ellenállásnak. Standardan 80-at tévedsz, tehát 17280 az ellenállás..
ezért vagyunk 17k felett :) Sztm még nincs vége az SCnek, de KT miatt nem tudok kalkulálni... :(
17e felett vagyunk hatiban,basszus mi lesz itt ha amcsi kitör?
annak indul :) az a helyzet, hogy mérési résből kimerülésit elvileg 16900köré várhattuk volna, de lehet tévedek és nem a rések távolságát kell számolni, hanem a gyertya aljától, úgy pedig valahol 17100-200 között kéne még egy, de mai max felett kellene nyitni holnap.
Azt a 17120-at én neccesnek látom,...nem rossz a hati forgalmi ,...így lejjebb is mehetünk felbontásban...most egy kis meghúzást várok én,...persze ez nem jelent sokat. :-)
Tehát akkor "korrekciónként" kezded számolni a hármat?
Figyelni fogom,...
Köszi a választ.
15900-16400-???
óóó nem álltam be basszus hatiba... morcos vagyok...