Ó,hogy az a szemétláda, ******,*****,**** erste, eur/huf certimet kivonta a forgalomból. Most akkor az utolsó záróár az elszámolási érték? Egyenlegen még vígan certiként virítanak,de kereskedni meg már nem lehet vele.
Ó,hogy az a szemétláda, ******,*****,**** erste, eur/huf certimet kivonta a forgalomból. Most akkor az utolsó záróár az elszámolási érték? Egyenlegen még vígan certiként virítanak,de kereskedni meg már nem lehet vele.
Fasz kivan ebben a hónapban a tőzsdén fossá vállik amihez nyúlok.
Tegnapelőtt shortoltam. Csak kistoppoltak 8400 felett.
khm...
Látod, te is shortoltad volna mint én, most széles lenne a vigyorod :D
Azbesztmegb@szta jó **** anyját ennek a daxnak, ennek is esnie kellett mára, hogy szopna lovat!
(ha már beígértem)
a lelépésről és minden másról én írtam, a hsz-m önálló, ez a része már nem reflexió volt a tiédre
Igen.
Shortügyileg meg majd onanizálok egyet , bár azon nem lesz akkora nyerő holnapra mint a bukta, de majd meglátjuk.
Longügyileg?
Lelépésről, vagy bármi másról nem írtam, sok dolgot el tudok képzelni, pusztán csak a helyzetet írtam le.
Vagy lesz haszna bárki számára, vagy nem.
A saját topikja meg az ő vára, azt csinál amit akar.
én csak bólogatni tudok erre, ill. próbálom megnehezíteni a dolgát, de hát csak nem unja meg azt sem, hogy a saját topikjában is állandóan moderálnia kelljen :) Nem akar lelépni...pedig egyértelmü, hogy sose fog behúzódni kizárólag a saját topicba, hisz ott nincs kit provokálni stb, ha nem írna sehova máshova a fórumon, sose írnék és néznék be oda. ès ez neked is válasz egyben kawabazsy
Ő hány egyfolytában az írásaiban.
Biztosan ő is útálja ezt, emiatt másnak is ajánlja, hadd szívjon mindenki:)
:-)) Betojok ezen a duli-fuliságon, s ahelyett h ignorálná, még utána megy olvasgatni a topikját is.. nem értem az embereket, lehet h ilymódon mazochista az olvtársunk..? :-D
Röviden leírom, ha esetleg elsikkadna a perpatvarban:
---
AT:
"köszönöm, pontosan ezt szerettem volna kiprovokálni. (...)
hogy arra hányjon a T. társaság, aki nem pont azon a véleményen van, mint ők. Az az igazi ellenség, akinek saját véleménye van. Az ugyanis veszélyes, mert sem meg nem vehető, sem meg nem fenyegethető, az ilyet kell elsőnek elpusztítani, hogy az egyvélemény megkérdőjelezése fel se merülhessen.
És ha valaki beszélgetni akar a témáról, az lesz az, aki "rombolja a hangulatot".
megvárom még a szokásos egymásra találásotokat, amelyben uszítatok még egy kicsit ellenem, hátha van még valakinek értelmes hozzászólása, utána pedig lépek innen "
---
Szegénykém szeret mártírkodni, meg szereti ha "igaza van" és előre megmondja a tuttit. Hogy majd őt bántsák majd.
Tehát elmegy provokálni és ingerelni, aminek a végén a dühi topikban kötünk ki.
Miután - hatalmas meglepetésre - sokan fellépnek ellene, ezt ő úgy mutatja be, mintha az ő véleménye ellen lépne fel valaki, és ő volna a mártíriusz.
Majd, mint aki jól végezte a dolgát, "lelép".
Hiszen megint nem akart semmi mást, csak provokálni egy jót, és utána verni a nyálát látva a felidegesített "társakat".
Mert ugye megmutatta, hogy "ezek" nem viselik el a véleményszabadságot.
Mondja ő, aki minden ellenvéleményt moderál, és egy kortárs alkotói műnek szerinte természetesen egyetlen értelmezése létezhet, hiszen művészetről van szó :)
Szegénynek nem esik jól, ha képesek hangulatrombolásnak értékelni egyesek, ami szerinte is provokáció.
Legfeljebb annyiban közösségépítő az ilyen ember, amennyiben maga ellen összekovácsolja a közösséget (egyébként meg rombolgatja szorgalmasan), de tényleg muszáj?
Hetente összekapni, és cirkuszolni hogy egy beteg szerencsétlen éhsége kielégüljön?
trafiktv. topikban olvasottakkal. Még az a szerencse, hogy a fajtájából csak ezen a fórumon látok párat, élöben nem találkoztam még ilyen egyeddel, tehát hál Istennek nem szapora...ilyenekkel lenne tele az ország, tuti nem lenne magyar lakcímem.
Ezen már túl vagyunk rég :))
remélem szétrúgják egyszer AT felfuvalkodott, arrogáns, üldözésmániás, protekcionista seggét!