Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Baba topik

Re: euró

#6458 Dr. ursi Előzmény: #6453

brutális:

Economic data. Germany. Factory Orders MoM (sa) Actual: -8,0% vs. -2,0% expected. Factory Orders YoY (nsa) Actual: -37,9% vs. -28,3 expected.

euró

#6453 Dr. ursi

FX OPTIONS: we have noted an increasing appetite for EURUSD calls 1-3months expiry during the last few days. Additionally some have sold off puts with strikes under the 1,23-1,24 floor to finance the cost of the bought calls. Objectively this offers quite decent risk/reward in case of further risk appetite in the market during the coming weeks.

FX OPTIONS cont: However we do not believe in a sustained risk rally at this point and therefore we suggest giving some attention to supplement the EURUSD trade with a hedge strategy in USDJPY where a notable downside buying interest has been seen in the last 24 hours.

Re: kína a megmentő ?

#6437 Dr. ursi Előzmény: #6431

szia krumi bácsi :o)))

más:

mivel se tegnap, se ma india pihen indexileg, ezért nem tudom a mai irányt :o)

azért megtettem a mai deviza és olaj irányt :o))) kivi vagyok bejön-e az elképzelésem.

addig is ezt a makit öntse már le valaki 500 alá, lécci ! :o)))

#6431 Krumenaker Előzmény: #6314

Ha én Krumi bácsinak hívom magam, akkor Disco is címezheti magát babának :)

otépé

#6424 Dr. ursi

én hiszek a csányi megmenti a bankot bizonyos politikai körök bevásárlási és irányítási és kiárusítási szándékától verzióban.

reggeltől tdt short, de dt vétel.

olajka

#6421 Dr. ursi

április májusi közt 1,2 dolcsi - eddigi legalacsonyabb két hati közt, ha összeér (na jó 1 alá megy) nagy pánik lesz a longosok közt :o)))

#6419 Dr. ursi Előzmény: #6315

nem figyeltem, mert én is makival voltam elfoglalva, hogy kapjak, de én se kaptam, viszont ma is vennék valahol lent :o)

#6314 kata311 Előzmény: #6284

először én is megrémültem, hogy itt pelenkázásról lesz szó, meg hogy ki mit hová keneget topik lesz belőle, de aztán leesett....:)))))

#6293 Dr. ursi Előzmény: #6290

nem.

és érdekes, mert a záróban szerintem meg kellett volna kapjam ...

#6292 Dr. ursi Előzmény: #6284

:o) csak egy.

csak gondoltam nem írogatok összevissza :o)

citi:

az nem lehet, hogy a belepumpált állami pénz miatt látszólag nyereséges ? :o)

#6284 lilia Előzmény: #6269

kisse felreertheto a topik cime, azt hittem kismama topik ez...

szerintem 3 valuta fog maradni, eur, usd, jpy....

majd egyszer...:)