1,4 :o) csak egy út van a tágításhoz, az pedig az olaj short.
1,4 :o) csak egy út van a tágításhoz, az pedig az olaj short.
egy elmebeteg:
http://www.penzcentrum.hu/cikk/1016545/1/a_miniszterelnok_szerint_akit_kirugtak_menjen_tanarnak
egy épp elméjű:
http://hvg.hu/gazdasag/20090311_deli_aramlat_nabucco_putyin_gyurcsany.aspx
no nem a fletó :o) az az előző kategóriába tartozik.
brutális:
Economic data. Germany. Factory Orders MoM (sa) Actual: -8,0% vs. -2,0% expected. Factory Orders YoY (nsa) Actual: -37,9% vs. -28,3 expected.
FX OPTIONS: we have noted an increasing appetite for EURUSD calls 1-3months expiry during the last few days. Additionally some have sold off puts with strikes under the 1,23-1,24 floor to finance the cost of the bought calls. Objectively this offers quite decent risk/reward in case of further risk appetite in the market during the coming weeks.
FX OPTIONS cont: However we do not believe in a sustained risk rally at this point and therefore we suggest giving some attention to supplement the EURUSD trade with a hedge strategy in USDJPY where a notable downside buying interest has been seen in the last 24 hours.
szia krumi bácsi :o)))
más:
mivel se tegnap, se ma india pihen indexileg, ezért nem tudom a mai irányt :o)
azért megtettem a mai deviza és olaj irányt :o))) kivi vagyok bejön-e az elképzelésem.
addig is ezt a makit öntse már le valaki 500 alá, lécci ! :o)))
Ha én Krumi bácsinak hívom magam, akkor Disco is címezheti magát babának :)
én hiszek a csányi megmenti a bankot bizonyos politikai körök bevásárlási és irányítási és kiárusítási szándékától verzióban.
reggeltől tdt short, de dt vétel.
április májusi közt 1,2 dolcsi - eddigi legalacsonyabb két hati közt, ha összeér (na jó 1 alá megy) nagy pánik lesz a longosok közt :o)))
nem figyeltem, mert én is makival voltam elfoglalva, hogy kapjak, de én se kaptam, viszont ma is vennék valahol lent :o)
először én is megrémültem, hogy itt pelenkázásról lesz szó, meg hogy ki mit hová keneget topik lesz belőle, de aztán leesett....:)))))
nem.
és érdekes, mert a záróban szerintem meg kellett volna kapjam ...
:o) csak egy.
csak gondoltam nem írogatok összevissza :o)
citi:
az nem lehet, hogy a belepumpált állami pénz miatt látszólag nyereséges ? :o)
kisse felreertheto a topik cime, azt hittem kismama topik ez...
szerintem 3 valuta fog maradni, eur, usd, jpy....
majd egyszer...:)