megint nyílt egy eur short
megint nyílt egy eur short
Jól van..
nem kötelező válaszolni.
nem is érdekes.. pont azért nem kérdeztem eddig sem..
csak nem akartam konkrétan rákérdezni milyen éles pozijaid vannak, mint nagy longos sávosnak.
demo nem szeretem ezt a szót. ez egy nemrég kifejlesztett kereskedési rendszer aminek a tesztjét a piacon futtatom.
Kereskedem élőben ugyanezekkel. De vicces kedvemben vagyok lehet ez egy élőteszt:) Csak én tudhatom...:)
Nincs kedvem visszaolvasni, meg azóta lehet változtak a dolgok is.
Most ezek az OTP-Hati longok amiket ide írsz egy demo teszt?
Élesben nem kereskedsz? Abban más pozikat nyitsz?
le is zártam még túl is szaladt:) ezzel megvan a 10%+ vesztes tréd eddig nem volt.
a gond hogy ugrott a hatioti longom is
irtam a topikjaban, hogy hetfo estig elutazom, igy is tettem, nem figyeltem azota. 4350es A.pontot teljesitette, addig tamogattak az alakzatok, majd le is jott 4300ra. Majd holnap megnezem hol tart.
1.336 környéke támasz nálam de csak nem olyan erős hogy ne kukkantson be.
Na ebben látom is hogy az előbbi szám nem 1.34 hanem 1.334 baromira nem mindegy:)
Hati oti long nyílt ma, eddig elég vérszegény képet mutat.
Hathor nem szurkoltál ma a éked mellett.
Ursika csak eurusd h1 shortolom le kéne jönnie 1.34 környékére a látomásom szerint:)
Eddig realizált nyerő 3,5% 10 000 eur-ra 1 lot okat kötök. egyszerre 1 vagy 2 pozi.
Veszteséges pozi nem volt.
én se jöttem rá.
le van írva valahol, de annyira nem érdekelt. fontos a % az idő a kockázat (lehívás) eccerre nyitott pozimennyiség de pl ha 99%-os vagy nyitott zárt értsd akkor felhívják a figyelmét a kereskedőknek h ez kockázatos ha kis tőkével követem (ami igaz pl) de múgy meg sztem szép telj.
- változó.
15-30 perces de van h 5 perces (robotok abban mozognak ha leül a piac) belépést óráson 4 óráson keresek ahogy kilépést is.
Ügyes, óráson nyomod ugye? fölraktam a metat, naposon keresek valami stratégiát. A múltkor már nem emlékszem mennyi idő alatt csinéltam 70-80% de eluntam. Most azt hiszem igéretesebb módszerem van:)
Ennek a zulunak a msorrend képzését nem nagyon értem, mi szerint rendez. Nézegettem de eddig nem jöttem rá:)
Lejjebb ránéztem még ott van ló****t azok a szintek amiket te írsz:) Nem nekem kell újra néznem hanem neked:) Egyébként is mondom hogy mást jelentenek neked meg nekem te valszin azt gondolod az valami preciziós vonal (támasz):)
Majd megnézem a képemen. Arra gondolok az lehet a gond hogy egy vonalra másként tekintünk. De kizárt hogy azon értékekre vonatkoznának
Szelekítív a látásod.
18524nél beraktál támaszon ülést.
Most 18200 a hati, Bux meg 18070..
OTPd 4491 támasz volt, 4200 volt a papír ma is.
mindegy. hagyjuk, ha nem látod..
semmi sem a régi már a fórumon.
"az csak egy letöltött kép.
bizalomgerjesztőnek.""
jó választás, a kor éretséget, határozottságot mutat, bár kicsit szigorú tekintet, de a piachoz illik:)
stop zárta tegnap
érdekes én nem látom hogy elestek volna:)