Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#651957 Oszol Előzmény: #651941

lehet, hogy en latom rosszul, de a banknal, ahol dolgoztam, tenyleges chf-refi hitelek voltak a lakashitelek mögött, igaz csak 1 ho, 3 ho rolloverrel, nem a mögöttes termek futamidejenek megfeleloen.

szerintem minde kulfoldi hatteru bank igy csinalta.

ergo, volt mögötte chf tranzakcio!

#651949 Euroman Előzmény: #651941

mert azért közben ingatlan válság is van...ma sokkal rosszabb ingatlan árak vannak, mint 6-8 éve....és ha használták, akkor az ingatlan is használtabb, kopottabb lett, kvázi csökkent az értéke....

#651941 Ibiza Előzmény: #651868

sztem megérted a chf hitel nem chf hitel volt..hiszen nem volt mögötte chf tranzakció..simor nem figyelmeztette lakosságot a chf hitel veszélyeire..és a tartalékokat sem alakította a chf hitelezés mértékéhez..a bankok és mnb sem kötött ellenügyleteket.

a gyarmatosítás szándéka itt is fellelhető..a jelzálog hitelnél a jelzálog tárgya kell legyen a hitel fedezete..de nem..eladják cimbinek a házad és még tartozol 2x annyival mint amit felvettél.

#651868 macika Előzmény: #651863

én is ezt olv utoljára

amúgy mellékes ma v hétfőn

lényeg hogy minden chf hitelt forintosítani akarnak és el is fogják érni unortodoxiában

de gondolom azemberek ebből nem sokat fognak megérezni, de a bankok is kapnak még némi sarcot szvsz

nem úgy mint a rezsicsökkentést

yooo -10%

#651866 Hathor Előzmény: #651862

na csak meglesz a végére..

nálam döglődő macska igazából.. :D

vagy alamuszi nyuszi?

#651863 MrTibi16 Előzmény: #651857

OTP, FHB: a bankszövetség ma juttatja el a devizahiteles mentőcsomaggal kapcsolatos javaslatait a kormánynak, melyről jövő hét kedden tárgyalnak majd a bankokkal. Kósa Lajos tegnap azt nyilatkozta, hogy a mentőcsomag nem veszélyeztetheti a bankrendszer stabilitását. Ez pozitív hír. Mi úgy gondoljuk, hogy a végleges megoldás alacsony költséggel jár majd a bankrendszer szempontjából. Újabb részletek a következő napokban várhatók.

Erste Panoráma

2013.08.23.

#651855 macika Előzmény: #651853

ebből látszik semmi 3 szög nincs ott

.

na lássa nem mondtam

miről kamukál megint

#651853 Hathor Előzmény: #651851

Macika korral jár már a gondolkodás..

15évi pályafutása veterán végét járja..

egyszer minden véget ér..

2013.08.21 17:22 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hathor

A csökkenő ékemből csak nem kiugrott fel? :D

Hathor

2013.08.22 13:01 macika (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @kápé

ebből látszik semmi 3 szög nincs ott

macika

Yo36ot Keg!

#651849 Hathor Előzmény: #651843

Maga háromszögezett..

én éket mondtam..

csökkenő ék..

EUR/HUF 298.2

Gondolom már mindenki felkészült, hogy 300fölé megyünk, mert maga kiolvasta az újságokból és mindenhol szétkürtölte azt :D

RE: Richtert kell venni minden topikban.

#651847 macika Előzmény: #651845

ma lesz a banksz beadványa ha jóltom

huf kicsit erösködik a szokásos péntekin