Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pénz kereset ,állások

Re: nincs cím

#684207 prfecó Előzmény: #637445

Ursikám hol jársz??

olyan jókat tudtál írni , mesterségesen felháborodni

mondjuk tudok segítséget fennt van megint a toppon a tőzsdén :-))

nem én , én icipici ebihal vagyok a Lecsúszott Tőzsdések Klub című Alapítvány Elnök-Vezérigazgatója ))............................ viszont részvényt , kötvényt kibocsátok...........

#684205 Bendeguz Előzmény: #684190

az ilyet én mindig HR-es cimboráktól kérdezem meg, mert ők hozzáférnek mindenféle tanulmányokhoz, átlagokhoz meg sávokhoz.

Mennyit keres egy junior…

#684190 knops

Mennyit keres egy junior vagyonkezelő (porfólió manager alapkezelőnél)?

Biztos és megbízható infó kéne, az sem baj, ha +/- 15%-os sávban van.

Tudom a diplomás közgázos kezdő fizetéseket, de ez ugye elég speciális terület és nagyon kevés ember dolgozik ilyen pozícióban, úgyhogy nem tipp kellene.

#651718 Koffein Előzmény: #651712

értem én, hogy miközben le vagy terhelve, a munkát örömként éled meg, miközben szorgalmasan dolgozol... de hogy a nagy munkaterhelést, ergo amikor el vagy úszva és a fejed sem látszik ki a munkából, ez már jó nagy lódítás, mert nem hiszem, hogy valaki örömében visítozna, hogy adjatok még, adjatok még! ide véle csuhajjja! :D

gondolom ez egy jól hangzó marketing szöveg akart lenni, amiben leírják, hogy k sokat fogsz dolgozni, óriási terhelés alatt, de amikor a főnököt meglátod, akkor mosolyogj, mert ha nem, akkor jön az ihaj csuhaj :D :P

#651714 walex Előzmény: #651692

Azért jó nagy kamu szakma ez a HR is. Olyan emberek döntenek egy munkavállaló alkalmasságáról, akik a büdös életben nem dolgoztak egy másodpercet sem ténylegesen a magán és versenyszférában, valódi munkatapasztalatuk nincs, főleg azon szakmákban,ahová keresik az ideális jelöltet.

Én az adóforintjainkból eltartott és rajtunk élősködő politikusokkal, bodzásokkal sorolom egy kategóriába az összes HR-est.

#651712 ikszf Előzmény: #651690

Teljesen beteg egy mondat. Még egy értelmes embernek is min. 2x kell elolvasni az értelmezéshez.

A szorgalom miért eredményezné automatikusan, hogy a szart is jónak lássam?

Ha a szart jónak látom, akkor hülye vagyok. Hülye embert akarnak felvenni?

Az adott terület vezetője nem néz rá, hogy a HR-es végül milyen hirdetést rakott ki?

#651692 Euroman Előzmény: #651686

a hr-es sokat gondolkozhatott, hogy a kizsákmányolást hogyan is csomagolja be....én is látok furcsa dolgokat a hirdetésekben....tulajdonképpen mindenki kész embert akar, spéci, csak a munkaadónak való képesítéssel, azon a területen szerzett többéves gyakorlattal....általános műszaki vagy közgazdasági képesítés, és munkagyakorlat senkit nem érdekel...

#651690 Koffein Előzmény: #651686

miközben ezt mormogod, egyszerűen meg korbácsolod magad, hogy még jobban teljesíts... ha meg ennek ellenére is lazítani próbál a test, akkor kukoricára térdelsz, hogy így gyorsítsd fel a vérkeringésed :DD

a legszebb mondat, amit …

#651686 ikszf

a legszebb mondat, amit valaha álláshirdetésbe írtak:

"A nagy munkaterhelés örömként való megélését lehetővé tevő szorgalom "

(és nem egy gagyi cégről van szó)

#637497 matgab Előzmény: #637475

Azért a túloldalt se felejtsük el.

Értelmes , tisztességes, lelkiismeretes embert is nagyon nehéz találni.

Az egója mindenkinek fent van, a legkisebb fingfestést is mindenki előadja, mint atomfizikai tevékenységet, többet akar keresni, mint a főnöke...

Pedig kínálat az van, ha keresünk valakit, csak a minőség hiányzik. Mondjuk a mai oktatási és társadalmi rendszerben ez nem is csoda.

#637488 Euroman Előzmény: #637444

én is tudtam erről, csak nálunk ez nem így működött....apám ötöd évesként már demonstrátor volt, aztán végzés után tanársegédként folytatta, onnan jutott el odáig, hogy az 5-ik x-hez közelítve professzor lett, és akként is ment nyugdíjba...anyám könyvelőnek tanult, azt is csinálta egész életében...én egyetemistaként, majd doktoranduszként felvételi vizsgákra jelentkeztem, azokat eredményesen letettem...egyetlen munkahelyemre 20 évvel ezelőtt pályáztam, engem vettek fel, minden ismeretség nélkül. behívtak interjúra, egy 3 fős testület alaposan kikérdezett, majd közölték, hogy fel vagyok véve. most ugyanez nem működik, ami úgy gondolom nem az én hibám, szégyenem...persze most 1-2 embert én is megkerestem, de ahogy egyik ismerősöm mondja "szegény ember az, aki már ígérni sem tud"....tehát ígérnek, de tudom, hogy valójában nem érdekli őket a dolog...

#637475 Grizzly Géza Előzmény: #637444

Egy szóval sem írtam,hogy fideszes önkormiról beszélek ;)

Látom,még ilyenkor is működik a "megvédés" reflex. :)

Az előző nyócévben történt,de tök mind1,mert a mi városunkban a mutyi centralizált,a plgi köré gyűlik az aktuális szavazó brigád,mikor kit szavaz be nép,tök mindegy,mindegyik megvehető sajnos...

#637467 big-ebuy Előzmény: #637445

ez a politika elba..szot tök mindegy ki kerül oda,semmi nagy tett :holmi kis tili-toli adók ahogy írtam 2008-ba a portfolión hát itt csak süllyedünk,ha megindul eu,picit lendül fel,picikét.....mivel minden kinti kézbe a kereskedelem 50-60%,bank rendszer 60%-a,lassan a ingatlan-föld 30%-a is ..meg ingyen van ,mi szarból akarnak ezek gdp ténylegest építeni,meg nyugdíjat????mikor a munkanélküliség nő,kis cégek dőlnek be,adósodnak el!!!!

#637445 Dr. ursi Előzmény: #637444

ja nekem meg senki sem segített.

se a fideszből :o) se az mszpből :o) sehonnan.

magamtól kerestem és találtam és megszereztem.

mondjuk olyan is :o) sokat kell tűrjek.

de ez van.

egy darabig még :o)

#637444 Dr. ursi Előzmény: #637434

nekem meg unokanővéremet aki fidesz támogató tag már 10 éve talán most sikerül elhelyezni szeptől egy önkoris bölcsibe dadusnak.

szóval nem minden a fidesz szimpátia :o) 3 év alatt talán lesz eredmény és lesz munkája.

végre.

igaz h többre lenne képes de ez van.

amúgy sztem jogos h mindenki a saját rokonságán ismerősein próbál segíteni.

gondolj bele te is ezt tennéd amikor meghirdetnek egy állást akkor valszeg a munkanélk ismidet akiről felteszed el tudja végezni és segíteni akarsz neki ajánalnád be.

ez mindig is így ment.

ez nem fidesz dolog.

ez az mszmp alatt is így ment.

szüleim is a gyárba csak ismerőssel tudtak bejutni, aki ajánlotta h na katikát a tervtrába pakolgatni, stb. pedig az 60as évek volt amikor mindenkinek volt munkahelye.

hát így.

#637441 Euroman Előzmény: #637434

önkormányzat sajna eleve kizárva...perben álltunk velük, és meg is nyertük jogerősen...gondolom 'B" listán vagyunk azóta....