Gratulálok, ez szép. Meddig hiányzott hány évig csak tudjam mire készüljek lelkileg. :)
Alkoholtól az nekem sem hiányzik, soha többet nem ihatnék egy kortyot sem azt könnyebben megélném.
Gratulálok, ez szép. Meddig hiányzott hány évig csak tudjam mire készüljek lelkileg. :)
Alkoholtól az nekem sem hiányzik, soha többet nem ihatnék egy kortyot sem azt könnyebben megélném.
Én 16 éve hagytam abba. Jó kis önfegyelmi tréning. Imádtam cigizni, napi 2 doboz minimum elment. Már nem hiányzik :-).
Ma féléve nem ittam alkoholt, pedig a sört imádom :-))
Szóval jól ki van ez találva, nem olyan egyszerű ettől megszabadulni. Önfegyelem ahogy mondod, de örökké, nem csak a kezdeti hónapokban egy lelkesedés. :)
Sok sikert. :) Majd én is erőt gyűjtök. :)
Kétszer már én is "leszoktam" fév év , 1 év. Szóval ismerem a mókát nagyjából.
A gond az, hogy szeretek cigizni. :) Nem tudom máshogy mondani, jó serkentő szer, és olyan jó rágyújtani, szertartás minden.
Nem mondom végleg nem lehet lerakni, de igen komoly akaraterő szükséges, egy küzdelem. Pontosan én is azért szoktam vissza ahogy te is amit unalomnak nevezel hiányzik ez a szertartás, hogy rágyújtasz rendszeresen , ez az érzés. Nem véletlen, hogy akik "leszoktak" azoknak a 90% -a legalább 1-2 éven belül visszakszokik.
Én ma vettem az utolsó dobozt:) Már többször leszoktam. Unalomból szoktam vissza, tényleg nem hiányzott! A recept egyszerű arra kell készülni hogy az első párnapot kell kibírni. Párnap után már könnyebb. Egyébként is elvannak már gyengítve a nikotin adagok. A komcsik annak idején nem sajnálták a nikotint:) Gondolj arra hogy ha bemész valahova pl mozi eszedbe se jut hogy rá kéne gyújtani, természetesnek veszed hogy nem lehet. Ez azt mutatja simán kibírsz órákat anélkül hogy rágyújts. Csökkentsd az adagot mondjuk 120 percre első lépésben, aztán nyújthatod. Ha azon kapod magad hogy megfeledkeztél a cigiidőről akkor már jó úton jársz:)Jót tesz a fegyelem megerősítése a tőzsdézésnek is:) Drága büdös egészségtelen. küldjük vissza amerikaiaknak szívjanak ők:)
Látom te sem nyertél trafikot.
http://www.lamsza.com/wp-content/uploads/2013/07/nemzeti-szerelembolt.jpg
Erőt kell gyűjtsek hozzá. K szar cigi nélkül, nem embernek való, pedig le kell rakni. :)
A neten 7 rugó 1 kiló dohány. Nekem 1 cigihez kell 1 gramm, így ez 1000 szál. Szerintem elfogadható kiadás, mert ugye ez mondjuk 50 doboz. Jah, a papír 1 huf/db, így 7 huf 1 szál, így 140 egy doboz.
Nagyobb tételben olcsóbb:
http://aprohirdetesingyen.hu/noveny/2182660/vagott-dohany-golden-gate
Én napi egy dobozzal nyomtam,hétvégi bulin kettő fogyott,az most harminc-negyven ropiba fájna per hó. Motiváld magad úgy,hogy kinézel magadnak valami jó drága "meglepetést" és a cigiből félrerakott pénzből megveszed,nekem ez jött be. Hozzátartozók nem vámolhatják meg a lóvét,nem költhetik rezsicsökkentésre,stb. és nem kotkodálhatnak bele,hogy mit veszel,mert akkor nem működik;)
Pfff. :) Erő velem kell legyen lerakjam , mindig halogatom, már a gondolattól feszült vagyok. :)
Pedig ha az a motiváció sem hat, hogy ezeknek a mutyizós ****oknak egy fillért sem akkor semmi.
Én annak örülnék, ha összeállnának, mert akkor legalább mindenki számára világos lesz, hogy ki kivel van. Kizárt, hogy 2002-höz hasonlóan a Fidesz hagyja kiénekelni a sajtot a szájából. Szerintem sokat tanultak az esetből.
Sokan elfelejtik, hogy ez itt Kádár országa. Mindenki a zsanna-mannát várja.
Atomfegyverhez nyúlt a Fidesz a rezsicsökkentéssel. Ha ezt még 2x meghúzza áprilisig, garantált a többsége.
Az szép! Én arany marbit eszek,de csak kb. heti egy szálat nosztalgiából(mivel leszoktam:)).
Megfogadtam,hogy nem m1ek be nemzeti dohányüzletbe,így a maradék 5 szálam kb egy hónapra elég,utána elvonás indul;)
Ezek az emberek a létező legjobb alternatíva a választékból, nagyon szomorú történet vsz.
Valamelyik nap Prospero tolt be egy elemzést,amiben az ellenzéki pártok a jobbik nélkül több szavazatot kaptak összesen,mint a fidesz. Mondjuk ez nem egyértelmű,mert,ha közös csapat lesz,az nem biztos hogy egy elempésnek vagy gyurcsányistának tetszeni fog. Nagy még a széthúzás,éhesek a srácok ;)
Az utolsó évre tartogatnak még népszerű meglepetéseket szerintem.....mármint a fidesz..
Mindig így szokták úgy vettem észre, gondolom az lehet a szándék, hogy 30-40 Ft-ok nem annyira "feltűnőek" mint egyben 100-200 Ft.
Összekeverték a gdp növekedési számot a cigi árral. :)
Pfff,jogos,üljek le, egyes. Most nézem,hogy ez talán a fórumok közé is mehetett volna,elnézést.
Szerintem meg inkább arról van szó, hogy a trafikcucc ellenére sem akarja senki vissza az ellenzék egyik pártját sem... ami igen elgondolkodtató az ellenzék jövőjére nézve...
persze, de milyen humánusak, nem 1 lépcsőben emeltek..))