israelita, kocsög, kommunista..ideális konstelláció a sikerhez
israelita, kocsög, kommunista..ideális konstelláció a sikerhez
Hihetetlen,mit ki nem találnak,hogy folyamatosan napirenden tartsák a témát ;)
Inkább az az érdekes, hogy usa és izrael kiket támogat már az első pillanattól kezdve.
A legnagyobb ellenfeleit, akikkel elméletileg harcban áll az egész világon.
Propaganda,a beavatkozást ki kell provokálni. Ha volt is gáztámadás,azt az internáci zsoldosok követték el
Damaszkusz külvárosában mérges gázt bevetni?! :o
Elég meredeken hangzik ez az állítás.
450 kurdot mészároltak le a cionista terroristák Szíriában - 120 gyerek az áldozatok között
Az RT News meg nem erősített információi szerint 450 kurdot mészároltak le Szíria északi területein, a török határ közelében, a törvényes szír kormány ellen harcoló al-Kaida-alakulatok. A beszámolók szerint az áldozatok közül 120 gyermek, a többi pedig nő illetve idős ember.
Az USA és az Európai Unió által is támogatott külföldi iszlamista zsoldosok tették ezt 4 napja Szíria északi, kurdok lakta területen. Ilyen embertelen, gonosz erőkkel kell szembe szállnia Basír el-Aszádnak és a törvényes szíriai kormányzatnak. Valahogy ezek rendre kimaradnak a cionisták vezérelte hazai médiából - írja olvasónk.
David Lau izraeli főrabbi arra kérte hallgatóságát, hogy ne pazarolják idejüket a csütörtökönként közvetített nemzetközi kosárlabda-mérkőzések nézésére, mert teljesen mindegy, hogy a Tel-Avivban játszó négerek győznek a külföldi csapatoknál alkalmazott néger játékosok ellen, vagy éppen fordítva.
:D
Hú, az komoly lenne, össze is omlana menten a Fácse. :)
Már megint zsidózol.
Egyebekben meg nem tudtam, hogy csak zsidók írhatnak oda, de mindig tanul az ember.
Egyebekben meg nem a zsidó alapította az oldalt, hanem gojok ötletét lopta el, amit egy gojjal akart megcsinálni, de aztán a gojt is ki akarta golyózni, de ebből a történetből persze csak az marad meg, hogy a zsidó alapította az oldalt, hiszen a zsidók így gondolkodnak.
Mennyire töri magát a kuruc, hogy ott villogjon egy zsidó által gründolt közösségi oldalon. Gerinc ezek szerint nem gyakori arrafelé. :)
jaj, majdnem válaszoltam, de rájöttem, hogy az már bűntény lenne...! :-)
CSak azt nem tudom, hogy én vagy Herceg menne a börtönbe (esetleg ausviccbe!
Maguk alatt vágják a fát ;)
Puzsért is kikezdték,mert fel merészelt szólalni a szólásszabadság mellett...
Azt a fröcsögést,amit a liberálkomcsik műveltek az oldalán... pedig a szólásszabadság is valami liberális marhaság ;),csak most a fagyi visszanyalt.
Gyülölködés:
"Susanne Moldenhauer: En ezt a 70 ezer nacit elküldenem auschwitzba a kezükre szamot tetovalnek hogy tudjak meg hogy milyen volt, Ami szerintük nem letezett!!!!sok hülye"
:D
Már a tegnapi oldalt is kilőtték? Nem cicóznak.
Ezzel nem mennek semmire, csak még jobban felhergelik az oroszlánt.
Akcióznak a metéltek,az új oldalt is letiltották,de már fent van a következő ;) Félóránként lájkolhatok a töltelékek miatt