Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: MOL

#651285 Hathor Előzmény: #651284

"A tavalyi évet 1,4 milliárdos, az idei év első négy hónapján már csak 25 milliós adózott veszteséggel abszolváló KEG teljes kapitalizációja jelenleg alig 525 millió forint."

Yooo

#651281 Hathor Előzmény: #651279

Nekem eddig is mindegy volt ki veszi, most is mindegy.

Ha akar veszi, ha nem akar, nem veszi.

Aki mer az nyer.

Aki vett az nyert, aki csődöt kiabált kimaradt.

Most itt meg már nem mer venni. Erről beszéltem

#651278 Hathor Előzmény: #651270

Ez az érdekes benne.

Részvényesek többségben vannak.

Most kéne összefogniuk, ha változást akarnak.

Mondjuk páran eddig is összefogtak a papírban és többségben voltak a közgyűlésen páran is.

Most vadul elkezdtek venni több száz K-t.

Ha valamelyik érdekcsoport több szavazatot akar szerezni, az vegyen.

#651274 Hathor Előzmény: #651257

Na zotyám..

micsoda híreket találsz Te :D

Újság is ír Kegecskéről.

csődösök lemaradtak valamiről?

Az egy dolog, hogy én is lemaradtam, de Ők mindent jobban tudnak mindenkinél..

ÉS Visonkába is hatalom átvétel lesz?

Mondtam mindig ilyen áron bagóért van ez a tőzsdei cég.

Főleg lecsökkentett névértéken.

#651270 Krumenaker Előzmény: #651265

A többség nem olvassa a BÉT-híreket.

Azt nem értem itt, hogy a vezetőség hogyan akarja megőrizni a pozícióját, ha nincs részvényük? Vagy van, csak csupa 5 % alatti pakk? Vezető személy esetében akkor is jelentésköteles a részvénybirtoklás. Ki fog mellettük szavazni?

#651265 Zotya32 Előzmény: #651260

lehet, spekulál és vett?? minek írt egy ilyen semmitmondó cikket? ezt mindenki tudja, aki akár csak a bét híreket olvassa....

#651260 exmnbs1 Előzmény: #651257

úgy látom Korányi olvas minket

ilyen fajta poénokat Józsa Bernát szokott elereszteni

tán neki is be szokott segíteni?

#651258 Sly-- Előzmény: #651257

"...a spekulatív hajlamú kisbefektetők szívének a Genesishez és a Greenenergy-hez hasonlóan kedves - és hasonló megítélés alá eső - KEG-ben...."

:-)))))

#651257 Zotya32 Előzmény: #651214

http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/hatalomatvetel_keszul_a_keg-nel_.562449.html

2013. augusztus 21., szerda 17:46 Korányi G Tamás

Hatalomátvétel készül a KEG-nél ?

Igazgatósági és audit bizottsági tagok cseréje szerepel a KEG (Közép-Európai Gázterminál Nyrt.) szeptember 9-ére, Almásfűzítőre összehívott rendkívüli közgyűlésének napirendjén, ám az igazgatóság - mint ma délután közzétette - mindmáig nem kapott előterjesztést az összehívást kezdeményező részvényesektől és maga sem tervez ilyen a részvényesek elé tárni.

​EURUSD 0,8 pip-től

​Alfa Trader - Kereskedjen megkötések nélkül! Megbízásokat akár a spreadbe is elhelyezheti

Nincs második árjegyzés - (no re-quotes)

A jelek arra mutatnak, hogy a spekulatív hajlamú kisbefektetők szívének a Genesishez és a Greenenergy-hez hasonlóan kedves - és hasonló megítélés alá eső - KEG-ben akár hatalomátvétel is készülhet. Májusban a csaknem 15 millió részvénnyel rendelkező, cseppfolyós pb-gáz tároló cégben még senkinek sem volt 5 százalékot elérő tulajdonrésze, de júliusban két részvényes, Vajna Józsefné és Vajna Károly bejelentették, hogy együttesen 753 ezer részvényük van. (Ehhez nem kellett nagyon sok pénzt befektetniük, a pakett a mai 35 forintos áron alig 26 milliót ér.) Nem sokkal ezután jelentette be az igazgatóság, hogy 5 százalékot meghaladó részvényesek közgyűlést kezdeményeznek.

A két vezérigazgató, az elnöki posztot is betöltő, 2007-es rövid miniszterelnökségi szakállamtitkári szerepléséről ismertté vált Pimper Richárd és az augusztus eleje óta az operatív ügyekért felelő Lőrincz Benedek irányítása alatt álló - egy másik tőzsdei céget, a takarmány-előállító Visonka Nyrt.-t is 69 százalékban ellenőrző - KEG részvényeit 2009-ben 1580 forinton vezették be a tőzsdére.

A tavalyi évet 1,4 milliárdos, az idei év első négy hónapján már csak 25 milliós adózott veszteséggel abszolváló KEG teljes kapitalizációja jelenleg alig 525 millió forint. A veszteségek miatt a részvények eddigi 400 forintos névértékét a júliusi közgyűlés 100 forintra szállította le, ezt a napokban jegyezte be a cégbíróság.

#651214 macika Előzmény: #651213

off topikra zoltánnak )))

.

Phylaxia közleménye az árfolyamesésről (2007. október 19. 13 óra 44 perc)

"Több részvényesünk azzal fordult Társaságunkhoz, hogy azon időponttól, hogy 2007. október 10-én Dr. Gráf József úr, földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter Bábolnán felavatta a Phylaxia Pharma Nyrt. korszerű európai uniós normáknak megfelelően átalakított és felújított gyógyszergyártó üzemét, a Phylaxia Pharma

részvények 38 Ft-os részvényárfolyama folyamatosan, majd a tegnapi napra 29 Ft záróárra visszaesett." - olvasható a Phylaxia közleményében.

A visszaesésnek semmiféle fundamentális alapja nincs, sőt az üzemavatás új értéket teremtett a társaság és a részvényesek számára, melyből következően egy tisztességes árfolyam-emelkedés lett volna reális. Az árfolyam-esés okainak vizsgálata nem tartozik hatáskörünkbe. Ugyanakkor a Társaság megítélésének fontossága valamint az össz-részvényesi kör érdekeinek védelme érdekében a felmerült kérdésekre válaszolva az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt befektetőket

..................

Társaság keresi annak törvényes lehetőségeit, hogy a rövid időn belül bevezetett nagy számú részvény ne eredményezzen kedvezőtlen hatásokat az árfolyamban. A felső vezetés október 29-én folytatja előrehaladott tárgyalásait a társaság részvényeinek Nyugat-Európai tőzsdére történő bevezetéséről.

#651213 macika Előzmény: #651212

kb mint a phylben amikor szórta a kecsegtető jegyzés elött

de ő bízik benne )))

tényleg a "tibor" merre lehet? )))))))))))))))

#651212 Sly-- Előzmény: #651196

mihez kellene az esseninek részvény?

majd nyomtat, ha akar vagy viszi a telket a hitelért cserébe