azt viszont tavaszig is elhúzhatják, és szerintem meg is teszik.
azt viszont tavaszig is elhúzhatják, és szerintem meg is teszik.
te hogy látod az őszt otp ügyben?
itt a devizahitelesek megoldása hat majd az árfolyamra..drasztikusan..ott lesz az alja ahol megnő a forgalom..mert a tisztánlátók akkor már veszik
múltkor innen fordult. most nincsen érdemi hír, amire (pozitívan) reagálna. Mindenki devizahitelesezik, ennél azonban szerintem lényegesen súlyosabb Csányi kiszállója, ami több tonnás elefántként nehezedik a papírra, akkor is hogyha nem hivatalosan maradt még kb 20%-ja az öregnek.
nekem sem ék a lényeg..4250 az ellenállás..4180-as max leszúrással..ha ezen simán átmegy akkor a 3950 és 3880-as leszúrással.. az komoly ellenállás..
és valóban a TA a múlt..ok okozat összefüggése nélkül
később figyelőn lesz nálam a papir,de még tartson délre.
Vsz majd a dev hiteles "végső megoldás" előtt után kell figyelni. Ez még csak az előjáték. Mióta ezt a témát bedobták Cs papa eladásaival megtoldva rángunk itt a porban mint a nemnormális.
Kérdés külföldön is tud e jönni komolyabb esés kora ősszel. Nagyon nem tetszik nekem ,hogy már események előtt a 200 napos alatt bóklászunk .
Vsz csak ebben a dev hiteles csomagban minimum 10% árf reakció benne van, kérdés majd merre és honnan.
Tovább kell shortolni a BUX1312-t? Végülis közvetetten az OTP befolyásolja leginkább az alakulását és persze a Richter, MOL is.
nem volt semmi,
az esésnek oka volt, amit a csárt nem mesél el )))))))))))))))))))))))))))))
ék marhaság meg hát, no komment
A csökkenő ékemből csak nem kiugrott fel? :D
Na és még ma FED jegyzőkönyv is lesz.
Mondtam jó jel, hogy leült a longos csapat lelkesedése.
Yo8!
Nekem nem, mindenfelé állok. :-D
Még bíznak a támaszban. Lehet, hogy most én látom rosszul...
Ó, dehogynem figyelünk! :-) Csak most nincs mit tenni. Meg kell várni, míg csendesen beszakad -én erre látok esélyt inkább-, aztán 4ezer körül figyelni.
(Szvsz!)
Igen, a csártod is elég beszédes.
én figyelem :o) kollega most nyitott rá hatin bár nem vitték el mindet neki (beállós)
hamarosan longba lépnék.
csak ez miatt :o)
Yol haladnak a dolgok.
3% mínuszban OTP, és egy hozzászólás sem született kereskedési idő alatt ma.
Mondhatnám teljes érdektelenség kezd kialakulni.