oké.
de azért ez sztem nem tökéletes hiszen az angol szöveget se tudja jól magyarra fordítani csak egymás mellé tesz szavakat de totál más ragozásban mint kéne
oké.
de azért ez sztem nem tökéletes hiszen az angol szöveget se tudja jól magyarra fordítani csak egymás mellé tesz szavakat de totál más ragozásban mint kéne
Azt ugye látjuk, hogy a támaszaid semmit nem értek a képen..
na mindegy.. Yo munkát!
az csak egy letöltött kép.
bizalomgerjesztőnek.
de épp oroszul akarom megfogalmazni a stratégiám, mert nagyon sok orosz kereskedő van ill kínaiul nem tud valaki ?
Azt hittem pufi csaj vagy..
Legalább láttunk rólad képet ,-)
teljesen életszerűen kötök :o) mindig így kötök.
nem tudok megváltozni.
kicsit talán óvatosabban, mert szeretnék bekerülni az első 10be :o) bár ahhoz úgy látom rövidebb pozikat kéne felvennem nagy tökiáttéttel.
ami viszont nem az én világom.
majd meglássuk mire elég az én technikám.
köszi :o)
nem gondolod, hogy meg itt fogunk tingli tanglizni meg a kedvedert..
elpancsolunk itt nagyvidáman:) A cégek meg a kicsik fosztogatják egymást. a tanfolyamokon gyártják az utánpótlást rendületlenül. Én kiegyezek, ha marad ez 2000 sáv bőven elég mozgásteret ad:) 1 év alatt 3 mini bull. jó az míg nem tér magához a spekuláns brigád.
tartód forgalombővülés nélkül nem lesz itt semmi
még jövőre se
főleg nem jövőre!
egyébként ha nem ragaszkodsz csak a 13-as év adataira akkor bíz az nem háromszög. Kérdés mi a fontosabb a rég vagy közelmúlt?
"Maga szerint melyik képpel lehet többet kezdeni? A széles sávjával, vagy a szűkebb háromszöggel, trendvonal támasszal háromszög szerint?""
Igaz nem engem kérdezel, de a sáv már adott pár belépőt míg a háromszög egyet se:)
Tehát a válasz a sávos szemlélet kifizetődőbb volt eddig:)
Még a végén összevesztek rajta. mindegy micsoda csak le lehessen kereskedni.
Aki meg nem látja a háromszögelődést a 19hónapos távján, az ne elemezzen.
Bolhafing rajzán elemezni sem lehet.
Mondtam már hercegnek is.. szét kell terjeszteni a chartot.
Egyébként meg mindegy, mert úgy sem kereskedik BUXra.
http://postimg.org/image/z7suucocx/
Maga szerint melyik képpel lehet többet kezdeni? A széles sávjával, vagy a szűkebb háromszöggel, trendvonal támasszal háromszög szerint?