Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#651021 Trisz Előzmény: #651010

Ezt most nem értem. Idén még rám is szóltál, amikor 33-34-nél írtam, hogy szvsz vehető ezen a szinten.

Re: MOL

#651017 Trisz Előzmény: #651004

Te vetetted fel. :)

Az én tapasztalataim szerint a kicsik akik bizonytalanok, miután elindul az árfolyam, visszavárják. Majd ha visszajön veszek jelszóval. Ezért 26 után 35-nél már félnek. Mi itt az ellentmondás!?

#651012 wnprt Előzmény: #650942

Minél lejjebb megy (a bluechip), annál kevesebb a kockázat, medve piac legyen az OTP-MOL-Richter esetén, a KEG pedig repüljön fel 70-ig.

#651011 Trisz Előzmény: #650983

Én a kamatktg-ek változásából olvasnék arra vonatkozóan, hogy ez a faktoring mégis milyen kondíciók mentén jött létre. Persze nem biztos, hogy abból lehet olvasni. Mint írtam, hatalmas szakmai lehetősége van a gazdasági igazgatónak e téren.

Re: nincs cím

#651010 exmnbs1 Előzmény: #601278

"Trisz: Ha nem csak írsz, hanem olvasol is, akkor olvashattad, hogy 33-34-nél ajánlottam erősebb idegzetűeknek vételre. Talán nem volt rossz vétel. "

3.1-én írtad tavalyról

#651004 Sly-- Előzmény: #650998

50 feletti árfolyamot vársz, de 35-nél már meleg a pite

ez nekem ellentmondásos, nem kicsit

na mindegy hagyjuk, nem érdekel

#651003 Trisz Előzmény: #650975

Idézd már légyszíves, hogy tavaly hogyan reklámoztam!? Igaz leírtam, hogy nekem tetszik, azt is leírtam, amikor nem tetszett és eladtam. Végig ott voltam a szeren. Nem is értem mi a felvetésed ezzel kapcsolatban.

#650998 Trisz Előzmény: #650980

Nem 50-et, hanem 50 feletti árfolyamot várok. De ezt akár hagyjuk is.

Miért gondolom, hogy túl vagyunk a vételi szinteken?

Azért, mert az én véleményem szerint a kicsik most már nem fogják venni. Abból a megfontolásból, hogy ha 30 alatt nem vette, akkor most már meleg a pite.

Ha nem tévedek nagyot, akkor most így könnyebben tud emelkedni.

#650983 exmnbs1 Előzmény: #650967

"Legkorábban az év végi mérleg egy-két sora adhat sejtelmet bizonyos dolgokra."

magyarul jó pocsék lesz a féléves szerinted is?

#650980 Sly-- Előzmény: #650970

ha 50-et vársz, akkor miért írod azt, hogy a vételi szinteken már túl vagyunk?

#650975 exmnbs1 Előzmény: #650970

így ATL +9 hufnál, felerőltetve pár m-val joggal nagy a szád)))))

tavaly mennyinél is reklámozgattad hasonló dumákkal????

a múltkori mérlegből valóban pár sor lényeges, a -1.4mrd-os veszteség, illetve a sajáttőke

#650970 Trisz Előzmény: #650501

Mostanában annyi tévedésed volt, hogy komolyabban nem megyek bele a folyamatos haláltusa elméleteidbe. Figyeljünk inkább az árfolyamra. Úgyis ez a lényeg. Egyszer már írtam, hogy szvsz 50 körül sem fogod észrevenni, hogy fordítva ülsz a lovon. Kíváncsian figyellek.

#650967 Trisz Előzmény: #650644

Zotya!

Teljesen igazad van abban, hogy albérleti dolog bennfentesként ft-ozni. Viszont csak mosolyogni tudok a fazonon. Én nem azért vettem a KEG-et, mert ez a fazon vette! Tehát ha akkor indifferens volt, akkor most is az.

Most nem hiszem, hogy lehet „tisztán“ látni. Ez a faktoringos dolog lehet nagyon nagy falat is. Akkor pedig nagy változásokat is eredményezhet. Szvsz karmesteri szinten.

Én most nyugodtabb vagyok, mint valaha. Itt akkora pénzek forognak, izguljanak ők!:)

Legkorábban az év végi mérleg egy-két sora adhat sejtelmet bizonyos dolgokra.

Szvsz továbbra is csak erős idegzetűeknek ajánlanám ezt a papírt. Bár már a vételi szinteken túl vagyunk. Ha éppen idegesít, akár száraz lábbal ki is szállhatsz!? Nem?

Arra pedig szintén nem helyeznék túl nagy hangsúlyt, hogy ki mit fog itt írni. Láthatod, hogy semmit nem számít az sem ha valaki nagyot téved. Még egy bocsi ezt nagyon benéztem, vagy hasonló sem „hangzott“ el. :) Akkor most komolyan kell az ilyen véleményeket kezelni?

#650964 exmnbs1 Előzmény: #650959

a bíróság nem ellenőrzi a végrehajtást valamint nyilatkozgatni sem szokott

viszont Steier elhúzhat az ítélettel a számlavezetőhöz

#650961 exmnbs1 Előzmény: #650943

nem apró mozzanatokról van szó, hanem arról hogy likviditási gondokkal küzd és a felszámolás felé tart a tolvajcég

#650959 Zotya32 Előzmény: #650955

annyira jogerős, hogy hónapok óta semmi nem történik... se fizetés, se felszámolás, kussol mindenki, SJ, a keg, a bíróság, a kúria, mintha nem létezne az a 20 millió ft....

#650955 exmnbs1 Előzmény: #650943

minek álmodsz ha egyszer ébren vagy?

tudod mikor nem megy már 35 alá))))))

a másodfokú döntés továbbra is jogerősnek számít