Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: MOL

#650657 Hathor Előzmény: #650654

Mondtam puffogsz a semmire.

Szerinted azért hoznak össze közgyűlést, hogy semmi se történjen, egy hónappal a egy közgyűlés után, ami már majd egy hónappal később követte az éves rendes közgyűlést?

Nem olyan bonya ez Zotya mester.

Most megint kipufogod magad. Azt mondod Te elmondod negatív véleményedet is.

Elmondtad, így gondolod. Sok érzelmi hullámod volt a közgyűlések között, nincs ezzel baj.

Ez a cél a tőzsdén.

#650654 Zotya32 Előzmény: #650648

egyelőre nem adom el, mert kb itt vettem.. 38-ért eladhattam volna, és most 34-35 környékén vissza, de akkor azt hittem, menni fog ez tovább... mindegy.

nem látom a változást, ha igaz amit írsz, akkor miért nem adták be az új vezetés megválasztásához a határozati javaslatokat? kicsit ellentmondásos ez így, úgy gondolom, hogy a szeptemberi közgyűlésen semmi nem lesz, utána meg már közeledik az év vége, szóval még a jövő évi éves rendes gyűlésen is Pimperék fognak irányítani...

nem látszódik a szándék a megújulásra... ez a közgyűlés csúnyán el lett qrva.. nem kicsit, nagyon...

#650648 úttakarító Előzmény: #650644

Új tulaj van,Pimper aki nem tett eleget a cégért,mellékvágányon van.Hitel konszolidálódott.

Most mi (kisrészvényesek) hallgatunk,hadd mondják el Kácsorék mit akarnak.Régi bagázs off,újak on.Hathorral vigyázunk az árfolyamra.

Nem szabad,hogy az érzelmeid vezessenek,itt tiszta fejre van szükség.

Jó irányba vagy a papíroddal,de azt neked kell eldöntened,hol adod el.

#650644 Zotya32 Előzmény: #650639

Banyek, nem adtak be semmi határozatot, amiről szavazni kéne. Így azok a pontok nem lesznek tárgyalva. Egyebek, ott lehet dumálgatni csak sok értelme nincs.

Az it tag, meg egyik nap vesz 60k majd elad másnap 40-et? Pénteken nem tudta, hogy sok a 60?

Ha meg nagypályás akkor miért okoz 40k keg problémát? Miért kell eladni 1ft haszonnal?

Engem a pénteki hírek nem győztek meg a leendő változásról.

#650640 úttakarító Előzmény: #650637

A pénteki állás szerint,de múltkor szintén így volt,mert mindenki 38-39-en akar eladni,de ez a szint is át lesz lépve,mint a 30-as...

#650639 úttakarító Előzmény: #650635

Közgyűlés csak azért lesz,mert bemutatkoznak az új tulajok,régi it-tagok visszahívása (akiket akarnak-akarunk),új it-tagok megválasztása,a jövő felvázolása...Nem lesz felszámoltatás,ne parázz...Varga Tibi nem kispályás,szerintem csak többet vett és elfogyott a pénze.Q2 nem biztos,hogy rossz lesz...

#650637 Grizzly Géza Előzmény: #650633

"de utána üres a könyv"-- nem is tudtam,hogy nyitva ma van a tőzsde

Vagy a pénteki könyv garancia a szerdaira? ;)

#650635 Zotya32 Előzmény: #650633

Közgyűlés felejtős, nem adtak be napirendi javaslatokat, q2 biztos, hogy több tízmilliós bukó, az it tag meg forintozik. Nem lesz itt semmi míg ki nem derül, hogy sj felszámoltat-e vagy sem.

#650633 úttakarító Előzmény: #650613

Nem tudjuk miért adta el Varga Tibi a 40k-ját,lehet hogy túlvette magát és kellett neki kp.Tök mindegy,a piac felszívta nem tétel.Ha figyeled,most 35 ft-on épít bázist.Azt hiszem 38 ft-on láttam egy nagy féket,de utána üres a könyv.Érik a 40 ft feletti tartomány...Aztán q2,közgyűlés...

#650614 exmnbs1 Előzmény: #650613

"előzmény (#41977: exmnbs1) | válasz erre | hétfö, 15:08

30-35-ig egy kör,erre mindig jó.

tibbi60"

nocsak ez a varga????

#650613 exmnbs1 Előzmény: #650608

"Tudjuk mackó úr!

Az igazgató tanács tagja, aki bele lát a cég terveibe.. azért veszi, mert minden csőd és gáz."

húha adja már

#650612 Hathor Előzmény: #650610

Én békében nyaraltam eddig is.

Ettől miért nem lehetett nyaralni?

Mellette emelkedett a papír.

Te mondtad nyaralásom alatt, amíg én nyaralok emelkedik a papír..

Yo8!

#650610 Zotya32 Előzmény: #650608

csak lehetett volna azt írni, hogy az előterjesztésre a közgyűlés napján kerül sor. és akkor mindenki békében elmehet még 1 hónapra nyaralni.

#650608 Hathor Előzmény: #650603

Semmi nem változott.

jött egy közgyűlési meghívó.

Ugyanez jött junira is.

Tagok választása, megnevezés nélkül.

Utána a közgyűlésen meg is lett választva a részvényes.

Most is ugyanez van.

Közgyűlés meghívó jött, benne tagok választása. A történet a közgyűlésen folytatódik.

Előtte azt látjuk, hogy előtte emelkedik a papír.

Ennyi

utóbbi egy hónap chartja

http://postimg.org/image/wf85ejmqf/

Hosszabb chart 2010től hetes alapon:

http://postimg.org/image/o7lp5gb5r/

Visokánál is ugyanez van.

ott is közgyűlés, és tagok cseréje..

azt is KEG részvényesek intézik vagy mi??

hagyjuk már.

üdv.

#650607 exmnbs1 Előzmény: #650602

tipikus tolvajrv szokás eljátszani hogy valami mintha lenne a kgy-n

a legégőbb mikor ezzel szemben harmadszor szavaznak nevekről, székhelyekről, tudod a híd alattiról pl mert mást nem tudnak kitalálni

#650605 exmnbs1 Előzmény: #650585

azt hiszi majd úgy megy rendszeresen hogy vesz bejelenti és kitáraz mert ez elég a felnyomáshoz))))

de erről persze szól Rambonak is hogy zsolozsmázzon közben, illetve a mammutcsordának fokozatosan))))

eddig is sejtettem hogy nem véletlen választották be , elég egyszerű

#650603 Hathor Előzmény: #650602

ha te igy gondolod, ugy lesz.

Eddig egy szot sem szoltak.

Nekem is tok semleges a dolog, na mert nem tudjuk mi miert van. Ettol az arfolyam emelkedik, es meg a betes hir utan is szedtek ki a veteli oldalt 35kval zaroban 35on. Immaron a csokkeno trendvonalat feltortuk hetes charton is, mozgoatlagok kereszteztek az emelkedesben. Szept 25 vagy mennyi meg messze van..

Valaki veszi mindig, ma is vettek 77kt. Eljatszva a hattyu halalat.

#650602 Zotya32 Előzmény: #650601

nem, nem lesz jó csávó ettől.

egyszerű a képlet, forintozni nem illik egy szint felett.

bár, most a szint alatt vagyunk...

mindegy, nem befolyásol nálam semmit, csak bosszant, hogy ez történt... megint...

és ezzel újabb muníciót adott Ex-nek és Mackónak, akik joggal fogják ezt is felvenni a listájukra, mint újabb tipikus tolvajrészvény eseményt. igazából ez dühít, hogy adják a lovat a lebeszélők alá, még véletlenül sem tesznek semmi olyat, ami a pozitív jövőképet, a változást erősítené, hanem még egy lapáttal adnak egyet a sz*rnak....