Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: MOL

#650395 Hathor Előzmény: #650392

Hála égnek..

tömérdek ingatlant tudunk felvenni, amit eddig sajnáltak a közvetítőktől, mert majd egyedül megoldja a tulajdonos.

na most az egyedül megoldás nem ment, az ingatlanuk értéke esett 30%ot, de megspóroltak 3%os jutalékot, ami 27%os értékvesztéssel járt, és még mindig nincs eladva az ingatlanuk, és az akkori 10%os banki kamat 4%most, ami után 16%Szja+Eho van.

Ez van ,-)

okosak a népek nem?

Hasonlóak a Te gondolataidhoz..

már megszoktam.

most könyörögnek segítsek az eladásban.

Részvény is így működik..

hülye barom, jól kitömöd magad... aztán pluszba kerülök.. akkor a legnagyobb szemét vagyok a trollkoknak..

megszoktam.. így működik az emberi agy..

Fent olcsó a papír, lent aljnál drága nekik..

2000-1500-1000körül vették, 30nál már nem kell.

nekem 8!

#650392 exmnbs1 Előzmény: #650388

)))))))))

vicces vagy nem kicsit

mi újság az ingatlan piacoddal?

rég volt ennyi eladó ingatlan hirdetés

#650388 Hathor Előzmény: #650386

Azon kívül mindenki rájött hogy csak netkalóz vagy, aki mindenkit a csőd szélén szeretne látni, mert Önmagad oda jutottál.

Indult ezen folyamat az EXmnbs korszakból, a hatalmas kis papír bukásodon át, az élet megpróbáltatásain keresztül.

Tele az ország ilyen emberekkel.. ezért nem fejlődik itt semmi.

#650386 Hathor Előzmény: #650384

Köszi..

eddig a tolvaj cégek vezetői ellen drukkoltál.

Most ellenem..

nyugodtan, az ingyen van neked.

ja, és mondtam már nem vagyok fizetett beültető, továbbra is saját agyszüleményed ez, a téves elképzeléseid sorozataként.

Te tudod

#650384 exmnbs1 Előzmény: #650380

ellened drukkolok fizetett beültető

és természetesen a tolvajpapír bennfentesei ellen akik téged idedelegálnak kamuzgatni

#650380 Hathor Előzmény: #650369

A búgó csigát hagyjad, az 28tól felhozta 39re a papírt.

Ha beállnak vételre, hogy kapnak olcsón?

Egyébként meg kit érdekel milyen elméleteket gyártasz az esésed mellé.

Lényeg hogy drukkolsz a részvényeseknek.

Empátia az van benned a részvényesek felé.

Taposd el felebarátod alapon.

#650355 Trisz Előzmény: #650046

Egy dolog nagyon biztosan következik a fejleményekből. A háttérben KEG és esseni vagy más megegyezett valamiben. A „karmester“ pálcája kisebb lett egy számmal. Vagy átadta/átadja. Szvsz itt még lesz valami folytatás!? Leírásból nem lesz meg esseninek a lé!? Tehát vagy rv-t kap, vagy valaki betol lét!? Itt karmestert cserélnek!? SJ megkapja a pénzét. :)

Lehet, hogy ezért marad el a fórumtól is? Kifizették és megkérték, hogy fórumozás helyett keressen valami más elfoglaltságot? :)

Ezek is persze merő fikciók! Inkább csak viccelgetek. Legalábbis SJ vonatkozásában. A többi azért logikailag nálam összeáll.

#650343 Hathor Előzmény: #650339

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2545 Dunaalmás,

0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban „Társaság”), értesíti tisztelt Részvényeseit, hogy

2013. szeptember 9-én 1000 órai kezdettel

rendkívüli közgyűlést tart.

A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)

A közgyűlés napirendje:

1. Igazgatótanácsi tagok visszahívása, új igazgatótanácsi tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján

2. Audit bizottsági tagok visszahívása, új audit bizottsági tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján

3. Döntés a Társaság Alapszabályának módosításáról a Preambulum, a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint

az V. fejezet (Az Audit Bizottság) vonatkozásában

4. Egyebek

-----------------------------

A közgyűlés napirendjén szereplő előterjesztéseket, határozati javaslatokat a Társaság 2013. augusztus 16-ig a

Társaság honlapján valamint az Alapszabály 11.1. pontja szerinti további hirdetményi felületeken elektronikus úton közzéteszi.

------------------------

Ma van 16.-a

#650337 Hathor Előzmény: #650327

Nem tetszik az emelkedés?

Az hogy ma megint emelkedik 6%ot a papír nem érdekes..

Most forgalom is jött az emelkedésbe..

Tudom ez a baj, az a baj..

#650323 exmnbs1 Előzmény: #650319

tegyük fel hogy a keg ismét csak annyira lesz veszteséges mint tavaly és a névérték pedig 200HUF

simán 2/3 alá kerül az arány

#650321 Hathor Előzmény: #650318

Egyébként a keddre várt alsó limittel mi van?

ma már péntek van, akkor meg +2.94%on zárt.

Egyébként két hete kinevetett zászlómmal mi van?

Vagy a két hete mondott új ATL-eddel?

A búgócsigám is jól felpörgött