10kval vettem a játékra :)) 600 a KT:D idióták...
10kval vettem a játékra :)) 600 a KT:D idióták...
Az mit jelent nálad, hogy SC-be beleveszek...?
Konkrétabban a beleveszek mit jelent? Hogy veszel és long vagy ....?
Nálam a bux negatív divergenciánál napi felbontásban metszeni készül alulról a 200 naposat...
Ez így jó párosítás! :-(
longot kár volt dobnom..., persze 500 feletti KTra kiszámított.... Hihetetlen, délután meg 250lesz és prompt közben mozgott 500pontot :)) SCben talán 700
én is jobban örülnék hogyha felfelé menne..mert akkor nem kéne dobni a shortot...ilyen magasról biztos hogy megyünk még lejjebb is a napokban-hetekben.
SCbe beleveszek, de ez a 100kval ide-oda toljuk, nekem nem módi... Magához képest egész likvid a hati, ha jól emlékszem ez is egy ékben halad :)
Kimerülési rés USA kitörésire fog jönni, azt sokan megeszik...
Az 5percesen 17000-től a célár 17200.
Amit tegnap írtál...
:-)
0 hati pozim van.
Én 900-on ráadtam. Mondjuk komolyabb Richter leeee-t vártam:)
na mi a helyzet emberek ? a longot ? vagy a shortot dobjuk ?
gondolom short stop kiszedés volt. illikvid...
Jó reggelt!
Hati már megint mit csinál?
ez a nyitás jellemző a határidőre... Forgalma egekben.
40 pont elmozdulás kell hogy 0 -án legyél.... 200 forint egy kontraktus díja..és kétszer kell megfizetni, eladásnál és vételnél ugyebár.
nem, az csak egy jelentős rés, semmi több :) ideális korrekció 17300, ami esés 61,8as fiboja, 50% pedig 19730
Csökkenő trendet törtük,dupla piros vonal a teljes esés ideális korrekciója lenne?
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/171/Technikai-Elemzes-BUX ajánlom figyelmetekbe.
Látom ez a hati elég érdekes téma itt a mi kis piacunkon,jó kereseti reménnyel kecsegtet,de jó kis bukót is össze tud vele szedni az ember,főleg hogy az utóbbi időben elég önálló mozgása van,megyünk fel ha kell ha nem,arra azért kíváncsi leszek hogy esésben is ennyire élenjáróak leszünk-e.
PDA:
Sztem csak határidővel foglalkozni magyar placcon elég hajmeresztő dolog,a kaszinóban is hasonló esélyekkel pályázik az ember a fekete-pirossal,ha ennyire specializálódni akar az ember egy instrumentumra akkor sokkal kifizetődőbb egy külföldi verzió,mind likviditásban,mind elemezhetőségben,vmint díjügyileg és mutyimentességben egyaránt....de kihívásban az általad választott dolog minden nyalánkság felett áll :D Sok pénzt hozzá!
Azért tavaly elég jól lehetett keresni a résekkel, sztm 16900al holnap is találkozunk..