a bank egy szolgáltatás..hál'isten válogathatsz..arab bankok nem számolnak kamatot..mert az az ördögtől való..
a bank egy szolgáltatás..hál'isten válogathatsz..arab bankok nem számolnak kamatot..mert az az ördögtől való..
Csak a fiókhálózat kevéske kicsit, meg a saját atm, meg egy csomó dolog. 1 fiókos bankkal nem állok szóba...
mondjuk elég lesz megmutatni az otp hazai díjazását a külföldi leányokkal szemben :)
Jómagam a kisbankokat kedvelem, én a Gránit Bank elégedett ügyfele vagyok, amit ez a pénzintézet kínál, az megéri, a netbankja ugyanolyan modern, mint bármelyik nagybanké. A nagyobb bankok közül még a CIB korrekt.
Egy vállalkozás ha nyereséges a vezetői annyi gázsit, vagy bónuszt stb vesznek fel amennyit a közgyűlés (tulajdonosok) jóváhagynak.
Uzsorás az egy büntetőjogi kategória. Ennek nevezte a bankszektort tulajdonképpen, a magyar állam egyik fő fő közszolgája. Az én véleményem szerint ha ezt É-Koreában teszik az normális. Nálunk megdöbbentő esemény.
Majd a bíróság előtt bebizonyíthatja, hogy miért uzsorás, érdekes lesz. Az érvelésre kíváncsi vagyok.
nem kötelező otp ügyfélnek lenni, ahogy devizahitelt sem kellett felvenni...van választék a bankokból...aki azt akarja, az meg elfogadja a NYILVÁNOS feltételeket...
Veszélyes játék ezekre a bankellenes érzelmekre ennyire játszani. Elmennek a falon túl ebben is. Már vsz ott mozognak ami elég vegyes érzelmeket válthat ki a néptömegekből. Belőlem mondjuk már régen egyértelmű érzelmeket váltott ki, de sajnos ez nem egyezik vélhetően a tömeges érzelmekkel. :) De sokat játszanak a tűzzel még egyezhet.
...
Otp 4700 gyors előtt ma záróra gondoltam még hét elején, hát nem úgy néz ki. Bepunnyadt ide 500 közelébe.
Egyértelműen Lázárnak van igaza, Csányi egy uzsorás, és nem a devizahitelek miatt, hanem mert az egész OTP az ügyfelek átveréséről szól, itt csak a felsővezetők járnak jól, akik évi 3-400 milliós gázsit vesznek fel fejenként minimum.
Pert biztosan elveszti Lézer, kivéve ha a főnöke leállítja a bulit (nem függesztik fel a mentességét, és utasítja önként ne mondjon le róla) illetve ha a független magyar bíróság gépezetébe homokszemek kerülnek (arra gondolni sem merek, hogy ilyen ez nem a vallomás hanem az ítélet dolgok megeshetnek, de volt már rá példa történelmünkben).
Társadalmi megítélése ennek az ügynek elég kétséges. Biztos van egy tömeg aki ezt úgy értékeli hű de megvédtek megint. De én szeretnék hinni abban is , hogy van egy másik tömeg is akik ezt éppen fordítva értékelik éppen úgy amennyit ér , 0-nál is kevesebbre. :)
Amúgy ezek az emberek időnként bedobnak egy egy ilyen "háborút" tereljék a figyelmet egyéb ügyekről. Lenyúlások, saját bal****ságuk, esetleg jobbik elől fognák vele a szelet stb. Szeretnek játszadozni, de inkább a pöcsükkel a homokozóban.
Otp szempontjából nem jó a feszkó főnök és a politikus csürhe között. Na de azért van egy határ ahol már szólni kell a döglegyeknek, hogy elég volt ennyi. Nagyon elszemtelenednek a végén.
TA=technikai elemzés?
Richter topicban ma nincs mozgás.
A technikai kép rövid távon talán számíthat, de max a támasz-ellenállás szinten.
rahim az orosz..tehát megbízása is lehet orosz cégektől..
Én nem TA-zok..ez tapasztalat..ahol nagy vételeket látok..3880nál már veszik
http://stooq.hu/q/?s=otp.hu&c=1y&t=l&a=lg&b=0
ez nem volt túl rég..
richterre van topik..oda írd be..
Rahimkulov, akinek kb 9%-a van az OTP-ben? Jómagam olvastam ma egy elemzést, ami szerint hamarosan 4800 felé menetel az OTP.
3650 az alja, technikai kép alapján állítod?
A Richterről mit gondolsz, sztem nem nagyon bír a 3800-as szinttel, az eladók miatt lemehet 3600-ig.
szerintem 3650 az alja.. minden 950 és 650 elég jó támasz..felfelé ellenállás..de nagy pánikban amikor mindent eladnak akkor ki tudja hol áll meg..ha csányi lemond vagy valami történne vele akkor is menne egy szépet..
aknákkal teli a világgazdaság..lásd usa játékpénz..európában a pigs-ek..olyan magasak a tőzsdék mintha minden tökéletes lenne..
Mikro szinten elég egy nyilatkozat vagy egy betámadás..soros és rahim is azt gondolhatja csányi meggyengült megér egy próbát.
ki tudja..mi csak reagálhatunk..a ravasz tervek máshol vannak.
A "csodás és elmés" írásaid nem lehetne a topikodba? Köszi....
Az OTP a Quaestor szerint 4150 körül is megfordulhat, ez talán inkább középtávon valós, igaz?
ez szaktopik..ha hüje hozzászólások vannak akkor is az..rakj be elképzeléseket grafikonokat és már is az lesz..
újdonság most nincs a OTP-ben..280-550 a rangéja.. de 550-450 közé beárazta a piac..ebben leledzik
Azért a "szaktopik" talàn egy picit eros :D
de hogy ne legyen itt ez a folytonos tok folosleges hoborgés nyugodtan lehet dobàlni ezeket a véleményeket az AT hirekbe
aki akarja ugyis elolvassa, én pl szivesen ;)
sok vagy AT..vedd már észre magad..húzódj vissza a helyedre..ott vannak a fecsegős topikok..ez szaktopik..ehhez meg nem értesz. Gumicsonton rágódsz..lejátszott a lézerjankó vs csányi..jelzésértékkel bír ennyi.
Nem tudom mit szedsz vagy iszol..de pörögsz mint majom f@szán a stanecli..