Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#649228 banyaiz Előzmény: #649225

Vagy amit még el tudok képzelni, hogy ezzel akarják a Jobbik vitorlájából szelet kifogni. Ősszel Jobbik mindenféle dev hiteles megmozdulásra készül bejelentéseik szerint.

Lehet , hogy ilyen ingyencirkusszal elébe mennek. A dev hiteles megmentéssel, mellette még egy államtitkárt is elküldenek uzsorásozni. Egyszerűen megdöbbentő a számomra.

De hát ez van.

#649227 banyaiz Előzmény: #649225

:) hát azért ilyen eredményre nem számítok. Majd kap vmi ejnye bejnyét , ha egyáltalán per lesz mert lehet nem is függesztik fel a mentelmi jogát. Csak arcoskodik .

Bár lehet az a cél legyen egy ilyen kirakatper ahol lehet bőségesen uzsorásozni, hadd lelkesedjen aki erre fogékony. :)

Ez az egész messzebbről ránézve beleillik a dev hiteles történetnek a teljes átpolitizálásába. Ami már évek óta megy.

Az látszik az egészből , hogy az ország lakosságát teljesen szellemi fogytosnak nézik, primitív szlogenek, dumák repkednek. Ami legjobban fájó, hogy ez még úgy ahogy működik is.

#649226 banyaiz Előzmény: #649223

Pedig ez egy tudatos dolog kell legyen. Nem tudom elképzelni, hogy Viktor (akinek az engedélye nélkül még wc-re sem lehet kimenni egy párttagnak) szóval a bólintása nélkül Lézer ilyen magánakciókat művel.

Ha tényleg tudatos nem túl sokra tartják a hallgatóságot. Mondjuk ez már eddig is leszűrhető volt. :)

#649225 Euroman Előzmény: #649221

ha ide a közelbe sittelik le, akkor akár meg is látogatom....és személyesen küldöm el melegebb éghajlatra....van ismerős is, aki ott dolgozik smasszerként...szokott mesélni arról, hogy az ilyen "jóarcú", pajeszos gyerekeket hogy qrják seggbe...ott aztán nem audi s8 lézerblokkolóval, meg svájci bankbetét, csak kőkemény cerkák a popóba...

#649224 banyaiz Előzmény: #649209

Arra leszek kiváncsi, hogy Viktor féle lagzin ott lesz e Demján , és Csányi a meghívottak között.

Vagy a focimeccseken ezentúl egymás mellett üldögélnek majd mintha mi sem történt volna.

#649223 walex Előzmény: #649221

Minél tovább hagyják lézert ámokfutni, annál nagyobb esélye lesz a szoclibeknek a nyerni.

#649221 banyaiz Előzmény: #649198

Ez intelligencia kérdése.

Csányi miután lepolipozták annyit mondott Lézerről tehetséges (ebbe hol lehet belekötni?) láthatjuk a trafik ügyet is milyen jól elintézte (ebbe hol lehet belekötni?) Tulajdonképpen látszólag megdicsérte miközben a porba alázta. Finom irónia.

A válasz pedig túlmegy minden határon vsz. Legfőbb uzsorásnak nevezi a miniszterelnökség államtitkári pozíciójában lévő ember Mo legnagyobb bankjának vezérigazgatóját, nyilvánosság előtt.

Primitív, és tuskó paraszt válasz, főleg Lézer által betöltött posztot figyelembe véve, meg minden mást figyelembe véve. Ráadásul teljes joggal perelhető.

Mondjuk a sas nem szokott légyre vadászni, de úgy látszik Csányi papának már tele van a töke.

Magas labda a dolog ha ezt a pert nem nyeri meg akkor semmit.

#649209 Spade Előzmény: #649198

"hiszen mégiscsak Csányi Sándor az ország __első számú uzsorása__. Ezért bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival,"

.

lézernek meleg napjai lesznek a bíróságon, ellentétben az indexes cikkel ahol azt mondta valaki h ez nem bcs, mert az,

így szól a btk:

.

"226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

.

b) nagy nyilvánosság előtt,

. követik el."

.

Ha bekapja lézer a 2 évet nem szólhat egy szót se, hiszen az az állítás h cs az első számú uzsorás az eléggé csorbítja a becsületet és a nyilvánosság is elég nagy volt...

#649202 prospero Előzmény: #649196

A hatalom természete egyforma...azt kell eldönteni, hogy aki gyakorolja az szolgálja e az ország érdekeit is vagy nem.

#649201 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #649195

"ha kicseréled az alanyt mazp kormányra rájuk sokkal inkább jellemző a kifosztást célzó megfelelő ideológia...a kiszolgáltatott rétegek megerősítése...és az autonomia felszámolása ... "

Ez, ebben a formában biztosan nem igaz... az hogy melyik kormány jobb maffiaügyileg, arról lehetne vitatkozni(röviden, mindkét fél érintett..), csak felesleges. Ami viszont biztos, hogy ennek a jelenlegi kormánynak és "környezetének", baromian büdös, dohos szaga van, oszt azt meg nem szeretem. Persze különbözőek vagyunk, így természetesen vannak olyanok is akik kifejezetten kedvelik ezt a szagot... és mivel még elég sokan vannak ilyenek, talán érdemes lenne valahogy gyártásba vinni a cuccost, autóillatosító, stb. Viszont sietni kell(gyors kasza), mert a végén még az is megeshet, hogy hamarosan kimegy a divatból.... hamarabb mint szeretnéd.

Tényleg, gondolom azt még nem hallottad,(friss hír) hogy Mr 20% új neve Mr 30%, ő már felkészült a legrosszabbra (tudod, nála ez olyan nyugdíj előtakarékosság féle, mnyp helyett ugye)

#649198 hosszhuszár Előzmény: #649172

Itt egy másik cikk is, kicsit bővebben ír a témáról:

A tegnapi sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva Lázár János Csányi Sándor OTP-vezérnek is üzent. A bank első embere ugyanis legutóbb úgy fogalmazott, hogy Lázár János tehetséges politikus, a trafikügyet is jól intézte. Erre reagálva Lázár azt mondta: "tekintettel arra, hogy nem jellemző, hogy találkoznék Csányi Sándorral, a sajtótudósításoknak köszönhetően hallottam azt, amit nekem címzett az elnök úr". "Nincs más választásom, mint ennek az engem lesajnáló és lenéző megjegyzésnek a tudomásul vétele, hiszen mégiscsak Csányi Sándor az ország első számú uzsorása. Ezért bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival, én természetesen meghunyászkodom és tudomásul veszem, hogy egy ekkora ember engem tehetségtelen vagy más jelzővel illet. Tudomásul kell vennünk: aki ilyen fontos ember ebben az országban, annak a megjegyzését kénytelen vagyok tudomásul venni"

Továbbra sem értem, mire háborodott fel lé(ú)zer, Csaányi semmi sértőt nem mondott, vele ellentétben....

teljes cikk:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/csanyi_sandor_perel_az_uzsorasozas_miatt_lazar_mar_reagalt_is.187836.html

#649196 Margaretta Előzmény: #649195

EGYFORMÁK

Mit lovagolsz a kiszolgáltatott rétegeken, meg az autonómián. Tök felesleges részletenként licitálgatni, vitatkozni.

#649195 prospero Előzmény: #649174

Bocsáss meg igazad van...ha kicseréled az alanyt mazp kormányra rájuk sokkal inkább jellemző a kifosztást célzó megfelelő ideológia...a kiszolgáltatott rétegek megerősítése...és az autonomia felszámolása ...

#649188 Margaretta Előzmény: #649174

" Én szomorú vagyok,egy választásnak nem a rablók névsorának megváltozását kellene jelentenie "

Mintha csak én írtam volna:) :(