Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

hosszhuszár Előzmény: #649172

Itt egy másik cikk is, kicsit bővebben ír a témáról:

A tegnapi sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva Lázár János Csányi Sándor OTP-vezérnek is üzent. A bank első embere ugyanis legutóbb úgy fogalmazott, hogy Lázár János tehetséges politikus, a trafikügyet is jól intézte. Erre reagálva Lázár azt mondta: "tekintettel arra, hogy nem jellemző, hogy találkoznék Csányi Sándorral, a sajtótudósításoknak köszönhetően hallottam azt, amit nekem címzett az elnök úr". "Nincs más választásom, mint ennek az engem lesajnáló és lenéző megjegyzésnek a tudomásul vétele, hiszen mégiscsak Csányi Sándor az ország első számú uzsorása. Ezért bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival, én természetesen meghunyászkodom és tudomásul veszem, hogy egy ekkora ember engem tehetségtelen vagy más jelzővel illet. Tudomásul kell vennünk: aki ilyen fontos ember ebben az országban, annak a megjegyzését kénytelen vagyok tudomásul venni"

Továbbra sem értem, mire háborodott fel lé(ú)zer, Csaányi semmi sértőt nem mondott, vele ellentétben....

teljes cikk:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/csanyi_sandor_perel_az_uzsorasozas_miatt_lazar_mar_reagalt_is.187836.html