Akkor vegyed 2300on ha eredményesebb.
Macika majd segít neked, hogy vedd, Ő neki fontos a funda :D
Egyébként milyen választ kell adnom, ha úgy sem jó amit mondok?
Akkor vegyed 2300on ha eredményesebb.
Macika majd segít neked, hogy vedd, Ő neki fontos a funda :D
Egyébként milyen választ kell adnom, ha úgy sem jó amit mondok?
Zsidayék jól csinálják amit csinálnak, eredményesebb mint a keg.
OTP is volt 10.000 most 4500
MOL 30.000 most 16.200
FHB 1000volt 2-3 éve, most 330
Mitől kell itt lennie plotinusnak?
Ez kit érdekel Zsidayn meg fanjain kívül 2300on?
Mért, túlárazott a Plotinus, korábban volt ez 2600 körül is.
Nekem inkább 26-43at ér meg a KEG személy szerint.
inkább veszek papírt aljakon, mint Zsiday által vásárolt saját papírt..
Ettől lehet venni, de nekem 2300ért picit sem kecsegtető
A Plotinus tudom h nem ide tartozik, azonban egy jó témának tartom, hiszen sok nemzetközi befektetéssel foglalkozik Zsiday és csapata.
több, mint 500k forgalom ma is... vmi azért csak lesz itt hamarosan... pénteken közgyűlési javaslatok:
"A közgyűlés napirendje:
1. Igazgatótanácsi tagok visszahívása, új igazgatótanácsi tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján
2. Audit bizottsági tagok visszahívása, új audit bizottsági tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján
3. Döntés a Társaság Alapszabályának módosításáról a Preambulum, a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint az V. fejezet (Az Audit Bizottság) vonatkozásában
4. Egyebek"
"A közgyűlés napirendjén szereplő előterjesztéseket, határozati javaslatokat a Társaság 2013. augusztus 16-ig a Társaság honlapján (www.lpg.hu), valamint az Alapszabály 11.1. pontja szerinti további hirdetményi felületeken (www.bet.hu; www.kozzetetelek.hu) elektronikus úton közzéteszi. "
meglátjuk kiket jelölnek, lesz-e kötődésük a Németvölgyhöz. (szerintem lesz)
eladó nincs!
minek állna be eladni? )))))))))))
azt lett 26
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=10550&from=37240#3320688
Ez itt a kérdés, mennyi pénzt kerestél eddig a KEG-el, mert elég sok időt foglalkozol vele, de kifizetődik?
A Richter, az OTP és a MOL topicban ma nincs élet, ti meg ezzel a szar keggel vagytok elfoglalva? Úgyse ti irányítjátok a céget, továbbá kérdezem, eddig mennyit kerestetek a KEG-el?