Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#648832 wnprt Előzmény: #648818

Egész jó a forgalma a KEG-nek, lepipálja az Egist. Szerintem pályázniuk kéne EU-s forrásokra, továbbá forrást lehetne bevonni akár úgy is, hogy kötvényt bocsátanak ki, esetleg szövetségre lépnének a Quaestorral, akik energetikai üzletággal is rendelkeznek.

#648829 exmnbs1 Előzmény: #648823

biztos osztalékkifizetésről foganak szólni))))

így a t-kategória előszobájában

#648827 macika Előzmény: #648819

stiv is megjött

kamus blogos mindjárt nyakon önti

re ekaki vegye maci út )))))))

#648823 Zotya32 Előzmény: #648817

nem ájultam el, nem csak a mai napot kell nézni, vszínű nem is fog 37 ft-on vagy felette zárni, de ha a 35 ft megfogja az is jó eredmény, eladó nem sok volt eddig.

amúgy is azt vártam, hogy a közgyűlésig nagy mozgás nem lesz, és még 3 nap és kiderülnek a határozati javaslatok..

#648821 Hathor Előzmény: #648811

Trauma Őket a Humet, Csepel, Genesis, phyl sztoriban érte.

Olyan mint nagyapám. Hiába mondom, hogy vége a háborúnak 70éve, mégis tankolja a cukrot, lisztet a spájzban :D

dupla aljas, fej vállast nézegessük inkább..

http://postimg.org/image/z3flnsyhf/

#648818 wnprt Előzmény: #648813

Estmediába érdemes beszállni ezen a szinten? Az a cég is megmenekülhet, pár éve még megvették a Slágerrádiót, akkor még Econet volt a cég neve.

Sztem nem lehetetlen a helyzetük, lehet h 10Ft alatt jó vétel lehet.

#648815 exmnbs1 Előzmény: #648812

persze, aztán ezek nem jelennek meg a kgy-ken sem, és ott hagyják belepofázni másokat a dolgaikba(((((((

#648812 wnprt Előzmény: #648792

Pimpernek lehet h személy szerint nincs, de elképzelhető h van egy cége, és azon keresztül közvetetten van a tulajdonában keg részvény, mint ahogy az FHB vezetőknek is így van FHB részvényük.

#648811 Zotya32 Előzmény: #648810

vmi nálad nem stimmel, komolyan mondom. Trauma érhetett kiskorodban, hogy ennyire utálod, ha vki próbál több lehetőséget is meglátni az összeomláson, a csődön, meg a felszámoláson kívül.

közben a 37 ft-ot is kikapták...

de csak dumáld le, hátha egyszer megint igazad lesz.

#648803 Zotya32 Előzmény: #648798

az a baj, hogy mindenhol a negatívumokat keresed az életben. Hidd el, tudom hogy ez tolvaj részvény, de miután ennek tudatában vettem vhol itt 35-36 környékén, nem fogok csakis a rosszra koncentrálni, megpróbálom keresni az eseményekben a pozitívabb fejleményeket. itt vmi megmozdult, új it-tagok, németvölgy, névértékcsökkentés, SJ szorítása... lépniük kell, és ez jó terep lesz a jövőben egy spekulálásnak. nem akkor kell majd venni, amikor töritek a fejeteket, miért emel vki tőkét 100 ft-on.... ;)