nekem az opi0913 pirossal ki volt húzva egész nap, délután az 50k-s tétel után viszont nem, de ugyanakkor nem is került be oda kötés... abból gondoltam, hogy biztos arra kötöttek, és emiatt lett aktív.. de ezek szerint nem...
nekem az opi0913 pirossal ki volt húzva egész nap, délután az 50k-s tétel után viszont nem, de ugyanakkor nem is került be oda kötés... abból gondoltam, hogy biztos arra kötöttek, és emiatt lett aktív.. de ezek szerint nem...
nem otp volt az véletlenül? ))))
de lehet átkötötték csak
itt nincs http://client.bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/szarm_piaci_termek?strikeid=308104
2013. aug. 12. 17:16 Féléves jelentés )))))))))))))
http://client.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/114992349.html
nins itt senki csak a kisröfik
mint mindegyik t-kategóriás vacakban
Megmaradt a pénzmosoda csak más néven. Kezdett márt kicsit kényelmetlen lenni a filakszia logó. :)
Valóban csak érdekességként követem a sorsát, hisz az évek nem múltak el nyomtalanul. Ráadásul ennyire még sosem nyúltak le. :D
28.
még nem, majd 3-4 év múlva...
ez már egy másik cég, másik érdekkör, nem biztos, hogy az a céljuk, hogy 3 ft legyen az árfolyam... mi van ha a 300-at szeretnék??
türelem, türelem... nem megy egyik napról a másikra...
ha meg már neked sincs ebből, akkor meg kockázat nélkül évente 1-2 alkalommal megnézheted, hogy áll az árfolyam. :)
hát ez van; biztos várják már az új xetra rendszert... abból is milyen bonyodalmak lesznek még.. kíváncsi vagyok hány brokicégnél lesz káosz... tuti nem lesz zökkenőmentes az átállás... jönnek a majd a bug-ok sorban :)))
amúgy reggelre már nem lesz gáz long centi... re: 3.233 kiütés: 3.227
Köszi.
Attól nem félek, hogy bármiről is lemaradok.
Azért az zavar, hogy egyes brokicégek annyira sz.rnak rá, hogy napok óta még a lehetőséget sem adják meg, hogy lehessen venni.
Volt. 29-en 100k záróban átkötés, ma meg 30ft-on vettek pár 10k-t. De nem maradtál le, nyugi. :-)
még várni kell míg a kelernél beadják a rv-ek keletkeztetését. Még sztem kb. 30 napig nem jönnek az új papírok.
Volt már kötés ebben?
Erste netbrokerpro-ban még ma sem lehetett felvenni az instrumentumok közé.
A RÁBA-s sztoriban volt egy Albrecht nevezetű úr, aki jól keresztbe húzta Pintér számításait és brutálisan megdrágította volna a teljes- Pintér által tervezett pakk- megvételét....így letett az üzletről...szvsz, ha nincs Ottó, akkor P. még vagy benne lenne, vagy már nyereséggel túladott volna, vmi befektetőnek...