érdekes ! az nem volt diszkriminatív amikor a strabag vitt minendt ???
érdekes ! az nem volt diszkriminatív amikor a strabag vitt minendt ???
Attól tartok én is , hogy túl kis fiú ő ahhoz , hogy önhatalmúlag ilyen akciókat kezdjen a vezér bólintása nélkül. Kerülgetik Csányi papát. Nem egy túl jó hír.
A cikkben ez is volt:
"... a 2007-2013-as időszakra vonatkozóan a 8400 milliárd forintnyi uniós forrásból 500-600 milliárd forint veszhet el végérvényesen, ha a kormány nem hoz komoly döntéseket."
Meg az, hogy a diszkriminatív közbeszerzési gyakorlat miatt Brüsszel visszatartotta a kifizetéseket, plusz még emiatt Magyarországnak bírságot kell fizetni.
Ez csak fontosabb, mint az, hogy melyik macskajancsi mit mond a másikra.
lézeres egy f@sz..többet árt a fidesznek mint kéne..egy kapzsi kistakony..pofára is látszik..egy zsizsik.
Majd meglátjuk. Viktor le akar söpörni mindenkit a pályáról , csak nehogy a végén egy osztrák idegszanatóriumban kössön ki , aztán ott ábrándozhat forradalomról tovább. :)
Csányi pénzügyi, és mezőgazdasági területen elég fajsúlyos szereplő.
Ez a kis törperős most elemében érzi magát, de majd jön még kutyára kamion.
sándor bácsi a csatában, sándor bácsi a csatában, sándor bácsi a csatában,
lelegelt egy fűszálat :o)
Kommentár nélkül:
"A mai sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva Lázár János Csányi Sándor OTP-vezérnek is üzent. A bank első embere ugyanis legutóbb úgy fogalmazott, hogy Lázár János tehetséges politikus, a trafikügyet is jól intézte. Erre reagálva Lázár ma azt mondta: "tekintettel arra, hogy nem jellemző, hogy találkoznék Csányi Sándorral, a sajtótudósításoknak köszönhetően hallottam azt, amit nekem címzett az elnök úr". "Nincs más választásom, mint ennek az engem lesajnáló és lenéző megjegyzésnek a tudomásul vétele, hiszen mégiscsak Csányi Sándor az ország első számú uzsorása. Ezért bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival, én természetesen meghunyászkodom és tudomásul veszem, hogy egy ekkora ember engem tehetségtelen vagy más jelzővel illet. Tudomásul kell vennünk: aki ilyen fontos ember ebben az országban, annak a megjegyzését kénytelen vagyok tudomásul venni" - fejtette ki.
Később egy másik kérdésre válaszolva kijelentette: a kormány segíteni szeretne a devizahiteleseken és a cél egyértelmű, kivezetni ezt a terméket. Hangsúlyozta, hogy "a kormány tárgyalásos úton szeretné rendezni a kérdést a Bankszövetséggel". "Még akkor is, ha vannak olyan politikusok a kormánypártban, akik uzsorásokhoz hasonlítják a termékben részt vevő bankárokat" - utalt korábbi saját megjegyzésére."
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kkv/lazar_csanyi_sandor_az_orszag_elso_szamu_uzsorasa.4.187777.html
az a helyzet h lézer jani a legalkalmasabb nevén nevezni a dolgokat.
ezt mégse mondhatja ki mondjuk más :o)
lézer jani az aki abszolút alkalmas a feladatra.
pont azért mert ezt gondoldkátok róla amiket írtatok :o)))
ez nem jobbos site.
tele van libsivel (te is az vagy) és szocival plusz őskövület komcsikkal.
libás, feri és bokros fanokkal.
65-70%.
kb 10-15% a felszínre törő megnyilatkozók közül jobbikos.
én eddig max 10%nyi fideszszavazót azonosítottam be, akik értik h mi miért történik és látják az összefüggéseket és látják h mi a jó az országnak.
ezen a siteon.
az más kérdés h 10-ben az itteni hszelők 85%a a fideszre szavazott ahogy az is máés kérdés h jövőre uyganezek lemorzsolódnak a jobbik javára.
de nem nagyon.
5%-al.
szvsz.
Nem is értem...
Csányi dicsérte lé(u)zert, elismerte a tehetségét, aminek nagy nyilvánosság előtt hangot is adott.
ügyesen jól kivitelezettnek ítélte meg a trafik ügyet, hiszen az is volt, frappánsan, ügyesen, átgondoltan csinálta lézer...
miért értelmezte másképpen? miért lát mögé dolgokat, miért kellett lúzernek így válaszolni, hiszen ő is tudja, hogy a trafik ügy, el jól kivitelezett, megvalósított ügy volt...
Vagy még sem, és lézer is tudja azt amit csányi?
Már elindult a lejtőn, a kérdés az, hogy milyen gyorsan fog megzuhanni.
De ez már számomra nem érdekes, csak jeleztem, végre leszámolunk a PC nyelvezettel és kimondjuk azt, amire gondolunk. Tudod, ez jobban illik a magyarokhoz, és nekem jobban is tetszik, mint amikor PC módra egymásét nyalogatják. Nem mondom, meg kell tanulni még rendesen beszélni, nomeg illemtant venni, de legalább már nem majmolni akarjuk a "minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve puszi-puszis PC stílust".
Node mint írtam, ez számomra már nem érdekes, itt csak az látszik, hogy a TSZCS elnök kegyvesztett lett, a kérdés már csak az, hogy ennek milyen következményei lesznek. Egy dolog biztos, hős, mártír és áldozat már nem lesz belőle, mert meg van ágyazva a bűnös szerepéhez.
Szerintem semmi meglepő sincs abban, ha egy full jobbos site-on nem a Fideszre akarnak szavazni, ahogy a beépített internáci marxista ügynökök miatt sem érdemes ezekre odafigyelni. Egyebekben pedig, attól sem lesz jobb a TSZCS elnöknek, ha Jobbik kormány jön, az egy más kérdés, hogy nekünk az jobb lesz-e.
Figyelj ha Csányival le akarnak számolni, az nem azért lesz amit mond, hanem azért mert szemet vetettek a kis birodalmára.
Ez a kis kecsege állandóan provokálja (de tartok tőle ez nem a saját ötlete). Sanyi bácsinak erre vsz két jó válasza lehet:
1. nem mond semmit, legyint egyet
2. Elküldi a **** anyjába nyilvánosan, hogy azt nevezze uzsorásnak, és nevet hozzá , hogy pereljen be ha akar.
A 2-es számú verzió érdekes lenne. :)
Szvsz nem hiszem hogy azóta, amióta valaki benyögte a TV-be, hogy "el lehet innen menni", azóta bárkinek joga lenne arra, hogy kritizálja azt, amikor végre a nevén neveznek valamit, avagy valakit. Már éppen ideje volt, hogy kiosszák a TSZCS elnököt, az, hogy ez hogyan történt meg, azon lehet vitázni, de hogy talált ez a mondat, az biztos.
Most hogy mást ne mondjak, piszkosul magára fog maradni a TSZCS elnök ebben a játszmában, mert hogy nem áll mellé senki és senki sem fog érte könnyeket ejteni, az bizonyos. Ha pedig odadobják koncnak a devizahitelesek elé, akkor szintén nem az fog az emberek többségének eszébe jutni, hogy ez a lézerjani már megint mit művelt, hanem azt, hogy mégiscsak van vér a pucájában, és még a trafikügyet is megbocsájtják neki.
Ekkora magas labdát nem szabadna egy TSZCS elnöknek feldobnia, egyszerűen nem fogja fel, hogy kikkel szórakozik, nem fogja fel, hogy azok az idők elmultak, amikor "untouchable" volt. Ez pedig óriási hiba. Ha ebbe belemegy ahelyett, hogy hagyná szép csenben elülni az ügyet, akkor kicsinálják, de úgy kicsinálják, hogy a végén örülhet, ha kenyéren és vizen éldegélhet.
Abban persze igazad van, hogy ezt az adok-kapokot jó lett volna, ha fű alatt intézik el, de szvsz egy TSZCS elnöknek is lehetne annyi esze, hogy nem felejtkezik el a melléküzemágáról és nem ugrasztja annak a kormányt. Nagyon eltévedt a TSZCS elnök, és ez semmi jót sem jelent az OTP részvények számára.
Márpedig neked, nektek ugye elsősorban nem azzal kellene törődni, hogy egy lézerjani mit mond, hanem azzal, hogy az OTP elnöke mit mond, mit nyilatkozik és hogy hogyan védi a részvényesek érdekeit.
És ha jobban belegondolsz kedves banyaiz, akkor neked is ezen kellene felhúzni magad, hogy ez a megvadult TSZCS elnök rontja az OTP és a részvényesei pozícióit, hiszen személyes konfliktusait, sértődöttségét a sajtón keresztül üzengeti meg a kormánynak, mert ez barátom, na ez nem normális és bizonyosan nem szolgálja a részvényesek érdekeit.
Ha pedig te azt, hiszed, hogy a TSZCS elnök feladata a kormánybuktatás, vagy a kormánykritika, vagy a szabadságharcosok megrendszabályozása, akkor te valahol rettenetesen el vagy tévedve.
"Szerintem meg egyenes beszéd, végre valaki kimondta, hogy a TSZCS elnök jobb, ha sűrű kussban van ebben a kérdésben, mert a végén még a vádlottak padjára kerül bűnrészességért. Ez nem a legalja, szvsz már éppen ideje volt a helyére tenni, hogy menjen a sáros csizmájával vissza oda, ahová való. "
.
sztem meg tévedésben vagy , mert Csányinak fullra igaza van h lézer elbaszta a trafik ügyet, ha valamiért veszíteni fog a fidesz amire egyre nagyobb esély van, abban lézernek oroszlán része lesz. Lézer bukott ember csak még nem tudja, de h tavasszal a legfőbb muníciót hozza az ellenzéknek az egészen biztos, és h ezért OV bebünteti majd arra mérget vehetsz.
.
BTW, és ezt segítségként mondom, és nem fogok a válaszra reagálni se, de el kéne azon gondolkodni, h egy fullosan jobbos siten, a beírók (reakcióik alapján) kb 85%-a nem fog a fideszre szavazni. Az okos időben felismeri a baljós jeleket és elgondolkozik, aztán meg változtat..mert mi lehet ahol nem jobbos a site ?
Tehát szerinted az rendben van, hogy az állam fizetett közszolgája minősítgeti a gazdasági élet szereplőit. Ez uzsorás, ez haver, ez kitűnő szereplő stb. :)
Lol egyszerűen. Kíváncsi lennék ha holnap egy ilyen ****kalap mint ez a lézer kitalálná, hogy AT egy uzsorás az állam ellensége, hogy tapsolnál hozzá. Mert ennyi erővel azt is mondhatná, ha ilyen dolgok beleférnek.
Szerintem meg egyenes beszéd, végre valaki kimondta, hogy a TSZCS elnök jobb, ha sűrű kussban van ebben a kérdésben, mert a végén még a vádlottak padjára kerül bűnrészességért. Ez nem a legalja, szvsz már éppen ideje volt a helyére tenni, hogy menjen a sáros csizmájával vissza oda, ahová való.
Végre felszakadt a polkorrektség álszentsége, és végre elkezdett a felszínre törni a genny, ami eddig le volt fojtva. Ez éppen a tisztulás jele, az, hogy végre elkezdünk egyenesen beszélni és nem csak virágnyelven egymás s@ggét nyalni.
Csányi szerepétől függetlenül tartom azt az állításomat, hogy az mindennek a legalja, hogy pillanatnyi általa kedvezőnek ítélt közhangulatra rájátszva leuzsorásoz gazdasági szereplőket. Legális gazdasági szereplőket, egy állami vezető.
Mert ha ez a csóka mint egy mezei polgár nyilatkozik ilyet az szíve joga, azt tart uzsorásnak stb akit akar, szabad ország. De könyörgöm ez az ember az állam nevében nyilatkozik mint vezető. Nem mint Pista bácsi az utca embere. Ilyen dolgokat. Agyrém. Egy normális országban másnap már kirúgnák úgy lába nem érne a földet. Itt meg nyugodtan belefér, vigyorog hozzá mint aki jól végzte dolgát. Szánalom.
A TSZCS elnöknek meg azt kellene elmagyarázni, hogy nem sokáig lesznek nagy birtokai, és saját pénze, ha nem tiszteli az államhatalmat. A Csák Mátékkal le szokás számolni minden hatalomnak, és most eljött annak az ideje, hogy már nem fél tőle a hatalom. Ez neki is új, szok(p)nia kellene, de nem hajlandó rá.
Minden látszat ellenére, Lázárok jönnek, mennek, de ha egy TSZCS elnök elindul a lejtőn, akkor az már felgyorsul és csak az a kérdés, hogy a végén mekkorát fog taknyolni. Mert azért az állam vs TSZCS elnök konfliktusban azért a TSZCS elnök a nem igazán komoly figura, csak annak hitette el magát.
De még egy két ilyen beszólás, és ugyanúgy kicsinálják, mint ahogy anno éppen az ő érdekében csinálták ki Prinzet és a Postabankot. Seperc alatt kerülhet a vádlottak padjára, és ebből a szempontból az, hogy 5-10 év múlva esetleg poszthumusz rehabilitálják, azzal qvára nem lesz kisegítve.
Egy baromi nagy pofont már kapott a TSZCS elnök, amikor kitárazott és ez senkit sem érdekelt (inkább túlzott örömködés volt utána), azért egy-két jól irányzott ütést, vizsgálatot simán le lehetne zavarni nála, ami nem kicsit ingatná meg az egészségi állapotát.
Azért tessék már észervenni, hogy egy 1 milliárd dollár összvagyonnal rendelkező ember mit képes dirigálni, avagy beleszólni a dolgokba ebben az országban, ami pedig egy baromi rossz vicc akár csak akkor is, ha a magyar költségvetéshez mérjük ezt a vagyont.
Aki a regnáló hatalomba belerúg, az nem normális.