Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#648635 tozsdenyul Előzmény: #648630

Hvg-ben olvastam a ktsgvts számai alapján az eü. dolgozók béremelésének fedezete a betegellátásból kivont pénz. Amennyivel nőtt a bérköltség, annyival csökkent a betegellátásra fordított költség.

Szóval a csipszadó sem ide kellett...

Az a szép hogy amiben tényleg azt gondolnád, hogy esetleg jobban teljesítünk, arról is kiderül hogy kamu meg porhintés.

#648631 Turkoglu Előzmény: #648613

OTP vezér helyettes volt, csak valamiért össze különbözött a Csányi papával...

#648630 Turkoglu Előzmény: #648567

Meg túlórát se fizetnek, magyarán aki eddig dolgozott meg törte magát és szakkört tartott a gyerekeknek az nem kap többet, aki meg szart a világra leadta az óráit és hazahúzott haza az most béremelést kap... Így kell ezt csinálni ez visz előre!

#648621 Euroman Előzmény: #648613

na az talán nem, de otp-s korában jobban nézett ki....most csak a kipa hiányzik a fejéről:))

#648606 Margaretta Előzmény: #648439

Azt tényleg nem lehet tudni, hogy miért módosították a társasági adóknál a bázist, mivel adott évről a követő év adóbevallási időszaka (május 31.) után hozták ki az adatokat.

Itt már nem számít bele, hogy ki mikor mennyi adóelőleget fizetett.

Továbbra is tanácstalan vagyok ennek és a 2013-as költségvetési terv eltéréseinek értelmezésével kapcsolatban.

#648600 Margaretta Előzmény: #648278

Most már értem a kiadás, bevétel eltérését az egyes dokumentumokban.

Mostmár csak azt nem értem, hogy a 2013-as tervnél a ksh-s és a költségvetési előrejelzés a törvényben a különbség miért nem egyforma, illetve hasonló.

A ksh-snál a különbség 872 463 millió,

a költségvetésinél pedig 677 277 millió.

Az eltérés kb. 200 000 millió.

#648536 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #648489

:-)) No, ilyen tekercs kellene a melóhelyre...bár, ha csak az igaz barátok lennének rajta, akkor nem lenne túl nehéz ez a tekercs ugye, és végre tudnék méteres darabokat is szakítani(bár ha jobban belegondolok, lehetséges, hogy csupasz kézzel kellene kitörölnöm....)

#648489 Euroman Előzmény: #648480

kár, hogy sanyi bá wc papírgyártással nem foglalkozik...kiadhatna egy sorozatot, amin a barátai vannak...én vennék belőle, és akkor minden reggel a helyükön kezelhetném őket...

#648461 banyaiz Előzmény: #648328

Látok benne potenciált, egy baj van vele vsz korpa közé keveredett, és nem egy politikus alkat ami csöppet sem lenne baj egyébként meg kellene maradnia a szakmai dumáknál mindenféle pol hülyeség nélkül. De hát ez álomvilág megint csak. :)

#648439 prospero Előzmény: #648420

Azt nem tudom hpgy miért vizsgálták felül és módosították a bázist...de annak örülök, hogy megvan a kapcsolat a ktgvetés és a ksh által közölt adat között.

#648420 Margaretta Előzmény: #648259

Nem így van.

Az adott évi tárgyadat, MINDIG a követő év bázisa.

Így aztán ennek MINDIG ugyanakkora értéknek kell lenni.

(Számvitel 1. órai tananyag.)