Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #648266

Az előző hozzászólásból következik...hogy mind a ksh adat mind a költségvetési törvényben szereplő adat jó...csak tudni kell, hogy mit tartalmaznak és meg kell érteni a különbséget...Ricsi Te nem vetted a fáradtságothogy kiderítsd mi lehet az eltérés oka...arra fogtad, hogy a király hazudik... ez a legegyszerűbb magyarázat nyilván a számodra...gondolkodást nem igényel senkitől az biztos...a továbbiakban énsem fogom feltételezni Rólad, hogy igényed lenne a dolgok megértésére...

Most hogy gyaláztál, hazugnak neveztél felhívom ismét a figyelmet hogy ksh adat jó és sem 2006-ban sem 2012ben nem a törvényből ami egy terv...hanem a ksh duplázástól szűrt teljesített tény adataival számoltam...az inflát meg számold ki magadnak...mivel azt írtam...hogy közel 50% az infla 2006-2012 között..nem azt hogy pontosan 50%...egyébként olyan 46-48% volt ha jól emlékszem a számításomra

.

A lényegen mindez nem változtat: a lényeg pedig az,hogy van egy jóléti rendszerünk amitindenki szeretne hogy jól működjön...de nem tesszük bele a jó működéshez szükséges pénzmennyiséget...2006-ban 1900 milliárddal vetettek ki kevesebb adót,mint ami a rendszer fenntartásához akkori színvonalon szükséges lett volna...6 év alatt 4000 milliárdot vontak meg a kiadási oldaltól és 3000milliárdot tettek be a bevételi oldalon ahhoz...hogy a jelenlegi színvonalon működjön a rendszer...és most van elfogadhato 3%on a hiány...

Annak is világosnak kell lenni amit leírtam. Ha nem az állam lát el bizonyos jóléti szolgáltatásokat akkor a magánszféra látja el profitért...nem valószínű. Hogy olcsóbban és az sem biztosított hogy jobb színvonalon...mivel nem a minőség számít,hanem a profit.