Regisztráció Elfelejtett jelszó

Devizahitelek: törlesztés eredeti árfolyamon?

Re: nincs cím

#648550 banyaiz Előzmény: #648524

Először azt kell definiálni mit jelent ezeknek az embereknek az , hogy magyar.

Leginkább azt amit a trafik mutyiban is láthattunk, a haveri kutyáké=magyar, ha nem a haveri kutyáké akkor nem magyar. Ha van még ilyen addig kell dolgozni amíg magyar nem lesz. Egyszerű ez. :)

Mondom nagyon ambíciózus polgárok. Építeni annyira nem tudnak, de a jól működőt lenyúlni , esetleg szétverni abban jeles a produkciójuk.

#648524 Rozsdáskilincs Előzmény: #648518

Tiszta magyar bankot akarnak párat,""

Valamelyik nap láttam egy riportot. Miszerint nálunk szinte példa nélküli az euban a külföldi bankok aránya. Nemtom gondolom nem véletlenül mondogatják.

#648518 gilgalad Előzmény: #648509

Szinte biztos, hogy elmérgesedik, erre játszanak. Tiszta magyar bankot akarnak párat, a többi meg húzzon el innen, vagy kussoljanak és ugráljanak úgy ahogy fütyül nekik a fővezér, kb. ez a mentalitás. Lézer J. ma is böffentett egy kellemesen áporodott, sötét ugarosat. A csávónak lassan keszon betegsége lesz, olyan szellemi mélységre jut. Szép őszünk lesz, vagy indián nyarunk ahogy a dakoták mondják egymás között...

#648516 walex Előzmény: #648488

Igen, ez egy egyszemélyes párt. Ha a vezér távozik, valószínűleg 1-2 ciklus alatt szét fog esni az egész.

#648511 banyaiz Előzmény: #648509

Lehetséges , hogy eltökélt vezér, csak az nem tiszta még teljesen , hogy a háborúban kik vannak mögötte. Tudom az ország szerinte, meg a nép stb, csak nehogy 2014-ben meglepetések érjék, hogy egyedül hadonászik , és handabandázik aztán a hívek eltűntek. :)

Tudod népszerűség jön megy, nem egy biztos örök dolog, mint az a gránit amibe az Alkotmányt vésték, porladozik.

Istenadta nép szeszélyes. :) Félázsiai nép tudod.

#648509 Rozsdáskilincs Előzmény: #648500

"Lehetséges, csak azért Sándor egy kicsit nagy falat ."

Bankárok nem túl népszerűek mostanság idehaza:) Remélem nem mérgesedik tovább a helyzet nem tenne jót egyik félnek sem. Mindenesetre Viktor vezér eltökéltnek látszik az ügyben.

#648502 Rozsdáskilincs Előzmény: #648496

Igen könnyen megeshet hogy vérszívónak nevezik aki a nép kiszipolyozásából gazdagodott meg. ajaj és még a focit is tönkre tette:) Ahelyett hogy örülne az eddig elért eredményeinek és meghúzná magát, ragaszkodik hozzá hogy orrba vágják:)

#648500 banyaiz Előzmény: #648493

Lehetséges, csak azért Sándor egy kicsit nagy falat . Nehogy a torkukon akadjon.

Ez a Viktor mindenkit le akar söpörni a pályáról, nagyon ambíciózus polgártárs.

Mondjuk pl Otp kiszállna a magyar fociból, csányi lemondana az mlsz elnökségről akkor elég egyértelmű lenne a háború. Így még csak ilyen kis pittyputyok vannak.

#648496 Turkoglu Előzmény: #648493

Ezek szerint a következő húzás meg az lesz, hogy a magyar foci azért egy kalap kula mert Csányi az MLSZ elnök, és elrabolta a szegény aranylábú fijjuktól zsééé-t...

#648493 Rozsdáskilincs Előzmény: #648486

""Engem légyre emlékeztet, ezért is hoztam sanyi lézer viszonylatban a sas nem kapkod legyek után sztorit.""

Te Banya:)!

Azt kell látni ebben a nyilatkozatban hogy Vitya szabadjára engedte a kutyusát. Tehát! Közhírré tétetik, Csányi már kegyvesztett. A főnök már csak a fogdmegekkel üzen neki. Csányi meg butább mint gondoltam, hogy elkezdett üzengetni.

#648488 xmann Előzmény: #648455

OV még kibírja itt vagy 30 évig nekünk, nyugalom, nem kell az utód :) nélküle pillanatok alatt szétesne az egész rendszer, mint minden tekintélyelvű, egyszemélyes döntésekre alapozott modell

#648486 banyaiz Előzmény: #648464

Engem légyre emlékeztet, ezért is hoztam sanyi lézer viszonylatban a sas nem kapkod legyek után sztorit. Zümmög itt össze vissza, rászáll a kajára miután a trágyában mászkált, kellemetlen mocskos egy állatfajta. :)

Beperelhetné nyugodtan ezért a szövegért meg is nyerné a pert. Lehet be is fogja perelni, de minek ezzel a pojácával foglalkozni?

megoldás

#648478 Dr. ursi

nyilván olyan lesz hogy az mnb veszteségét kinullázza, vagyis a kéthetes kötvényállományt lecsökkentse, amire most 4% kamatot fizet mnb, míg a "tartalékokra" csak 1% körül kap (biztonságos papírokban kell tartani, így pl. majdnem nullás német papírokban).

-

ha a 90napon túliakat akarja kiváltani azzal a gdp nem nyer, mert azok amilyük van most is elfogyasztják, elköltik a hitelük meg már bedőlőben (bank már céltartalékolt rá).

ha a jól fizetőkön könnyítené vissza a megemelkedett terhet, akkor megnyeri h továbbra is fizetve van a hitel, plusz a különbözetet el tudja költeni (megtak v fogy) tehát hat a gdp-re.

ráadásul ha rövidíti a futamidőt hamarabb pörgeti ki a rendszerből a teljes devizaalapú hitelállományra érvényes rendszerkockázatot.

abban a pillanatban h mindent forintosít teljesen mindegy hova kerül a forint árfolyama.

pontosabban nem teljesen :o) export-import fizetési mérleg egyensúly miatt.

ha az állami hitelek forintba terelése után (forint alapon bocsát ki államapíprt amit levált ha korábbi devizalejáratot kell kifizetnie)

és az önkoris devhitelek átvétele és kiváltása után

és a vállalati devalapú hitelek átváltása program után még a lakosságot is kiszedi akkor kérem szépen itt hipergyorsban húzunk el mindenki mellett gdpben és miegymásban :o)

#648469 Racional Előzmény: #648165

ez egyáltalán nem volt kidobott pénz, több levelet is kaptam OV "saját kezű" aláírásával, és a válaszleveleimre (azok a bexelősek bérmentesítve) is pozitívan reagált a kurmány, ergo, minden bizonnyal ezek után, ha szavazásra kerül a sor (pl. addig nem halok éhen, vagy nem kötöm fel magamat) a fideszre fogok szavazni (sok levelet kapó sorstársammal egyetemben) miközben levelek híján ez eszembe sem jutott volna, azért fontoljátok meg (nem a szavazást, hanem hogy kidobott pénz volt e)

Egyébként a 2,4Mrd így csúsztatás, mert nem 80 -al kell osztani, tudtommal az 500 házra vonatkozott, és ha egyáltalán maradt még valami, abból lehet jutalmazni is a tervezőket.

#648464 Turkoglu Előzmény: #648453

Azért olyan nagyon nem mert keménykedni ez a Lézer gyerek, mondott megint egy hülyeséget aztán annyi... Egy igazi tehetségtelen proli, aki OV farvizén mozog, néha nyal egy jó mélyet a nyelvével oszt annyi...

Világ életében csak politikával foglalkozott magyarul a világon semmihez sem ért...

#648459 banyaiz Előzmény: #648455

Azon kívül, hogy ő a párt ökle és nyomja a nagyobbnál nagyobb ostobaságokat nonstop, én még értelmes építő jellegű produkciót nem láttam tőle. Lovaskocsit sem bíznék rá , nem egy várost vagy egy államtitkári pozíciót.

#648455 walex Előzmény: #648453

Kb. 2008-ig, 2009-ig azt gondoltam, hogy ő lehet OV utódja, addig még viszonylag rendben voltak a politikai szereplései. Ma már nem tudom, hogy ki lesz az, mert nem látni egyelőre hiteles embert.