Nincs igaza! Ez alap :-) Lázár-falka hátalévő ideje minimum 9 hónap kb, a maximum még ismeretlen....
Nincs igaza! Ez alap :-) Lázár-falka hátalévő ideje minimum 9 hónap kb, a maximum még ismeretlen....
Inkább elbuliznám én;) De AT-nek igaza van,sok csillag együttállása kell ahhoz,hogy akár mi,akár a trónörökösök láthassanak ebből valamit. Ahhoz túl éhes a lázár-falka
De a gyermekeid elbulizhatják, ha addig esetleg megdöglendelelelel :-) Tehát, csak megérte viaskodni! Vagy nem?
Kedves kolléga! Azt tetszett írni, hogy "BIZTOSAN SOHA nem jutsz hozzá. " Tehát, nem azt, hogy EGYBEN NEM JUTOK HOZZÁ SOHA!!(ez már csak utólagos maszatolás). Tehét kolléga már megent nincsen igazsága. Nekem jó járadékként is... ha meg "megdöglendek" addig(amire igen jó esélyem van) akkor meg megkapják a gyerekek, oszt örülnek majd :-)
:D :D
Óriási hsz és tényleg,amennyiben megdöglendek,már nem én bulizom el a pénzt amiért itt évekig viaskodtam a hatalommal ;)))
"Ami alapján elképzelhető, hogy egy önyp-be történő átvezetés is hasonlóan 0 reakciót váltana ki."
Az teljességgel kizárt. Egyebekben olyan hatalom nem létezik, ami ezt a pénzt odaadná a tagoknak, egyszerűen azért, mert semmi érdeke nem fűződik hozzá. Egyszerűbb ha megtartják, vagy beállamosítják a maradékot is, esetleg befejezik az egészet azzal, hogy megszűnik a manyup, mert privatizálják.
Furcsa, hogy ezt az opciót elfelejted, de egyebekben semmi akadálya annak, hogy a libások bepántlikázzák a maradékot és privatizálják az egészet, hogy ezzel szűnjön meg az egész rendszer. A pénz befolyik a költségvetésbe, lehet oszkogatni, az meg, hogy megsz*pják az ezek után is a rendszerben maradók, az tényleg senkit sem fog érdekelni.
Átnézted már valaha a hitelkártyádhoz tartozó biztosítások értékét? Akár olcsóbb is lehet.
Kolléga úr, csak a Philadelphia kísérletre tudok hivatkozni, amiben arra fogad valaki, hogy nem élik túl, mire megkérdezik tőle, hogy "OK, és ha nyer, hova küldjem a pénzét, a pokolba?"
Na ilyen a manyup. Tekintettel ugyanis arra, hogy ezt a pénzt EGYBEN AKKOR és csak akkor láthatja valaki, ha te megdöglendettél, így kijelenthető, hogy TE biztosan nem láthatod, hiszen a halálod után nem veheted fel egy összegben. Ugyanakkor ha megkezdik a folyósítást (a nem létező törvények alapján), akkor már megint nem veheted fel a pénzt, hiszen már elkezdték folyósítani, de akkor már igaz lesz az is, hogy ha megdöglendesz, akkor semmit sem kap utánad az örökös, hiszen már folyósítottak neked.
Elég furcsa üveggömb az, amiben az látható, hogy te felveheted ezt a pénzt, mert kissé nehéz hullaként bemenni a folyósítóba, hogy adják a kezedbe, mert te már elhúnytál és ezért az jár neked. Depersze, ha zombiként mész, lehet esélyed, hiszen annak a státusza nincs meghatározva, emberként végülis halott vagy, de akkor sem lesz egyszerű annak a tisztázása, hogy zombiként (mint saját magad hullája) jogosult lehetsz-e saját magadtól örökölni, azaz hagyhatod-e magadra a pénzt ebben a formában.
Ennek esetleg érdemes lehet utánajárnod, mert ez lehet a kibúvó, egyebekben a pénzhez nyilvánvalóan sem most, sem halálod után közöd sem lesz, ámen.
Áááá, most vannak fontosabb műveleti területek is a pénzügyi szférában, mint az ellenforradalmári MNYP-i tagok.
"volt lemorzsolódás forradalmi áldozatok a létszámban. :)"
lol
:-DDD
Na, én is így voltam vele, mint te...a fiatalos önérzet ugye :-)
Csak azért sem....nem mondták, hogy "kérem".
Odaadtam volna nekik ha normálisan kérik annak idején egy komoly szakmai programmal mire akarják használni levezetve stb, de így már csak azért sem. Játszunk inkább. Legrosszabb verzió a végén lenyúlják mintha odaadtuk volna "önként" :)
...
Nem tudom mennyi maradt mára, de annak idején 300 mrd környékéről indultunk maradók, vsz kb ugyanannyi lehet most hozamokkal növelve mert közben volt lemorzsolódás forradalmi áldozatok a létszámban. :)
" Ez egyértelmű, nem volt semmi kényszerítés, önként dalolva masíroztak vissza a polgárok "
Így van: nemzeti öntudattól dagadva tették, kürtszóra, hogy bajban a haza! Másképp, hogy tették volna. Olyan rossz vagy :-) Félreértetted a szakzsargonokat :-)
"
Egyébként erre az akcióra kb 1 évvel visszaadták a maradóknak az állami nyugdíj jogosultságot "
Na látod, puhul a szív. Miután kikecmeregtünk az államcsőd közeléből. Pontosan.
"De túl sok pénz ez ahhoz,"
Mennyi lehet bent? 50-100 mrd?
Vetessenek velem MÁK-ot. Nekem úgy is jó.
Inkább adóztál utána?
Csak a hozamokat veszem fel egyelőre, de ha letelik a 20 év (és nem variálnak rajta megint pl 30 év vagy ilyesmi) akkor veszem fel én is, mielőtt megmentik.
Kb. így:
Sorsjegy pénz, esetlegesen talált bankjegy a tíz éve nem hordott nadrág farzsebében. Így kell felfogni; ha lecsorog örülünk, ha nem, akkor ez van. Sokat nem érdemes vele foglalkozni. Mondom neked, mert ha jól emlékszem te nem vagy 40. Aki 50 elmúlt annak valóban dühítő az állapot.
"Ami alapján elképzelhető, hogy egy önyp-be történő átvezetés is hasonlóan 0 reakciót váltana ki. De túl sok pénz ez ahhoz, inkább az államhoz vinnék át vhogy vsz, vmi megmentés kell. :) "
Ezért tavaly kivettem az összes lóvét belőle.. :-)
Ez egyértelmű, nem volt semmi kényszerítés, önként dalolva masíroztak vissza a polgárok (miután felhívták rá a figyelmüket , hogy ha nem akkor állami nyögdíj ugrott:)
Egyébként erre az akcióra kb 1 évvel visszaadták a maradóknak az állami nyugdíj jogosultságot , és semmi különösebb érzelmet nem váltott ez ki a visszalépő tömegekből.
Ami alapján elképzelhető, hogy egy önyp-be történő átvezetés is hasonlóan 0 reakciót váltana ki. De túl sok pénz ez ahhoz, inkább az államhoz vinnék át vhogy vsz, vmi megmentés kell. :)
Na majd meglátjuk , hosszú meccs ez még.