Te azt mikorra valószínűsíted?
roham majd a külföldi vásárlások előtt lesz, türelem...
Elég magabiztosnak tűnt a nap első felében, aztán most nyugi van. Esetleg a nap végén vagy holnap jöhet egy újabb roham.
Én bízom benne. Abban is, hogy ez még nem a teteje.
Kétféle motiváció van jelen szerintem: az egyik ami arra számít hogy a Richter visszakerül az MSCI indexbe, ezért a jelen árfolyamon jo belépési lehetőséget lát vagy látott nemrég, a másik pedig arra számít hogy a Richter stratégiája jól működik es a jelenleg engedélyeztetés alatt levő készítmények plusz a kutatásaik meghozzák a kívánt eredményt es a Richter hosszútávon ennél jóval magasabb árfolyamon lesz. Az első motivációval vigyázni kell, nehogy a pletykára venni, hírre adni scenario teljesüljön, mert annak a pletyka része mar lehet hogy nagyrészt beárazódott, bár szvsz meg ez nem történt meg.
Magával a céggel pedig azért kell nagyon vigyázni mert olyan iparágban van amelynél egy erősen negatív hír ha kijön az új termékükről vagy akár egy meglévőről es nem a 3800-as szint lesz a legfőbb gond hanem adott esetben ennek a fele...
Szóval holnap a 3800-at jóval meg is haladhatja az árfolyam, tehát őszig számoljunk egy 4000 körüli árfolyammal?
Bár h őszinte legyek, elképzelhető, hogy ezt már árazná a piac, hisz meggyőződésem hogy sokan szinte biztosra tudják, mi áll abban az MSCI elemzésben, valszínűsítem, h nagy mozgás nem lesz, ahogy a mai MOL jelentés miatt se volt szignifikáns elmozdulás, pedig az INA körül számos probléma van, ami miatt sztem elég nagy a bizonytalanság, túlárazott a MOL, a Richter sorsa meg majd eldől ősszel.
Vissza, es ez jo alkalom is lesz realizálni nemi profitot, mar akinek úgy áll a pozíciója hogy tud is.
Holnap lesz egy jelentés, h a Richter visszakerül-e az MSCI indexbe, szerintetek visszakerül?
Előbb legyen meg biztosra a 3750. De nem ellenkezem, ha ma átviszi a 3800-at. :)
Úgy néz ki eljött az idő :-)
Ideje a 3800-at is átvinni.
3740 nagyon kemény diónak tűnik :-(
Külföldhöz képest azért eddig is szépen teljesít.
Visszatérve a richterre, a következő héten remélem támadja a 3800-at és át is viszi. Kinek mi a meglátása?
Esetleg egy elemzés kaphatnánk, ha van időd herceg?
Jobban jártál volna ha osztalék előtt eladod a Telekomot, akkor osztalék helyett még több árfolyamnyereséged lenne.
Ma a kiváncsiság kedvéért megszámoltam ma: tavaly november óta több, mint 500 k a tiszta nyereségem, a meglévőekre ( 400 körüli átlag) pedig kaptam 300 k feletti nettó osztalékot. Úgy hogy én nem haragszom az mtelre :-))