Regisztráció Elfelejtett jelszó

Commerzbank AG

Remélem elindul már

#785027 Stef Előzmény: #784075

3 hullám ment fel naposon, a C-jét longoltam (7.1 körül zártam). Vagy (C) ment fel vagy csak (A)... később kiderül. Talán valami utolsó előtti hullám féle.

Szerintem ez nem longos már annyira... Mintha visszahúznák a 6.4-5.6 közötti range-be.

Remélem elindul már

#783874 Stef Előzmény: #783866

Tökéletes fordulatot hajtott végre, mint a DB. Erőből.

7 és 8.4 a céláram benne.

Remélem elindul már

#783550 Stef Előzmény: #783528

Jelezném, hogy szerintem megvolt az ending diagonál (ED) felső vonalának sikeres visszatesztje. Nálam 13 lesz a célára ha kiveszi a hetes ma50-et. Nálam most 7eur az elsődleges, amit várok.

Remélem elindul már

#783133 Tapasz

Most már jó lenne, ha elindulna rendesen, mert van egy rahedli 6 körülről. 9-től adnám. Esetleg valaki tudja, mikor jelent? Vagy már jelentett?

Havi log chart

#777108 Stef Előzmény: #776850

Szépen működik a hetes TF. Volt egy bear piaci rally, most pedig azon dolgozik, hogy letörje a 6-5.5-ös sávot, ami eddig tartotta.

Kicsit gyors a lefelé menet, itt több sávozást vártam volna el. A piac döntött. Az időzávot most már teljesen kukába dobom, nézük inkább hol- és mikor lesz az alja. Továbbra is valahova 4.5-és 5.0 közé tenném... Naposon már kezdi a lassulás jeleit mutatni, de a hetes még nagyon erős.

Havi log chart

#776850 Stef

Egy havi logaritmikus chartot tennék fel csak... 4.49EUR jött ki nekem a fordulatra:

Nem ma és nem is holnap... talán jövőre (március-április?)

Szerintem hosszú távon még nem longos.

Figyelmeztetést adott ki a Commerzbank

#776577 Stef

A március végi 12%-ról 11,5%-ra csökkent a Commerzbank elsődleges alapvető (CET1) tőkemutatója - tette közzé váratlan figyelmeztetését tegnap este a második legnagyobb német bank. A bank még az augusztus 2-án várható gyorsjelentése előtt azt is közölte, hogy második negyedéves eredménye összhangban van az elemzői konszenzussal.

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/figye...

Re: nincs cím

#669277 birkanyiiroo Előzmény: #647466

Júliusi aljhoz képest lassacskán duplázik... akkoriban 4 EUR-ig szakértették tovább lefelé... :)) Volt ebben is jó kis pakkom lentről, 6,50 körül kiszórtam mindet, természetesen csalhatatlan TA-jelekre hallgatva, néhány nappal az 1 Eurós napos zöld gyertya előtt! :))