Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: férjhez megy a vajda lánya...

#647322 prospero Előzmény: #647289

Egyebekben 2010-ben váltáskor volt összeomolva az eü rendszer - de nagyon: kezdődött azzal, hogy rezidensek tömegesen adták be felmondólevelüket...hasonlóan magas volt az orvos elvándorlás is.... azóta egy-két dolgot azért megoldott Szócska... a teljesség igénye nélkül: megállapodott a rezidensekkel, a háziorvosoknak és a gyerekorvosoknak emelte a fizetését, gyógyszerkasszában bevezette a vaklicitet, chipsadót vezetett be, amely teljes egészében az eü kasszát gyarapítja, rendezték a kórházak adósságállományát és most törvényjavaslat van arról, hogy az eü-ben dolgozók bérét is rendezzék...

#647321 hosszhuszár Előzmény: #647314

Hát abból a nem osztunk ki 3mrd jutalmat, futotta vóna 1-2 tekercs klozett papírra, és 3-4 csomag kalmopirinre, szerintem....a némely kórháznak nevezett akármibe...

#647319 Sigorszky Előzmény: #647314

Ha akarnának tenni valamit, akkor igen. De csak tarhálni akarnak ezek is, szal ne Euromant basztasd. Egyébként meg lehet, h igazad van, ebben az országban semmit sem lehet jobbá tenni. Kerékkötőből túlkínálat van.

#647314 prospero Előzmény: #647310

És ebből szerinted meg lehet oldani az eü helyzetét....? Azt, hogy Bokros Lajos 1994-es megjelenése óta folyamatosan fűnyírószerűen vonnak ki az eü-ből? Vicces vagy... vagy inkább röhejes.

#647310 Euroman Előzmény: #647309

nem adóemelésből kellene finanszírozni...az ilyen kárpátigyuri, ****zókerényi, fellegi féle NULLA értékű tanácsadókat nem kellene fizetni, xar stadionokat nem kellene építeni, focira nem kellene költeni, embereket zaklató fityesz nyomtatványokra, levelekre, békamenetre..az mind mehetne az eü-be...

#647309 prospero Előzmény: #647289

Akkor egyetértünk abban, hogy eü terén nincs tovább kiadáscsökkentésre mód...sőt, több egészségügyi hozzájárulást kellene fizetnünk azért, hogy a rendszer alulfinanszírozottsága megoldódjon és hatékonysága helyreálljon, azaz több adóbevételre lenne szükség!

Akkor kérném szépen a költségvetési egyensúly helyreállítása érdekében esetlegesen további adóemeléseket ennek fényében kritizálni...

#647308 banyaiz Előzmény: #647266

Értelek.

Ezek az induló tőkék Tiborcz, és a munka világa illetve a gonosz spekulánsok kapcsán kerültek szóba.

Ezen a videón kifeküdtem. :)

#647306 Ricsi Előzmény: #647280

Az én családomban nem volt párttag még akkor sem, amikor ezért kellemetlenségek értek minket. De eltelik pár év, és a vidéki párttitkár lánya lekomcsiz. Szép világ jött el...

#647297 Euroman Előzmény: #647273

89-ben doktoranduszként én is csak 6500 huf-ot kaptam, ezért volt király, hogy 1991-től ugyanolyan ösztöndíjasként 12.000 schilling/hó ösztöndíjat kaptam....mikor kiérkeztem ezt megkaptam, meg beilleszkedési támogatást, könyvvásárlási pénzt, meg albérleti támogatást, szóval 20.000 ats-nél is több volt:)) nem kicsit örültem...93-ban Mo-n 80.000-rel álltam munkába és akkor volt még 2 mellékállásom, szóval a havi 100-120 i s megvolt..

Re: nincs cím

#647292 rbbj11 Előzmény: #647283

a lényeg, hogy neked sok boldogságot hozott a kormány, amit meg is értek, mert végeredményben ugyan sok lépcsőn keresztül közvetve, de az én családom és hozzánk hasonlók adóiból mentett meg téged spekulánst a jó kormányod, illik is hálásnak lenned a devizamentésért meg a még mit tudom milyen akciókért, amivel támogatnak.

#647291 rbbj11 Előzmény: #647281

esetleg a diplomás, vezetői pozícióban lévők is. Ezek szerint fórumtársunk oda tartozott?

#647289 rbbj11 Előzmény: #647262

te .......! A TB kiadások úgy vannak kézben tartva, hogy teljesen összeomlott az eü rendszer!!!! Ha vmire semmit nem költesz, akkor valóban kézben lehet tartani a kiadást rá...

Emberek halnak meg rossz vagy késői diagnosztika miatt lassan már hetente, olyan királyul megy az eü, környezetemben senki nem mer és nincs is értelme már közgyógy ellátásra mennie!! 2 éve csak háziorvoshoz megyünk feleségemmel, fülészhez már nem!!! Ugyanis soproni fülészeten egyszer voltam k. nagy fájdalommal, 4 óra várakozás után feladtam, elmentem aznap magánhoz, azóta is feleségem is csak magán fül-orr-gégész ment most gégegyulladással, mert minden soproni azt mondja, jobb ha felakasztod magad, minthogy betedd a kórházba a lábad! Átkozott agitátorok kezdtek nagyon idegesíteni. Minden topikban felbukkantok.

ja, és sajnálom ezt a so…

#647283 Dr. ursi

ja, és sajnálom ezt a sok savanyú jóskát, h képelenek vagytok külöbésget tenni még aközt is h imf hitelt felvenni v visszafizetni jobb -e egy országnak és képesek vagytok jó dolgokon eredmények fölött savanyúskodni mintha ti bármi jobbat többet tudnátok lerakni az asztalra országszinten és mintha az elmúlt 8évesek tudtak volna ...

de hát ha csak ennyi örömötök van h itt savanykodtok és savanyúan derültök a saját ostobaságotokon, ám legyen. tiétek.

#647281 hosszhuszár Előzmény: #647269

hát ettől többet, csak a nem értéket teremtő, ügyeskedők tudtak összehozni, ez tény...

#647280 Dr. ursi Előzmény: #647248

ezt köszönöm :o) pontosan mutatja h mennyire (enyhén fogalmazok) nem vagy képben ebben sem.

sajnos ricsi te abszolút komcsi vagy, csak még nem jöttél rá.

#647273 rbbj11 Előzmény: #647096

ezzel egyetértek, euroman sztem is sajnálkozásodhoz képest burzsuj vagy ;)

#647269 rbbj11 Előzmény: #647076

hát nem tudom, hol és kinek volt az átlag, de anyám 88-ban 3000 ft-t keresett, 90-ben 4500-at, Bp-en, középfokú végzettséggel

#647268 rbbj11 Előzmény: #647068

ez teljesen irreleváns abból a szempontból, hogy baromi jó dolgod volt és könnyű kezdésed, ha annak idején 500e ft-tal startoltál. Gyakorlatilag repülő rajtot vehettél hogy ezt hogy használtad ki, már más kérdés. Igazán én csak arra reagáltam, hogy annak a hsz-dnek a kicsengése inkább negatív sajnálkozó volt, hogy neked milyen nulláról indulás is volt...

#647266 rbbj11 Előzmény: #647062

igen, de én tudom, hogy euroman idősebb nálad, és ezért ő nem is 15 évvel ezelőtti állapotra utalt, amire én reagáltam.