Hol szállnál be? Milyen tf- en nézed?
Kösz
várok benne egy korrekciót, beszállnék longba
pf van mögötte, ezért nálam tabu
A Teletrade Hungary-ról mit gondoltok, ingyenes képzés, nemzetközi cég, számlakezelés?
eurusd nem akarja az igazságot
USDJPY nagyon kemény volt ma, kár volt kihagyni reggel...
EURUSD-nak illene 1,345 köré elnézni
az euro, a jen bármikor elértéktelenedhet a normál emberi logikának megfelelően, a dollar nem fog, főleg ha ennyire "logikus" minden irányból a gyengülése...jó lesz az majd ha az euro meg jen nem kell senkinek :)
oké :) azt látom hogy sok dologban párhuzamban fut a gondolkodásunk
...még ha a magyarországi viszonyokat és állapotokat máshogy is értékeljük :)
ehhez nem kell erőszak.
ehhez kína részéről megvan a csavaros észjárás.
oroszok részéről meg a háborús hadviselési stratégia (csak most gazd-pü háb van jó ideje már :o) néha vegyítve valós háborúkkal).
mindkét fél kiépítette már a frontvonalakat.
de ne higyjük h annyira partnerek.
csak a közös érdek dolgozik.
fedet (=zsidókat) én se féltem.
de ezt el kell majd fogadja, mert mint a villám úgy csap majd be ez a helyzet.
a piac reagálni fog.
elsősorban eurzóna sínyli majd meg olyannyira h az atlanti erőtér ketté fog szakadni.
és valszeg usa usa marad és nem elsz kköze többé európához ... ettől többet ha írok még felkérnek valami jól fizetős munkára :o)
pár éve hallottam egy tényfeltáró riportot az árupiaci dollár elszámolásról, és az ebből fakadó konfliktusokról, kormányok buktatásáról, háboruk,forradalmak usából történő finanszírozásáról
bőszen keresem az elérhetőségét és azon nyomban belinkelem ha meglesz
pontosan így gondolom én is, viszont abban biztos vagyok hogy usa nem fogja kiadni a kezéből az adu ászát , ha csak erőszakkal ki nem csavarják belőle , az erőszak pedig nem szül jó dolgokat, sem gazdaságilag, sem politikailag, ami szintúgy aranyfelhajtó hatású lesz
...már ha ez a forgatókönyv bekövetkezik
ebben hatalmas igazságod van!!!
... és férfiasan belátva erre nem is gondoltam, mea culpa...
mondjuk azért véleményem szerint egy kitermelés növelés ,még ha az saját állomány gyarapítására történik is , dőreség, hisz maguk alatt vágják a fát, hisz a piacon lévő mennyiség növelése csökkenti az árat vagyis minnél inkább termelnek annál kevesebbet fog érni a készlet, nem véletlen zártak be kanadai aranybányákat, melyek kereskedelni arany kitermelésére a jelen árfolyam mellett képtelenek veszteség nélkül , pedig ha nekik nem megy , nagy valószínűséggel másnak se fog
de orosz és kínai estben én nem is kívánom a logikát keresni
(azonban köszönet hogy felhívtad erre a figyelmem,jogos észrevétel)
viszont amennyiben ez megtörténik vagyis bejelentik h orosz és kína araynatart átlépte egyik pillről másikra a 8ezer tonnát akkor onnantól fogva egyfajta aranystandrad áll a két dev mögött úgy mint dollár mögött vagyis egyneértékes vele, s inenntől fogva az döbti el értéküket h melyik van jobban inflálva v sem.
mivel ebben a dollár már most vezet :o) ezért teljes elértéketelenedés útjára lépne.
de nem ez a baj hanem h az export partnerek nem fogadnák el egyre többen usa felé a dolár elszámot.
ez az aranstand viszont repítené az aranyat :o) mert más jb-k vennék h stabilizálják devjüket.
khm.
mindkét szereplő világviszonlyatú kitermelő :o) orosz jb pl 300 dollár körül számolja el a saját termelésű aranyat amikor beveszi tartalékba :o) nem a apiacról vesz, hanem maga termeli ki.
kína dettó.
csak azokvesznek piacon akiinek nincs bányájuk. jó sok :o)))
Russ Winter :) ezt a nevet meg is jegyzem
és innen a messzi távolból csókoltatom, és ajánlanám neki a Stocky Tudástár gyüjteményét :) illetve gazdasági összefüggéseket feltáró netes oldalak böngészését :) :) :)