Valamikor régen voltam egy Club Speed nevű műintézményben Szigetszentmiklóson.
Kitaláltuk egy haverral hogy mi csak pezsgőzünk. Hát elég hülyén néztünk ki,mint abszolút kisebbség,aki részeg. Ki is néztek minket,mint a leprásokat ;)
Valamikor régen voltam egy Club Speed nevű műintézményben Szigetszentmiklóson.
Kitaláltuk egy haverral hogy mi csak pezsgőzünk. Hát elég hülyén néztünk ki,mint abszolút kisebbség,aki részeg. Ki is néztek minket,mint a leprásokat ;)
Előadófüggő.
Ozorára gondolom nem megy a tankcsapda,de még talán zámbó árpira sem szednek szeletelős dizájner finomságokat.
Ölég szubjektív ez a betiltás téma.
Hyperspace?
Egy razzia alkalmával minimum a 80% cuccos garantált.
tavaly a volt-ot akarták 1 nappal előtte lefújni, pár erdőben élő madárfaj miatt...
ezek a dj-k a volt-on (12 éve mindig kinn vagyok) és a balaton sound-on is ott vannak, hasonló közönséggel...az mégis mehet....mert a kis ráhel gerendainál írta a diplomamunkáját...
Azért,mert te nem a drogért mész oda,hanem egy zenekarért,attól az még ott van. Megoldják,bejut.
Egy Carl Coxon vagy hogy magyart írjak Hot-X-en, Budain vicsorgó ezrek(tízezrek)-nem tudom mennyien férnek el ott- nem kisfröccsöznek abban biztos lehetsz. Ez több kiló!!! cucc/buli. Ha nem a bejáraton,akkor egy söröshordóban,bármiben,de bent van az anyag. Az meg hogy ki van írva,hogy mi van,az a vásárló korrekt tájékoztatása ;) Olyan,mintha unicumot vennél pancsolt kannás vodka helyett ;)
Nem terveztem menni , nem az én világom ez a szívjunk füvet aztán világbéke történet. Szóval ilyen szempontból nem lesz hiányérzetem. :) De ez a kettős mérce zavar engem, képmutatás van benne hatóság részéről. Ilyen alapon az összes fesztivál betiltható lenne. Lehet nem árulnak nyíltan drogot egy sátorban, de bevinnék a tömeget és drogteszt, vsz ott a 30% minimum megbukna.
"Ezek után egy Ozorát engedélyezni ilyen módon, röhej, és szánalom. Botrány intézkedés."
Ne hidd, hogy másnapra nem lenne tele a világ összes mocsadék sajtója azzal, hogy "Magyarország támogatja a drogfogyasztást". Ebben a környezetben HIVATALOSAN nem lehet támogatni egy nyilt drogfogyasztó bulit.
Most őszintén, már régen nem Ozorán van a fesztivál, meddig tartott volna, ha "taljánumburnyáni tungusznyika english jázüki" fesztiválnak írják ki, mindjárt lehetett volna, ha két parcellával arrébb teszik a tavalyihoz képest, és két héttel arrébb időben.
Tudod én meg úgy vagyok ezzel, hogy aki ennyire sem képes, az pukkadjon meg, de ne már a rendszert szidja.
Sziget ugyanmár .
Közelemben lakik egy brigád évek óta árulnak olyan cuccokat amik nincsenek tiltólistán . Kb 10x láttam náluk rendőröket semmit nem tudtak velük kezdeni. Lehet mást is árulnak de nem tudták még megfogni őket.
Múltkor fényes nappal fegyveres rablás volt náluk. Éjszaka kimész a ház elé, fél óránként fiatalokkal megrakott kocsik , érdekes mindenki hozzájuk megy buliba. :) Hétköznap hétvége mindegy. Múltkor taxival mentünk és a taxis megjegyezte, hogy azt tudod , hogy itt drogot árulnak mutatta a házat, nevet aztán mondja mennyi fuvarja van oda.
Ez megy mindenfelé. Lassan körülményesebb cigit venni a dohánytrafikban , mint drogot valahol. :)
Ezek után egy Ozorát betiltani ilyen módon, röhej, és szánalom. Reklám intézkedés.
igen. én se mondok mást.
de nem mindegy h nyíltan v bújtatva csinálják.
minden fesztiválon drogoznak mindenütt a világon.
de sutyiba.
ha lett volna eszük tavaly akkor ma se lenne problema.
ha szimplán fesztiválozó szemszögből nézem, mert amúgy mindet kihajtanám birkatrágyát szedni h megtanuljanak egy kicsit dolgozni is.
"Szerintem a gerendai féle bulikon sem fogy kevesebb drog,én csak a kettős mérce miatt vetetettem fel az ozorai hírt."
Te láttál valaha a Sziget sátrain kiírást, hogy ebben a sátorban milyen drog kapható? Biztosan van, akinek sikerül becsempészni, mert elég sokan próbálkoznak ezzel, de ettől még nem lesz a Sziget célja a drogozás. O.Z.O.R.A. meg semmi másról sem szólt.
"Meg a hatóságok bal****sága miatt,hogy a fesztivál kezdete előtt egy nappal jön a határozat a tiltásról."
Mán bocs, de ugye a Sziget például az aktuális fesztivál lezárultával megkezdi a következő szervezését, pedig ők azért elég tapasztaltak már ebben. Így például nem akkor kezdik el az engedélyeket megkérni, amikor már alig van idejük, hanem időben. Ha például erre a rendezvényre hónapokkal ezelőtt elkezdik az engedélyek beszerzését, akkor már hónapok óta tudhatnák, hogy nem adja meg a jegyző az engedélyt.
"Ez olyan,mintha a nulladik napon lefújnák a szigetet,mert pár rasztánál füvet találtak."
Itt nem arról van szó, hogy drogot találtak és ezért fújják le az utolsó pillanatban, hanem arról, hogy az utolsó pillanatig SEM VOLT engedélyük, és semmi csoda nincs abban, hogy a tavalyi események után épeszű jegyző nem ad ki erre engedélyt. Nem bolondult az meg, hogy bukjon.
"Nem voltam még a szigeten,de fél óra alatt biztos hogy szerzek magamnak tudatmódosítót,arra mérget vehetsz :)"
Látod, ezt hívják előítéletnek. Én például többször voltam a Szigeten, de eszembe sem jutott, hogy drogért menjek oda. Egyebekben pedig, nem is arról szól, hanem a megszámlálhatatlan eseményről, ami történik. Egyébként, hirtelen talán a sátrak között tudnám elképzelni, vagy a budiban, hogy valakire rákérdezel, de az nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs arról, hogy miről szól a Sziget: Elsősorban arról, hogy össz-vissz a K hídon tudsz bejutni, aminek a végében többek között drogkereső kutyák vannak. Át lehet csúszni rajta, de hogy nem tömegesen és nem nagy mennyiségű kábítószerrel az biztos.
Valakinek nem tetszik ez a fesztivál. Vagy országimázs, vagy szimplán üzleti okok miatt, vagy mindkettő. Az is lehet, hogy tavaly leváltották a megyei rendőrkapitányt, most az utódja túlbuzog aztán inkább ne legyen semmi akkor nincs gond logika.
Ez a drogos dolog teljes vicc. Bármilyen szórakozóhelyen razziáznának rendőrök találnak drogot jó eséllyel vsz.
Kit zavar, hogy a pusztában mit művelnek. Most akkor majd a Balatonnál fognak drogozni, vagy a szigeten vagy akárhol. Szánalom vsz.
Nem mindegy, hogy valaki a trambulinról belepisál a medencébe, vagy pisával töltik fel azt.
South park...
Szerintem a gerendai féle bulikon sem fogy kevesebb drog,én csak a kettős mérce miatt vetetettem fel az ozorai hírt.
Meg a hatóságok bal****sága miatt,hogy a fesztivál kezdete előtt egy nappal jön a határozat a tiltásról. Ez olyan,mintha a nulladik napon lefújnák a szigetet,mert pár rasztánál füvet találtak.
Nem voltam még a szigeten,de fél óra alatt biztos hogy szerzek magamnak tudatmódosítót,arra mérget vehetsz :)
gondolom nem a drogmentességért jöttek ... sőt.
nem kellett volna olyan nyíltan tavaly ozorán és akkor most lazán pipálhatnának ...
de ha hülyék voltak hát akkor menjenek most mááshova.
van itt épp elég ilyen ló**** fesztivál, ahol lehet a nagy nihilben úgymond jólérezni magukat ... vagyis unalmukban drogozni.
:)
Persze a sziget drogmentes lesz,mint ahogy a B. sound is az volt...
"A fesztiválon tavaly is sokan megbuktak drogfogyasztás miatt, a környékbeliek ennek ellenére nem ellenzik a rendezvényt, mert tapasztalataik szerint az ideérkezők mindig rendkívül békésen ünnepelik a közös együttlétet."
Érdekes,más faluban 100 menekült lázadást vált ki az ott lakókból ;)
Most tényleg itt szobrozik 6k külföldi és erre a pofájukba dörgölik,hogy nem lesz fesztivál,buszozzanak haza Franciaországba,Olaszo-ba,Hollandiába??