Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Országimázs

Előzmény: #646540

"Szerintem a gerendai féle bulikon sem fogy kevesebb drog,én csak a kettős mérce miatt vetetettem fel az ozorai hírt."

Te láttál valaha a Sziget sátrain kiírást, hogy ebben a sátorban milyen drog kapható? Biztosan van, akinek sikerül becsempészni, mert elég sokan próbálkoznak ezzel, de ettől még nem lesz a Sziget célja a drogozás. O.Z.O.R.A. meg semmi másról sem szólt.

"Meg a hatóságok bal****sága miatt,hogy a fesztivál kezdete előtt egy nappal jön a határozat a tiltásról."

Mán bocs, de ugye a Sziget például az aktuális fesztivál lezárultával megkezdi a következő szervezését, pedig ők azért elég tapasztaltak már ebben. Így például nem akkor kezdik el az engedélyeket megkérni, amikor már alig van idejük, hanem időben. Ha például erre a rendezvényre hónapokkal ezelőtt elkezdik az engedélyek beszerzését, akkor már hónapok óta tudhatnák, hogy nem adja meg a jegyző az engedélyt.

"Ez olyan,mintha a nulladik napon lefújnák a szigetet,mert pár rasztánál füvet találtak."

Itt nem arról van szó, hogy drogot találtak és ezért fújják le az utolsó pillanatban, hanem arról, hogy az utolsó pillanatig SEM VOLT engedélyük, és semmi csoda nincs abban, hogy a tavalyi események után épeszű jegyző nem ad ki erre engedélyt. Nem bolondult az meg, hogy bukjon.

"Nem voltam még a szigeten,de fél óra alatt biztos hogy szerzek magamnak tudatmódosítót,arra mérget vehetsz :)"

Látod, ezt hívják előítéletnek. Én például többször voltam a Szigeten, de eszembe sem jutott, hogy drogért menjek oda. Egyebekben pedig, nem is arról szól, hanem a megszámlálhatatlan eseményről, ami történik. Egyébként, hirtelen talán a sátrak között tudnám elképzelni, vagy a budiban, hogy valakire rákérdezel, de az nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs arról, hogy miről szól a Sziget: Elsősorban arról, hogy össz-vissz a K hídon tudsz bejutni, aminek a végében többek között drogkereső kutyák vannak. Át lehet csúszni rajta, de hogy nem tömegesen és nem nagy mennyiségű kábítószerrel az biztos.